Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سالار قاسمی عصر چهارشنبه در آیین بهره برداری از مدرسه ۱۲ کلاسه خیری - مشارکتی آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج، اظهارداشت: دولت سیزدهم شرایط اقتصادی سختی دارد لذا برای گسترش سرانه آموزشی درالبرز نیاز مبرم به مشارکت خیرین مدرسه ساز داریم.

وی به این موضوع که خیرین مدرسه ساز در واقع خیرین انسان سازهستند پرداخت و خاطرنشان کرد:  حیرین مدرسه ساز بستر مناسب تربیت و رشد دانش آموزان را در کلاس درس معلمان بوجود می آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی بیان داشت: مدرسه ای که امروز افتتاح شده با عشق معلمی تکمیل شده است زیرا معلمی ایثارگر به نام کافیه حسین میرزایی دراین راه معنوی گام برداشته است.

وی با اشاره به اینکه خیرین مدرسه ساز عزیزجامعه هستند،اضافه کرد: افرادی چون خیرین نیک اندیش و شهدای گرانقدری همانند سردار قاسم سلیمانی نزد مردم عزیز هستند که این محبتی الهی است.

مدیر کل آموزش و پرورش البرز یادآورشد: دانش آموزان دست خیرین مدرسه ساز را می بوسند چون شرایط مناسب برای درس خواندن را برایشان ایجاد می کنند.

وی ادامه داد: معلمی عشق می خواهد که یک معلم بازنشسته همانند کافیه حسین میرزایی بازهم دلش برای دانش آموزان بتپد و برای تامین فضای آموزشی آنها وارد عرصه مدرسه سازی گردد.

قاسمی عنوان کرد: انسانی درکارش موفق می شود که با عشق کار کند و معلمی سرآمد همه عشق هاست چون دانش آموزان را همانند فرزندان خود می داند و همواره برای رشد و بالندگی آنها تلاش می کنند.

وی با بیان اینکه البرز نیاز به ساخت و ساز کلاس های درس جدید دارد، گفت: ساختن بیمارستان و مسکن برای خانواده های نیازمند آنقدر که ساخت مدرسه لذت بخش است، لذت ندارد چون لبخند و خاطره شیرین دانش آموزان است که در اذهان ماندگار می ماند.

وی افزود:  ممکن است خیری حتی ۲۰ بیمارستان بسازد اما بداند لذت ساخت کلاس درس همتا ندارد زیرا دانش آموزان با ذوق در پشت نیمکت های کلاس درس معلم حاضر می شوند و برای ساخت آینده ایران تلاش می کنند.

مدیر کل آموزش و پرورش البرز خاطرنشان کرد: نیازها و چالش های آموزش و پرورش البرز در زمینه های مختلف از جمله آموزشی، پرورشی، ورزشی، فناوری و نیروی انسانی به منظور ارائه در سفر ریاست جمهوری به استان احصا شده است.

وی تاکید کرد: البرز در بخش فضای آموزشی نیاز به مشارکت حداکثری خیرین و تخصیص اعتبارات دولتی برحسب نیاز استان برای تکمیل پروژه های نیمه تمام و شروع  ساخت مدارس جدید دارد.

معجزه عشق

خیر مدرسه ساز کافیه حسین میرزایی نیز دراین آیین گفت: من به مدرسه رفتن به دلیل ساختمان قدیمی و داشتن موش علاقه ای نداشتم و از مدرسه رفتن فراری بودم اما تاکید و تلاش مادر برای تحصیل موجب شد که در مدرسه بمانم و با تهدیدها و شدت عمل مادر درس خواندن را ادامه دادم.

وی بیان داشت: به نظرم مادری که درسال ۱۳۱۶ این قدر به تحصیل اهمیت دهد و برای درس خواندن انگیزه ایجاد کند، استثنایی است لذا تحصیل را با اشتیاق ادامه دادم و شاگرد زرنگ مدرسهشدم  و سپس به آرزوی دیرینه ام که معلم کلاس اول ابتدایی بود، رسیدم.

وی تصریح کرد: در کنار شغل معلمی در دانشگاه در رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران در سال ۱۳۳۴ ادامه تحصیل دادم اما پس از سالها معلمی همچنان به مدرسه عشق می ورزم چون شادی و لبخند دانش آموزان را در فضای کلاس و مدرسه دوست دارم.

وی ادامه داد: حرکت در راه مدرسه سازی عشق می خواهد که امیدوارم دراین راهی که آغاز کرده ام بتوانم به دانش آموزان وطنم بویژه استان البرزخدمت کنم.

در این آیین از کتاب معلم عاشق که زندگینامه خیرمدرسه ساز کافیه حسین میرزایی را به تصویر کشیده است نیز رونمایی شد.

استان البرز ۵۱۲ هزار دانش آموز دارد.

برچسب‌ها مدارس البرز خیرین مدرسه ساز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس البرز خیرین مدرسه ساز مدارس البرز خیرین مدرسه ساز خیرین مدرسه ساز آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۵۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است

میثم حیدر‌هایی مدیر آموزش و پرورش دامغان ایجاد فضای آموزشی در مسکن مهر را یکی از دغدغه‌ها دانست و گفت: طبق آمارها، مسکن مهر دامغان دارای ۱۶۰۰ دانش آموز است و در حال حاضر ۲ فضای آموزشی و یک سالن ورزشی در این منطقه وجود دارد.

وی ادامه داد: اگر جمعیت هر مدرسه را ۴۰۰ دانش آموز درنظر بگیریم، مسکن مهر دامغان به ۲ فضای آموزشی دیگر نیاز دارد که یک آموزشگاه ۱۲ کلاسه با پیشرفت حدود ۴۰ درصد در این محدوده در حال ساخت است و باید یک فضای آموزشی دیگر ساخته شود.

مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است

حیدر‌هایی ضمن گرامیداشت هفته معلم، اظهار داشت: قدرشناسی از معلمان و احترام به فرهنگیان رسالتی بر دوش همه اقشار جامعه است و در این راستا، هفته معلم امسال ۲ فرهنگی نمونه استانی و ۹ فرهنگی نمونه در شهرستان دامغان معرفی و تجلیل می‌شوند.

وی به چالش نیروی انسانی در مجموعه آموزش و پرورش شهرستان اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی جدید، مجموعه آموزش و پرورش دامغان در زمینه مدیریت موفق بود، اما نیاز است که این کمبود‌ها برطرف شود.

حیدر‌هایی خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی فعلی، ۲ هزار ساعت کمبود نیروی انسانی وجود دارد که شامل حدود ۱۰۰ نیروی دور متوسطه اول و دوم می‌شود که امیدواریم با توجه به جذب سال تحصیلی آینده آموزش و پرورش، این معضل و کمبود برطرف شود.

مدیر آموزش و پرورش دامغان گفت: طی ۱۰ سال اخیر این شهرستان در زمینه امتحانات نهایی رتبه اول استان سمنان را به خود اختصاص داد و تلاش می‌شود تا این رتبه حفظ شود.

حدود ۱۴ هزار دانش آموز دامغانی زیر نظر یکهزار و ۱۰۰ فرهنگی از پیش دبستانی تا پایه دوازدهم، به تحصیل مشغول هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد