Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی عصر امروز در جریان سفر دو روزه خود به لرستان و در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان، اظهار کرد: امید می‌رود این دو روزی که در خدمت مردم شریف لرستان هستیم بتوانیم به وضعیت به وضعیت خانواده‌های عزیز ایثارگران و موضوع‌های پیرامون بنیاد شهید بیشتر از قبل رسیدگی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: مطابق عزم دولت سیزدهم جهت سفر به استان‌ها و بررسی مسائل از نزدیک، بنده به عنوان خادم خانواده‌های شهدا و ایثارگران در در نهمین سفر خود به لرستان سفر کردیم.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه چند مورد را در سفرهای استانی دنبال می‌کنیم، افزود: در این سفرها که به همراه معاونین و مدیران کل انجام می‌شود، میز خدمت تشکیل می‌گردد و افرادی که مسائل آن‌ها در استان قابل حل نبوده، مستقیما به مدیران عالی رتبه ستادی مراجعه و مشکلات را حل و فصل می‌کنند.

قاضی زاده هاشمی بیان داشت: نشستی با نمایندگان جامعه ایثارگری به جهت بیان مسائل جمعی برگزار خواهد شد، از طرفی برنامه‌ها و اقداماتی که دولت برای خدمت به خانواده ایثارگران پیش‌بینی کرده را خدمت این عزیزان عرض می‌شود.

وی با بیان اینکه مسائل اجرایی و اداری وابسته به خانواده‌ها  در شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مطرح می‌شود، گفت: بر مسایل ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی مروری می‌شود و وظایفی که طبق قانون این دستگاه‌ها دارند نیز پیگیری خواهد شد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، تجلیل و تقدیر از خانواده‌های شهدا و ایثارگر را از دیگر برنامه‌های سفر خود به لرستان عنوان و تصریح کرد: مسائل انباشته و عمومی استان بررسی و آنالیز می‌شود، یک ارزیابی نیز از عملکرد بنیاد را نیز خواهیم داشت.

قاضی زاده هاشمی، لرستان را یکی از استان‌های پیشتاز که  تعداد زیادی شهید و ایثارگر را به کشور عطا کرده، خواند و افزود: مردم لرستان در عرصه دفاع مقدس پیشتاز و جلودار بودند و متاسفانه بمباران‌های زیادی را متحمل شدند.

وی خاطرنشان کرد: لرستان با وجود زیرساخت‌های فراوان طبیعی و از کانون‌های بارشی کشور بودن، اما از نرخ بیکاری بالایی رنج می‌برد، در حوزه ایثارگری نیز در نرخ بیکاری بالاتر از میانگین کشوری است و این مهم یک عزم عمومی را می‌طلبد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه بر اساس قانون ظرفیت‌هایی برای استخدام دولتی داریم، گفت: اصولا استخدام‌های دولتی اکنون محدود است و پاسخگوی نیاز تعداد بیکاران ایثارگر کشور نیست.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: با اینکه ۲۵ درصد ظرفیت برای استخدام ایثارگران را داریم، اما سالانه از استخدام حدود ۵۰ هزار نفری در دولت، بین ۸ تا ۱۰ هزار نفر سهمیه ایثارگران است، این در حالی است که ۳۰۰ هزار نفر طالب شغل داریم و  باید در فرایندهای غیردولتی به دنبال ایجاد شغل برای آن‌ها بود.

وی با بیان اینکه دولت عزم خود را جزم کرده دو مسئله را سامان دهد، افزود: غیر از مسئله گرانی و تورم، دولت درصدد است اشتغال و مسکن را با طرح‌های مختلف سامان بخشد. 

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: ۵ درصد مسکن‌های احداث شده هر شهر در قالب جهش ملی در اختیار ایثارگران فاقد مسکن قرار خواهد گرفت، همچنین ۱۰ درصد اشتغال هر استان برای سهمیه ایثارگران در نظر گرفته می‌شود.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به اجرای طرح ویژه برای فرزندان شهدا و ایثارگران بالای ۷۰ درصد، بیان داشت: در این طرح نیمی از اشتغال جامعه هدف حل خواهد شد، به‌گونه‌ای که از ۳۳ هزار فرزندان شهدا و جانباز فاقد شغل در کشور، نیمی از این جمعیت با سهمیه استخدامی جذب دستگاه‌های دولتی خواهند شد، برای مابقی که مدرک و یا شرایط لازم را نداشته نیز باید به فکر روش‌های دیگر دنبال ایجاد شغل بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی اشتغال فرزندان ایثارگر مسکن ایثارگران رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران قاضی زاده هاشمی خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۵۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«محمدرضا ملکشاهی‌راد» از حوزه خرم‌آباد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

احزاب ما آن‌قدر در کشور قوی نیستند که در مجلس بگوییم که کرسی داشته باشند، هر چند مؤتلفه اسلامی در همه ادوار در مجلس تعدادی از کرسی‌ها را در مجلس داشته است، اما این بار دو جبهه ائتلاف و شورای وحدت مطرح هستند که در بین اصول‌گرایان می‌توانند بیشترین تعداد نمایندگان را در مجلس آینده داشته باشند، جریانات اصلاح طلب هم قطعاً نیروهایی در کشور دارند.‌

مهم‌ترین موضوعی که باتوجه‌به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده موردتوجه قرار بگیرد، چیست؟

اولویت اول من کنترل تورم و گرانی است، دوم بالابردن توان قدرت خرید مردم است، حمایت جدی از سرمایه‌گذار در کشور یکی دیگر از اولویت‌ها است به دلیل اینکه بخش عمده‌ای از کشور با بحث اشتغال و بیکاری جوانان روبرو است، حتی استانی مانند لرستان دیگر به استان‌های دیگر مهاجرت می‌کنند، چون شرایط سرمایه‌گذاری در آن فراهم نشده است، باید قوانینی وضع شود تا بخش خصوصی بیشتر احساس امنیت دررابطه‌با سرمایه‌گذاری کند، بحث واردات و صادرات و امتیازاتی که باید در نظر گرفته شود از دیگر اولویت‌ها است، به طور مثال در بحث واردات خودرو نباید این‌قدر معطل می‌کردند، الان پشت این قضایا مافیا قرار دارد و باید با آنها مبارزه کرد، اقتصاد را باید از چنگال افرادی که تشکیلات مافیایی دارند درآورد، واگذاری شرکت‌های دولتی با شرایطی که با بتوانند روند تولید و اشتغال را ادامه بدهند باید موردنظر قرار گیرد، قانون خصوصی‌سازی را باید اصلاح و تقویت کرد، دولت نباید خود را رقیب بخش خصوصی بداند، بلکه باید حامی بخش خصوصی باشد.‌

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

من تجربه‌ای در کمیسیون عمران دارم، اما اصرار من این است که در کمیسیون بودجه مجلس باشم.

۴- مهم‌ترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

تورم و بیکاری چالش بزرگ، سخت و ناهموار لرستان است، لزوم احیای کارخانه‌های کوچک و بزرگ، درعین‌حال تقویت سرمایه‌گذاری در استان برای رفع این چالش، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، حق آبه استان، سدسازی، ساماندهی کارکنان دولت، استخدام بازمانده‌های حق‌التدریس به‌خصوص مدارس غیرانتفاعی باید مورد توجه قرار گیرند.

کد خبر 6083419

دیگر خبرها

  • بیکاری ۸۰ درصدی خبرنگاران زن در افغانستان
  • ۲۰ هزار سهمیه استخدامی آموزش و پرورش سهم ایثارگران است
  • عقب‌ماندگی‌های لرستان را با کار جهادی جبران کنیم
  • خانۀ ایثار در لرستان افتتاح می‌شود
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود
  • آزمون استخدامی جامعه ایثارگران را برگزار می‌کنیم
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا