Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس گزارشی، یک سری ایمیل‌های افشا شده نشان می‌دهد چندین دانشمند آمریکایی و انگلیسی بر این باور بوده‌اند که ویروس کرونا به صورت تصادفی از یک آزمایشگاه ووهان به بیرون نشت کرده اما این نگرانی را داشتند که بحث بیشتر بر سر این مساله، به مبحث علم در چین آسیب وارد کند.

به گزارش ایسنا، روزنامه دیلی تلگراف نوشت،‌ یک ایمیل فرستاده شده از سوی جرمی فارار، مدیر نهاد ولکام تراست (Wellcome Trust) در تاریخ دوم فوریه ۲۰۲۰ نشان داده که "یک توضیح احتمالی" می‌تواند این باشد که ویروس کووید-۱۹ در یک آزمایشگاه با تدابیر امنیتی پایین در داخل بافت انسانی از یک ویروس شبه سارس نمو پیدا کرده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ایمیل که برای دکتر آنتونی فائوچی و دکتر فرانسیس کالینز، از مقامات نهاد موسوم به انستیتوهای ملی سلامت آمریکا ارسال شده، در ادامه تصریح داشته که چنین تحولی ممکن است "به صورت تصادفی ویروسی مناسب انتقال سریع بین انسان‌ها" ایجاد کرده باشد.

اما یک دانشمند برجسته به جرمی گفت که "بحث بیشتر بر سر این موضوع به علم به طور کلی و همین طور به علم در چین به طور خاص آسیبی غیرضروری خواهد زد." دکتر کالینز، مدیر سابق نهاد انستیتوهای ملی سلامت آمریکا هشدار داد که این موضوع می‌تواند به "هماهنگی بین‌المللی" آسیب برساند.

در ایمیلی از دکتر ران فوشیر به جرمی آمده است: بحث بیشتر در مورد چنین اتهاماتی به طور غیرضروری توجه محققان برجسته را از وظایف فعال خود منحرف می‌کند و آسیب‌های غیرضروری به علم به طور کلی و علم در چین به طور خاص وارد می‌کند.

دکتر کالینز، مدیر سابق انستیتوهای ملی سلامت آمریکا به جرمی پاسخ داد و گفت: "با نظر شما موافقم که یک گردهمایی سریع از متخصصان در چارچوبی اطمینان بخش نیاز است یا صدای توطئه به سرعت غالب خواهد شد و آسیب بالقوه زیادی به علم و هماهنگی بین‌المللی وارد می‌کند."

مؤسساتی که این ایمیل‌ها را در اختیار داشتند، بارها در برابر تلاش‌ها برای انتشار محتوای آنها مقاومت کرده‌اند.

ویسکونت ریدلی، یکی از نویسندگان کتاب "جستجو برای منشا کووید" گفت: این ایمیل‌ها نشان‌دهنده عدم شفافیت و فقدان تاسف‌بار فضای باز در میان دانشمندان غربی است؛ دانشمندانی که به نظر می‌رسد بیشتر به دلایل سیاسی علاقه‌مند به بستن در به روی فرضیه‌ای که بسیار محتمل می‌دانستند بوده‌اند.

این جزئیات جدید بعد از آن مطرح شدند که نمایندگان کمیته نظارتی مجلس نمایندگان آمریکا به اسناد مربوطه بعد از شکایت از اینکه محتوای آنها به هنگام انتشار یافتن بر اساس قانون آزادی اطلاع‌رسانی به شدت ویرایش شده بودند، دسترسی پیدا کردند. این ایمیل‌ها در پاسخ به یک تله کنفرانس میان ۱۲ دانشمند از جمله پاتریک والانس، مشاور علمی ارشد دولت در تاریخ اول فوریه فرستاده شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمريكا انگليس کروناویروس کووید 19 منشا کرونا کرونا در جهان ایمیل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۲۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نویسنده اسرائیلی: پیروزی در رفح در انتظار ما نیست/ نتانیاهو از ترس فلج شده است

رسانه‌های عبری گزارش دادند، هیچگونه پیروزی در رفح در انتظار رژیم صهیونیستی نیست چرا که نخست وزیر این رژیم از ترس فلج شده و قادر نیست یک تصمیم مهم بگیرد.

به گزارش ایسنا، بن کسبیت، نویسنده سیاسی رژیم صهیونیستی گفت: هیچگونه پیروزی در رفح در انتظار ما نیست چرا که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر از ترس فلج شده و قادر نیست یک تصمیم مهم بگیرد. نخست وزیر از مدت‌ها پیش به باری بر دوش اسرائیل تبدیل شده است و باید کرسی‌اش را خالی کند. این کاری است که انگلیسی‌ها با نویل چمبرلین، نخست وزیر اسبق انگلیس در اواسط جنگ جهانی دوم کردند. آنها این کار را به خاطر علاقه به وینستون چرچیل نکردند بلکه به این دلیل که هیچ گزینه دیگری نداشتند. آنها به این دلیل دست به چنین کاری زدند که چمبرلین شکست خورده بود و انگلیس را از یک ننگ به ننگ دیگری می‌برد و یک مفهوم شکست خورده را ایجاد کرد.

طبق گزارش المیادین، وی افزود: تنها چیزی که در حال حاضر می‌تواند نتانیاهو را به جنون و ورود با تمام قدرت و نیرو به رفح  وادار کند حکم‌های جلبی است که دیوان کیفری بین‌المللی در لاهه قصد دارد علیه وی صادر کند.

بن کسبیت نقل از دو منبع فاش کرد: نتانیاهو، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا را در مکالمه تلفنی خود تهدید کرد که اگر آمریکا مانع صدور حکم جلب نشود مذاکرات را متوقف می‌کند و حمله را به رفح با یا بدون وجود یک میلیون آواره فلسطینی در آنجا انجام می‌دهد.

این نویسنده اسرائیلی افزود: تنها راهی که باعث می‌شود نتانیاهو تهدیداتش را اجرا کند سرنوشت شخصی وی است. به گفته افراد نزدیک به وی نتانیاهو در حال حاضر ۷۰ درصد از زمان و ۸۰ درصد از توان و انرژی خود را روی حل مسئله حکم جلب گذاشته است.

این تحلیلگر این مسئله را به تمسخر گرفت و گفت: این پرونده مثل امنیت اسرائیل بی‌اهمیت نیست. حکم‌های جلب سرنوشت شخصی نتانیاهو است. او نمی‌تواند زندگی را بدون سفرهای سرگرم کننده به خارج با پول دولت یا برخی از خیرین تصور کند.

اخیرا سایت آکسیوس آمریکا فاش کرد نتانیاهو از جو بایدن برای ممانعت از صدور حکم دیوان کیفری بین‌المللی علیه مسئولان ارشد اسرائیلی درخواست کمک کرده است.

این سایت گزارش داد اعضای کنگره آمریکا به دیوان بین‌المللی در لاهه نسبت به صدور حکم جلب مسئولان ارشد اسرائیلی هشدار دادند و تهدید کردند این اقدام با پاسخ آمریکا روبرو خواهد شد.

روزنامه یدیعوت آحارونوت اخیرا گزارش داد، این اتفاق دنیای نتانیاهو را تکان داده است تا حدی که یکی از افرادی که با وی کار می‌کند گفته که نتانیاهو وحشت زده و عصبی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایستادگی ملت ایران بر موضع حق منشاء بیداری جهانیان در برادر نظام سلطه گردید
  • نویسنده اسرائیلی: پیروزی در رفح در انتظار ما نیست/ نتانیاهو از ترس فلج شده است
  • دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • علم و فناوری دانشمندان ایرانی عامل موفقیت عملیات «وعده صادق» بود
  • پژوهش جدید دانشمندان همه باورهای مربوط به کف پای صاف را رد کرد
  • الگوی مهاجرت دانشمندان در جهان چیست؟ / فاصله جغرافیایی کم‌تر؛ احتمال انتقال دانش بیشتر
  • چهارمین پیش‌نشست دوازدهمین همایش فلسفۀ دین معاصر در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مسئله غزه برگزار می شود
  • انتشار کتاب «سمفونی رنگ، هارمونی خط»
  • باور دانشمندان درباره میزان هوش «تی‌رکس‌ها» دگرگون شد