Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@12:54:16 GMT

اهدای ۱.۵ میلیون دلار به پروژه توسعه ربات پرستار

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۱۳۳۰۴

اهدای ۱.۵ میلیون دلار به پروژه توسعه ربات پرستار

یک پروژه توسعه ربات‌های مراقب و پرستار، ۱.۵ میلیون دلار کمک مالی دریافت کرد تا بتوان ربات‌ها را در آینده‌ای نزدیک قادر به مراقبت از انسان‌ها کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، ربات‌ها می‌توانند در آینده با فناوری‌های جدید در حال توسعه برای کمک به بهبود کیفیت زندگی جمعیت سالمندان جهان و افراد دارای ناتوانی‌های جسمی، مراقبین مهمی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک نمونه از این تلاش‌ها از جانب دانشمندان دانشگاه "کرنل" در حال انجام است که در حال توسعه یک بازوی رباتیک برای کمک به تغذیه افراد مبتلا به آسیب‌های ستون فقرات هستند.

"تاپومایوخ باتاچارجی" استادیار علوم رایانه در دانشگاه "کرنل" معتقد است که ربات‌ها پتانسیل تغییر و تحول امور مراقبتی را دارند و تغذیه یکی از زمینه‌های کلیدی است که دست‌های رباتیک می‌توانند در آن کمک شایانی کنند.

به تازگی یک کمک مالی چهار ساله به مبلغ ۱.۵ میلیون دلار از جانب بنیاد ملی ابتکار رباتیک علوم آمریکا اعطا شده است تا به این متخصص رباتیک و آزمایشگاهش کمک کند راه حل‌های مراقبتی رباتیک را برای افراد دارای معلولیت جسمی توسعه دهند.

"باتاچارجی" گفت: تغذیه یکی از اساسی‌ترین فعالیت‌ها است. تصور کنید که از شخص دیگری بخواهید تا هر لقمه غذا را در زندگی روزمره به شما بدهد. این احساس استقلال را کاملا از بین می‌برد.

وی افزود: بنابراین اگر بتوانیم این چالش تغذیه را حل کنیم، اگر فردی بتواند این ربات را به عنوان عضوی از بدن خود درک کند، آنگاه احساس استقلال بیشتری خواهد کرد. به همین دلیل است که من برای حل این مشکل بسیار مشتاق هستم.

"باتاچارجی" می‌گوید: برخلاف گام‌های بلندی که در سال‌های اخیر برداشته شده است، ربات‌ها تا پذیرش در محیط‌های خانگی به ‌عنوان راه‌حل‌های مراقبتی طولانی‌ مدت فاصله زیادی دارند.

یکی از نمونه‌های اولیه که اخیرا معرفی شده است، متعلق به شرکت "تویوتا" است که از رباتی رونمایی کرد که از سقف آویزان می‌شود و می‌تواند کارهای خانه را برای افراد مسن انجام دهد، اگرچه تا تولید آن فاصله زیادی وجود دارد.

با این حال، "باتاچارجی" و تیم او در حال کار بر روی توسعه الگوریتم‌های یادگیری ماشینی هستند که به بازوهای رباتیک کمک می‌کند تا به آسانی به افراد غذا بدهند، به ویژه در مواردی که نمی‌توانند حتی برای برداشتن قاشق حرکت کنند. با گذشت زمان، این الگوریتم‌ها باید به بازوی رباتیک کمک کنند تا ترجیحات کاربر را بیاموزد و کار را برای دستگاه آسان‌تر کند.

"باتاچارجی" می‌گوید: اگر ما واقعاً یک راه حل مراقبتی طولانی مدت می‌خواهیم، ​​آن راه حل باید برای کاربر و ربات، ، شخصی‌سازی شود.

تلاش‌های گروه "باتاچارجی" و دیگران می‌تواند با پیشرفت‌های جدید رباتیک نرم همراه باشد که به ربات‌ها اجازه می‌دهد اشیاء حساس را بردارند. به عنوان مثال، در سال دانشمندان دانشگاه "هاروارد" یک دست رباتیک بسیار حساس ساختند که می‌توانست عروس دریایی را در زیر آب بدون آسیب رساندن به آن در دست بگیرد.

همه این تلاش‌ها بسیار مهم هستند. طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۵۰، نسبت جمعیت بالای ۶۰ سال جهان تقریباً از ۱۲ درصد به ۲۲ درصد یعنی دو برابر خواهد رسید. پیری جمعیت جهان به این معنی است که صنعت مراقبت به طور فزاینده‌ای به راه حل‌های جدید برای کمک به کسانی که به آن نیاز دارند، محتاج است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ربات پرستار بازوی رباتیک ربات ها راه حل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۳۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود

مدیرکل میرا‌ث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان از ارائه مجوز برای راه‌اندازی بوم‌گردی گردشگری عشایری در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، عطا حسن‌پور، ظهر امروز، در جلسه شورای عشایری بروجرد گفت: مناطق عشایری این شهرستان در توسعۀ گردشگری، درآمدزایی و گیاهان دارویی و صنایع دستی نقش مهمی دارند.

او بیان کرد: منطقۀ عشایری کولیدر در بروجرد منطقه‌ای بکر برای توجه به گردشگری عشایر است و چنین مناطقی قابلیت توسعه صنعت گردشگری را دارد.

116هزار روستایی و کشاورز در لرستان بیمه شدند

مدیرکل میرا‌ث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان عنوان کرد: مناطقی که محل زندگی عشایر کوچ‌رو است به‌دلیل روحیۀ مهمان‌نوازی این افراد می‌تواند از جاذبه‌های زیادی برای گردشگران باشد.

حسن‌پور بیان کرد: توسعه گردشگری عشایری می‌تواند ضمن توسعه اقتصادی به رفع مشکل بیکاری در جامعه عشایری کمک کند و جوانان عشایری می‌توانند برای فعالیت در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، گیاهان دارویی و سایر حوزه‌های مرتبط درخواست مجوز کنند.

او خاطرنشان کرد: ما مجوز راه‌اندازی خانۀ مسافر و بوم‌گردی گردشگری عشایری را در صورت تقاضا از سوی افراد علاقه‌مند ارائه می‌دهیم.

انتهای پیام/ 645

دیگر خبرها

  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • اهدای درب طلای حرم امام رضا(ع) از طرف حرم حضرت معصومه(س)
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ اول شدند
  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود
  • دلار آزاد به دامنه ۵۰ هزار تومان سقوط کرد