Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان تبریز - آیت الله عبادپور مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی  با اشاره به برگزاری کارگاه تخصصی آموزش مهارت "استحصال زهر زنبورعسل" برای اعضای شرکت تعاونی زنبورداران شهرستان‌های اهر، کلیبر، هوراند و ورزقان  گفت: زهر زنبور از دوران باستان به منظور درمان امراض گوناگون توسط بابلی ها، مصری ها، ایرانیان و رومی‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفته است و امروزه نیز تحقیقات علمی نشان می‌دهد که ترکیبات پیچیده پروتئینی، پپتیدها، فسفولیپیدها، آمینواسید‌ها و قند‌های موجود در زهر زنبورعسل تاثیرات شگفت انگیزی در تنظیم مکانیسم عصبی ماهیچه ها، کمک به درمان سرطان، درمان بیماری MS و بهبود درد‌های عصبی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در حال حاضر بیش از ۱.۴ میلیون (یک میلیون و ۴۰۰هزار) کندوی زنبورعسل مدرن و بومی با ظرفیت تولید بیش از ۱۵ هزارتن عسل در سطح استان وجود دارد.

  آذربایجان شرقی توانسته است رتبه دوم تولید عسل کشور را به خود اختصاص دهد.

در راستای تولید محصولات با ارزش اقتصادی بالا و تکمیل زنجیره تولید و با هدف بهبود، ارتقا و ترمیم مهارت‌های فنی زنبورداران استان، آموزش مهارتی استحصال محصولات تخصصی زنبورعسل مانند بره موم، ژل رویال و زهر زنبورعسل را در برنامه‌های آموزشی خود قرار داده است.

کارگاه تخصصی آموزش مهارت "استحصال زهر زنبورعسل" با هماهنگی با معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان و اطلاع‌رسانی قبلی و ثبت نام از اعضای شرکت تعاونی زنبورداران و علاقمندان به استحصال زهر زنبورعسل در شهرستان‌های اهر، کلیبر، هوراند و ورزقان با حضور ۷۰ نفر از زنبورداران حرفه‌ای و کارشناسان علاقمند در سالن همایش مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اهر برگزار شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی زنبورعسل زهر زنبورعسل استحصال زهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۵۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهادکشاورزی در حاشیه بازدیدی که از شرکت دامداران شهرستان نیشابور با اشاره به  استفاده از  بقایای بخش کشاورزی و حتی خانگی در کارخانجاتی تبدیل به خوراک دام گفت:پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا وبازماند‌های این بخش دارد.

سید احمد رضا سید علیان افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

 معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور درهم دراین بازدید با بیان اینکه شهرستان نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام در خراسان رضوی است گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

علی مبارکی افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده ویا به دور ریخته می‌شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور صدور مجوز‌ها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماند‌ها به چرخه خوراک دامضروری است.

وی گفت: شرکت تعاونی دامداران با داشتن زنجیره‌ای کامل از شیر خام، کارخانه تولید خوراک دام و تاسیس کارخانه تولید خوراک دام از بقایا و پسماند‌های بخش کشاورزی و ارائه مشاوره‌های آموزشی به دامداران، از شرکت‌های نمونه کشوری و استانی در شهرستان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • آغاز نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان