Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین جلسه سلسله نشست های «باشگاه متخصصان مدیریت شهری» با موضوع چشم انداز «تهران کلانشهر الگوی جهان اسلام» با حضور علی اصغر پورعزت استاد مدیریت دانشگاه تهران و رییس انجمن علمی مدیریت دولتی ایران، جمعی از متخصصان و مدیران حوزه مدیریت شهری برگزار شد. 

علی اصغر پورعزت استاد مدیریت دانشگاه تهران و رییس انجمن علمی مدیریت دولتی ایران با اشاره به اینکه شما در باشگاه متخصصان مدیریت شهری می توانید راهی را انتخاب کنید که نماینده واقعی مردم باشید، اظهار کرد: امروزه نمایندگان واقعی مردم که درد آنها را کشیده باشند، کم هستند و این واقعیت امروز ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استاد دانشگاه تهران با اشاره به اینکه اگر شما یار شفیق سیستم حکمرانی باشید باید نقد هم داشته باشید، گفت: به عنوان مثال آقای شهردار باید بدانند اگر شما دائما ستایشگری کنید، افراد قابل اعتمادی نخواهید بود.

پورعزت عنوان کرد: شما چشم انداز "کلانشهر الگوی جهان اسلام" را مطرح کردید، من پیشنهاد دادم در کنار آن به شهر عدل هم فکر کنید. شعارها، نوشته ها و طرز فکر افرادی که در صدد اصلاح اجتماعی هستند، معطوف به شهری در آینده است که بهترین واژه برای آن شهر عدل است. 

رییس انجمن علمی مدیریت دولتی ایران، شهر تهران را یک پلت فرم دانست و گفت: اگر در تهران سالم کار کنیم و مردمانی سالم در آن باقی بماند، به شهری امن و پر رزق تبدیل می شود. اگر ناسالم عمل کنیم، فرو پاشیده می شود و در این اتفاق همه ما مسؤل هستیم. 

آینده باید طراحی شود نه برنامه ریزی

پورعزت با تاکید بر اینکه اگر تصمیم های ساخت مسیرهای تهران برای تردد اتوبان های بزرگ طراحی شده بود، امروز مردم راحت بودند، گفت: اگر در آن زمان اتوبان ها را طراحی کرده بودند نه برنامه ریزی، امروز شرایط تردد در شهر متفاوت بود. 

وی ادامه داد: وقتی برنامه ریزی می کنیم حکمرانی و اصلاح را در نظر می گیریم. وقتی طراحی می کنیم بقای پایدار را در نظر می گیریم. این استاد دانشگاه تهران تاکید کرد: به شهر آباد، شهر عدل، شهر خردمندان، شهر حکمرانان خردگرا، شهر تعالی گرا و شهر برخوردار از آینده نیک فکر کنید. به لغت ها توجه کنید. لغت ها آینده را می سازند.

پورعزت ادامه داد: در رویکرد تصویر پردازانه تاکید می شود که آینده را باید طراحی کرد، آینده را نباید برنامه ریزی کرد. طراحی آینده باید مسؤلانه باشد. وقتی سیستم مسئولانه و عاقلانه باشد مسیر خردمندانه ای را اتخاذ می کند و به شجاعت، عدالت و عفت می رسد. 

 جامعه افراد مسؤل و شجاع می خواهد 

وی تصریح کرد: مشارکت شهروندی که بدون آگاهی ست ارزشی ندارد؛ چرا که این مشارکت ناپایدار است. مشارکت پایدار باید آگاهانه باشد و جوهر آگاهی در آن بجوشد و افزایش پیدا کند. آینده به جامعه سالم نیاز دارد و جامعه سالم با آگاهی ساخته می شود نه با پیروی کورکورانه. جامعه افراد مسؤل و شجاع می خواهد که آگاهانه و با یکدیگر تصویرپردازی کنند.

تقویت و توسعه شهر با حکمرانی شهری خردمندانه محقق می شود

وی ادامه داد: اگر می خواهید برای آینده کاری انجام بدهید به تهران 1500 فکر کنید. زمانی که ذی نفع نیستید. در این شرایط خلاق تر خواهید بود و شهر را خالص برای بندگان خدا می سازید و در این شرایط موفق تر هستید.

پورعزت با اشاره به اینکه شما عهده دار اداره خردمندانه تهران هستید، گفت: حکمرانی شهری خردمندانه فرایند های خردمندانه را تقویت و توسعه می دهد.

وی با تاکید بر اینکه حکمرانی خردمندانه به شایسته سالاری پایدار می انجامد و برترین ها را بر می گزیند، گفت: اگر می خواهید وضع همین گونه که هست بماند ناامید شوید، اما اگر دوست دارید شرایط تغییر کند، حق ناامید شدن ندارید. در واقع افرادی که ناامید شدند، تسلیم شرایطی که خداوند دوست ندارد، شده اند؛ به جای اینکه بگوییم نمی شود، باید راه محکم بودن و حرکت کردن را پیدا کنیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه تهران انجمن علمی ایران استاد دانشگاه جهان شهر تهران جامعه شهرداری تهران توسعه شهر دانشگاه تهران برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۴۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش بسترساز توسعه جامعه است

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی گفت: آموزش و پرورش بسترساز توسعه جامعه است و باید برای توسعه جامعه برنامه‌ریزی انجام پذیرد و معلمان در این میان نقش بسزا و کلیدی دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام سید مهدی قریشی امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در دیدار با منتخبین اقشار مختلف فرهنگیان آذربایجان‌غربی اظهار کرد: قشر نوجوان و جوان جامعه باید نسبت به توطئه‌های دشمنان و دسیسه‌های روز آگاهی کافی داشته باشند.

وی افزود: بسترهای لازم برای تقویت روحیه اسلامی و ایرانی در میان دانش‌آموزان تقویت شود تا شاهد بهبود وضعیت باشیم.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه گفت: آموزش و پرورش بسترساز توسعه جامعه است و باید برای توسعه جامعه برنامه‌ریزی انجام پذیرد و معلمان در این میان نقش بسزا و کلیدی دارند.

قریشی تصریح کرد: هدایت یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین محورهای فعالیت معلمان است که باید مورد توجه باشد، اینکه دانش‌آموز با چه روحیه‌ای وارد میدان شود بسیار امر مهمی است و معلمان باید در این خصوص نقش خود را ایفا کنند.

وی ادامه داد: معلمان در کلاس درس به ارتقا و تقویت تربیت دینی و میهنی دانش آموزان اهتمام داشته باشند و از سویی نقش آموزش در کلاس بسیار مهم است و باید این اهمیت برای دانش‌آموز روشن و تبیین شود.

قریشی عنوان کرد: شغل شریف معلمی، لطف بزرگی از جانب پروردگار است که باید قدردان این لطف باشید.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه گفت: ثواب والا و مهمی به دنبال تربیت فرزندان شامل حال انسان می‌شود که به یقین معلمان به دلیل نقش مهم خود از این ثواب و اجر الهی برخوردار می‌شوند.

کد خبر 750212

دیگر خبرها

  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها
  • تسهیل در روند اجرای آزادراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده
  • آموزش و پرورش بسترساز توسعه جامعه است
  • مجلس آینده نقاط قوت مجلس یازدهم را تقویت کند
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است