Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین، «عیسی زارع‌پور» در پستی اینستاگرامی نوشت: من و خانواده‌ام نیز مانند شما گاهی از کندی و تاخیر شبکه کلافه و گله‌مند می‌شویم. کندی شبکه دلایل مختلفی دارد که یکی از آن‌ها عبور و توزیع کل ترافیک شبکه از پایتخت است.

وی افزود: تصور کنید هم‌وطنی در سیستان‌وبلوچستان بخواهد به محتوایی در استان همجوار مثل کرمان دسترسی داشته باشد یا روی پلتفرم وطنی «قرار» با فامیلش در استان خودش تصویری صحبت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاعدتاً اگر چنین ارتباطی مستقیم باشد باید کمتر از پنج میلی‌ثانیه برقرار شود اما اکنون چنین نیست.

زارع‌پور تصریح کرد: اکنون چنین ارتباطی باید مسیر میان سیستان‌وبلوچستان و تهران و برگشت به کرمان را بچرخد که حدود ۳۰ میلی‌ثانیه تاخیر دارد و این یعنی کندی و تاخیر در ارتباط! حالا اگر این ارتباط بین دو اپراتور متفاوت باشد، پیچیدگی و تاخیر در مسیر باز هم بیشتر می‌شود و اگر ارتباط بین داخل و خارج کشور باشهد، باز هم بیشتر خواهد.

وزیر ارتباطات خاطرنشان‌کرد: اکنون همکاران من در شرکت ارتباطات زیرساخت، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی، سازمان فناوری اطلاعات و پژوهشگاه ارتباطات با همراهی اپراتورها و شرکت‌های تامین‌کننده محتوا آستین بالا زدند تا این مشکل را حل کنند. یعنی قرار است جریان ترافیک داده در کشور را بازطراحی کنند، به‌طوری که به‌جای توزیع همه ترافیک کشور از پایتخت، محتوا در نزدیک‌ترین محل و در مراکز منطقه‌ای توزیع داده توزیع شود و تاخیر و کندی به حداقل برسد.

وی ادامه‌داد: این کار با فعال کردن نقاط توزیع شبکه داخلی (IXP) و نقاط دروازه دسترسی به اینترنت بین‌المللی (IGW ) ممکن است. در این صورت توزیع محتوای داخلی هم متناسب با همان نقاط توزیع شبکه داخلی انجام می‌شود.

زارع‌پور گفت: در فاز نخست این طرح که یکی از پروژه‌های شبکه ملی اطلاعات است، نقاط توزیع داده و محتوا در شهرهای تبریز، شیراز و مشهد و در فاز دوم، طبق طراحی تا ۱۰ مرکز توزیع داده در نقاط مختلف کشور ایجاد می‌شود. البته کار اپراتورها در ایجاد این مراکز بسیار سخت است و باید از آنها حمایت‌ کنیم.

وی افزود: تا پایان سال جاری بازطراحی ترافیک شبکه تکمیل و هم‌زمان اقدامات اجرایی برای پیاده‌سازی این طرح آغاز در چند فاز به‌تدریج تکمیل می‌شود.

زارع‌پور تاکید کرد: اکنون وظیفه خودم می‌دانم هر کاری که برای بهبود کیفیت و سرعت ارتباطات در کشور انجام می‌شود به شمامردم گزارش بدهم و بازخوردهای شما را بگیرم و ببینم.

این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سرعت اینترنت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی سیستان وبلوچستان خدمات فناوری عیسی زارع پور اینترنت بین المللی زارع پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۳۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نارضایتی متقاضیان از تاخیر در تحویل خودروی جک اس ۵

متقاضیانی که در شهریور ۱۴۰۲ اقدام به ثبت نام برای خودروی جک اس ۵ با موعد تحویل بهمن کرده اند همچنان در انتظار تحویل مانده اند.

شهروند خبرنگار ما با ارسال پیام ابراز نارضایتی کرد و از مسئولان درخواست رسیدگی دارد.

متن پیام شهروند خبرنگار
سلام و ادب؛ در طرح دو مرحله‌ای خرید خودرو جک اس ۵ کرمان موتور، شهریور ۱۴۰۲ ثبت نام کردم مرحله اول ۵۰۰ میلیون و تکمیل وجه باقی مانده را ۲۰ دی ماه ۱۴۰۲ انجام دادم و قرار بود ۳۰ بهمن تحویل دهند. با گذشت دو و نیم ماه از موعد تحویل هنوز خودرو فاکتور نشده است. اغلب ۱۵ روز نیز با تاخیر بعد از فاکتور شدن تحویل داده می‌شود. پیگیری هم کردیم، اما پاسخی نگرفتیم شرکت‌های مونتاژکار اغلب دغدغه قیمت گذاری را ندارند پس چرا با تاخیر تحویل می‌دهد. خواهش میکنم پیگیری کنید.

منبع: حسین شجاعیان - شهروند خبرنگار

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!
  • نارضایتی متقاضیان از تاخیر در تحویل خودروی جک اس ۵
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی