Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@17:09:01 GMT

تشویق به ازدواج کاریکاتوری با حضور بلاگرها

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۱۴۷۳۷

تشویق به ازدواج کاریکاتوری با حضور بلاگرها

 

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، این روزها آمارهای طلاق و ازدواج در کشور تبدیل به یک چالش شده است، آمارها می‌گوید از هر سه ازدواج یک مورد منجر به طلاق می‌شود، اما حالا سازمان‌های متولی نگران کاهش ازدواج در کشور هستند، از این روی تلاش می‌کنند به کمک ابزارهای تشویقی گامی برای افزایش موارد ازدواج بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این‌باره روز گذشته مجمع ملی خیرین ازدواج در محل وزارت ورزش و جوانان نشستی برگزار کرد، اما این نشست حواشی زیادی داشت، تعدادی از بلاگرهای فضای مجازی مهمانان ویژه این نشست بودند، همین مسئله سبب شد به‌جای موضوع نشست بیشتر بلاگرها مورد توجه قرار بگیرند طوری‌که انتشار تصاویر آن‌ها در فضای مجازی موجی از واکنش‌ها را متوجه این وزارتخانه کرد.

دراین‌باره جعفر بای، جامعه شناس به خبرآنلاین می‌گوید: «این‌که دائم جوانان را با برخی سیاست‌های تشویقی به‌سمت ازداوج سوق دهیم اما برداشت درستی از ازدواج در این زمانه نداشته باشیم کار درستی نیست.»

با آخوند و شل حجاب گفت‌وگو کردم
با وجود این وزارت ورزش و جوانان معتقد است جلسه روز گذشته درپی ترویج ازدواج بوده است، روابط عمومی این وزارتخانه در مواجهه با افزایش واکنش‌ها به حواشی جلسه خیرین ازدواج در بیانه‌ای که صبح امروز منتشر شد نوشت: «به اطلاع عموم می‌رساند، مجمع ملی خیرین ازدواج برای تبلیغ و ترویج ازدواج آسان جوانان و همچنین تهیه جهیزیه زوجین نیازمند با بسیاری از اقشار و گروه‌ها ارتباط برقرار کرده و در تدارک جشن بزرگی برای ازدواج صدها زوج جوان در پایان سال جاری است که برای تبلیغات این امر نشستی با بلاگرهای جوان جهت هماهنگی این موضوع و ترویج امر ازدواج در فضای مجازی برگزار کرده است.»

همچنین وحید یامین‌پور معاون جوانان وزارت ورزش و جوانان در واکنش توئیتری به حواشی این نشست که حالا انگشت اتهام آن به‌سمت او است در حساب توئیتری خودش نوشت: «اگر مجمع خیرین ازدواج تونسته آدم‌های متفاوتی رو که هیچ وقت صدای ما بهشون نمی‌رسه جمع کنه ودرباره ازدواج باهاشون حرف بزنه، دمشون گرم. این جلسه رو نبودم و ازجزییات مطلع نیستم ولی اعتراف میکنم درهمین مدت از آخوند تا شل‌حجاب و از قهرمان المپیک تا کارتن‌خواب رو دعوت و باهاشون گفتگو کردم؛ مجمع خیرین مدت‌هاست در ساختمان شماره دو وزارت ورزش و جوانان مستقر بودند والبته مشکل جا دارند و ما با افتخار حمایت شون می‌کنیم ولی مثل همه ان.جی.او ها زیر نظر دولت نیستن . بنده به هرکسی که بتونه در حل مشکلی از جوان‌ها کمک کنه، تعظیم می‌کنم.»

درحالی یامین‌پور از تعظیم در برابر کسانی صحبت می‌کند که قصد دارند با برگزاری این قبیل نشست‌ها یا اقدامات خیریه‌ای مشابه مشکلات ازدواج جوانان را حل کنند که بسیاری از کارشناسان معتقدند در شرایطی‌که زمینه‌های لازم برای ازدواج آماده نیست اقداماتی از این دست بیشتر شبیه یک کاریکاتور است.

ازدواج کاریکاتوری
بای در ادامه گفت‌وگوی خود می‌گوید: «متغیرهای زیادی وجود دارد تا جوانان در محاسبات خودشان به این نتیجه برسند که ازدواج نکنند، امروز معیارهای ازدواج عوض شده و ملاک‌های انتخاب همسر تغییر کرده، به‌همین دلیل هست که راهنمایی‌های والدین هیچ تاثیری در افزایش ازداوج ندارد.»

او ادامه می‌دهد: «نکته مهم این‌که سطح انتظارات زن و مرد برای ازدواج تغییر کرده، دلیل این مسئله آن است که نقش اجتماعی آن‌ها تغییر کرده است. امروز درصد قبولی زنان در دانشگاه بیشتر شده و همین مسئله سبب تغییرات نقش اجتماعی زنان شده است. یکی از مصادق بزرگ این تغییر افزایش سطح اشتغال زنان بیرون از خانه است و این تحول بزرگی است، استقلال اقتصادی زنان معادله‌ی ازدواج سنتی را تغییر داده است. از طرفی امروز عناصر تربیتی جوانان تغییر کرده و خانواده‌ها نقش پررنگ خودشان در انتقال فرهنگ گذشته را از دست داده‌اند، به این وضعیت گفته می‌شود انقطاع فرهنگی، بنابراین ازداوج به سبک گذشته در نسل امروز کمتر اتفاق می‌افتد. همچنین سطح توقع‌ها از یک زندگی مشترک تغییر کرده است، اما شرایط اقتصادی امروز با سطح انتظارات تغییر کرده همخوانی ندارد.»

این جامعه‌شناس یادآور می‌شود: «حالا که وضعیت جامعه تغییر کرده دیگر اقدامات تشویقی گذشته برای افزایش ازدواج از کارکرد افتاده است و جوان امروز دیگر تن به ازدواج سنتی نمی‌دهد، امروز دیگر نمی‌شود با یک الگوی خاص و مدل ویژه تبلیغ ازدواج کرد، الان تعریف ازدواج تکثر پیدا کرده و هرکس برداشت متفاوتی از زندگی مشترک و ازدواج دارد.»

بای با برشمردن سه انتخاب مهم در زندگی می‌گوید: «سه انتخاب مهم در زندگی وجود دارد، یک انتخاب رشته تحصیلی، چراکه جوان امروز نیاز به تحصیل دارد تا حرفه‌ای یاد بگیرد، دوم نیاز به شغل و درآمد دارد، این دو انتخاب بسیار به عملکرد مسئولین وابسته است، بنابراین مسئولیت‌داران ابتدا باید شرایط تحصیل و اخذ شغل را آماده کنند. انتخاب سوم ازدواج است، درصورتی‌که روند دو انتخاب قبلی به‌خوبی سپری شده باشد افراد انتخاب سوم را خودشان انجام می‌دهند، لذا باید به انتخاب افراد در نوع ازدواج احترام گذاشت اما امروز مواجهه ما با ازدواج یک رفتار کاریکاتوری است، طوری‌که جوانان شغل ندارند، اما یک مرتبه از او انتظار داریم ازدواج کند، این دقیقاً شبیه کاریکاتور است.»

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین بحران در قزاقستان سقوط هواپیمای اوکراینی اخراج استقلال و پرسپولیس طلاق و ازدواج مذاکرات وین بحران در قزاقستان سقوط هواپیمای اوکراینی اخراج استقلال و پرسپولیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۴۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر ورزش به تغییر نام استقلال

وزیر ورزش و جوانان در واکنش به شایعاتی در مورد تغییر نام دو باشگاه فوتبالی معروف گفت: هر باشگاهی چه استقلال و چه باشگاه دیگری بخواهد تغییر نام داشته باشد باید مسیر قانونی را طی کند.

به گزارش مشرق، کیومرث هاشمی در حاشیه جلسه هیأت دولت و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی در باره تغییر نام باشگاه استقلال گفت: واقعیت این است که دو باشگاه استقلال و پیروزی واگذار شده اند و متولی خاص خودشان را دارند اما هر باشگاهی بخواهد تغییر نام پیدا کند باید روال کار را طی کند.

وزیر ورزش و جوانان اظهار داشت: ما کمیسیونی تحت عنوان کمیسیون ماده ۵ باشگاه ها داریم و هر باشگاهی چه استقلال و چه باشگاه دیگری بخواهد تغییر نام داشته باشد باید مسیر قانونی را طی کند.

وی در پاسخ به سؤالی در باره حق پخش مسابقات تیم‌های استقلال و پیروزی اظهار داشت: حق پخش فقط متعلق به این دو باشگاه نیست حق پخش متعلق به ورزش کشور است و یکی از موضوعاتی است که گره کار ورزش کشور است و لازم است که این گروه باز شود.

هاشمی خاطرنشان کرد: در لایحه برنامه هفتم توسعه موضوع حق پخش برنامه های ورزشی دیده شده و به آیین نامه ای که با کمک وزارت ورزش و جوانان و سازمان صدا و سیما تدوین می شود و به تصویب هیأت وزیران می رسد موکول شده است.

وزیر ورزش و جوانان اظهار داشت: حق پخش حق ورزش است و باید به ورزش داده شود و طبیعی است که اگر حق پخش پرداخت شود، می‌تواند به حل بسیاری از مشکلاتی که در مسیر ورود بخش خصوصی به ورزش وجود دارد، کمک کند.

وی افزود: مراسمی با حضور قهرمانان و دست اندرکارانی که سال گذشته برای کشور افتخار آفرینی کردند، برگزار خواهد شد و پاداش آنها که مبلغی معادل ۲۳۰ میلیارد تومان است به آنها پرداخت می شود.

هاشمی خاطرنشان کرد: جامعه ورزش به رشته هایی که سهمیه المپیک دارند، کمک می کند و بنا است که پس از ۲۰ سال ناوگان تجهیزاتی این رشته های ورزشی با اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومانی که با هماهنگی وزارت نفت در نظر گرفته شده ارسال شود.

دیگر خبرها

  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • ترکیب استقلال مقابل تراکتور با دو تغییر مهم
  • تغییر نام باشگاه استقلال از مسیر قانونی ممکن است/ تجلیل از مدال‌آوران ایرانی با حضور رئیس جمهور
  • نکاتی برای یافتن حلقه ازدواج مناسب از سایت زر
  • واکنش وزیر ورزش به تغییر نام استقلال
  • ازدواج آسان راه حل مسئله جوانی جمعیت است
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • جرم معلم بلاگرها چیست؟ + فیلم
  • مرور اتفاقات آخرین تقابل تراکتور و استقلال| حضور خواننده استقلالی و تشویق مدافع تراکتور/ حرکت تند خلیل زاده به سمت هواداران استقلال+تصاویر و فیلم