Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، مدیرعامل بنیاد برکت در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: بنیاد برکت با عنایت مقام معظم رهبری تشکیل شد بعد از انقلاب همه نهادها به فرمان حضرت امام تشکیل شده بودند و تنها نهادی که با تاکید مقام معظم رهبری به همراه بسیج سازندگی راه اندازی شد بنیاد برکت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترکمانه گفت: از همان ابتدا رهبری معظم انقلاب فرمودند هزار منطقه در کشور باید آباد شود بنیاد برکت هم مبنای خود را بر محرومیت‌زدایی در مناطق محروم گذاشت چرا که امام هم فرموده بودند که منابع باید برای محرومین باشد.

وی تصریح کرد: در این 14 سال کارهایی بزرگی در زمینه های مختلف عمرانی و زیرساختی شکل گرفت ۱۸۰۰ مدرسه در کشور ساخته شد که برنامه ساخت ۲۵۰۰ مدرسه در دستور کار است در حوزه بهداشت و درمان کارهای بزرگی انجام شد تعداد زیادی راه، جاده و قنات ساخته شد کار دیگری که به صورت ویژه داریم اشتغالزایی است زیرا نیاز اصلی کشور هم در کلام رهبری همین بوده و ۵ سالی هست که به صورت ویژه در حوزه اشتغال‌زایی فعال هستیم.

ترکمانه افزود: گزارش‌هایی که به مقام معظم رهبری رسیده مایه خوشحالی ایشان بوده امروز در طرح اشتغال ۱۷۱ هزار طرح اشتغالزایی اجرایی شده برای مثال امروز به کارگاهی رفتیم که ۱۶ نفر ناشنوا در یاسوج کیف و چرم تولید می‌کردند که آثار اجتماعی بسیار بالایی داشته و علاوه بر اینکه خودشان از بیکاری نجات یافته‌اند خانواده‌های آنها نیز مشکلات بسیاری را پشت سر می‌گذارند.

وی گفت: در اشتغال فقط دنبال وام دادن نیستیم بلکه پیشرفت مناطق مد نظر ماست و در بنیاد برکت در زمینه اشتغال به دنبال تسهیلگری و ارائه خدمات در کنار آن هستیم اهلیت‌سنجی کرده آموزش‌های لازم را می‌دهیم و تا ۳ سال چتر حمایتی خود را بالای سر آنها نگه می‌داریم تا امروز ۹۵ درصد از طرح های اشتغالزایی پایدار بوده که بیشتر آنها مورد بررسی قرار گرفته است که حاصل یک تلاش و مطالعه بوده مطالعه طرح‌های اشتغال از سراسر دنیا که مورد بررسی قرار داده ایم که کشورها در اشتغالزایی خرد و متوسط چه کاری انجام داده‌‌اند کمیته‌ای تشکیل شده که کار مطالعه و به روز رسانی در آنها صورت گرفته و تبدیل به مدل شده‌اند.

این مسئول افزود: کار را از روستاها شروع کرده‌ایم امروز کشور دچار یک معضل بزرگ شده و رهبری از حاشیه نشینی و بی‌ رونق شدن روستاها بسیار متاثر هستند زیرا به روستاها توجهی نکرده ایم امروز روستاییان به حاشیه شهرها آمده‌اند و باید خدمات زیادی به آنها ارائه شود و علاوه بر آن باید شغلی نیز داشته باشند آن‌ها اکثرا دچار آسیب های اجتماعی شده و برخی به زندان می‌روند که باید هزینه زندان آنها را هم بدهیم و اگر یک دهم پول ها را در روستاها هزینه می‌کردیم کمک بزرگی به کشور می‌شد.

وی با بیان اینکه مناطق کم‌برخوردار ما مورد توجه قرار گرفته و طرح به روستا برمی‌گردیم در بنیاد برکت در دستور کار است گفت: تا الان ۵ هزار نفر از آن استفاده کرده و به روستاها برگشته‌اند و امیدواریم بتوانیم در سال آینده تعداد بسیار زیادی از حاشیه نشینان را به روستاها برگردانیم.

ترکمانه با اشاره اینکه در استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه اشتغال هم کارهای بسیار خوبی انجام شده و در ۵۷ روستا یک نفر نیست که تقاضای شغل داشته باشد گفت: طرح به روستا برمی‌گردیم را در استان اجرا می‌کنیم و معتقدیم که در شهر سی سخت میتوان به گونه‌ای عمل کرد که هیچ فردی نیاز به اشتغال نداشته باشد.

وی با بیان اینکه مجموعه بنیاد برکت چابک بوده و کلاً ۴۰ نفر نیروهای پرسنلی و سازمانی آن هستیم و ۸۰۰ نفر هم تسهیل‌گر در کنار ما بوده که رابطه ساختاری و سازمانی با ما ندارند یادآور شد: رهبری معظم انقلاب هم از این چابکی بنیاد برکت بسیار خوشحال هستند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز ترکمانه نماینده ولی فقیه بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۶۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروها به تناسب ظرفیت اشتغال در حوزه معدنی کرمان آموزش ببینند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی فداکار، صبح چهارشنبه به مناسبت هفته کار و کارگر در دیدار با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از نمایندگان جامعه کارگری استان کرمان با بیان اینکه در بحث کارگری ما مسئولان موظفیم که حداکثر رضایتمندی را در این گروه فراهم کنیم گفت: کارگران زیادی در بخش‌های معدنی، صنعتی و یا شرکت‌های پیمانکاری با حداقل حقوق قانون کار فعالیت می‌کنند، لذا تا جایی که در توان داریم باید به آنها کمک کرده و ایمنی محیط کاری آنها را فراهم کنیم.

وی، مهارت‌افزایی نیروهای کارگری را مهم دانست و افزود: کرمان استانی معدن پایه است و به تناسب ظرفیت خاص اشتغال در حوزه معدنی آن باید نیروی انسانی تقویت و آموزش ببیند.

وی افزود: دولت در راستای ظرفیت‌های اجتماعی و شرایط موجود به دنبال رفع بخشی از مشکلات کارگران در بحث پرداخت‌ها و امنیت شغلی است.

فداکار، توجه بخش‌های خصوصی، پیمانکاران و کارفرمایان به نیروهای انسانی خود را مهم دانست و افزود: پایه تولید مجموعه، نیروی انسانی است و تولید باکیفیت و بیشتر و بهتر با حمایت نیروی کار و رضایتمندی آنها میسر خواهد شد.

استاندار کرمان با بیان اینکه این استان نیمی از حقوق معادن کشور را پرداخت می‌کند و نیمی از صنعت فعال معدنی کشور در استان کرمان است گفت: استان کرمان به دلیل شرایط خاص صنعتی و معدنی نسبت به سایر استان‌ها نیاز بیشتری به تخصص نیروهای انسانی کار دارد.

وی تصریح کرد: در حوزه آموزش به تناسب ظرفیت خاص اشتغال در حوزه معدنی استان کرمان باید نیروی انسانی متناسب آن تقویت شود و لزوماً خیلی از موارد نیروی انسانی زیر دیپلم و ماهر احتیاج است که شرکت‌ها جذب خواهند کرد.

کد خبر 6094413

دیگر خبرها

  • اجرای هزار میلیارد طرح عمرانی در روستاهای استان یزد
  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها
  • رکود طرح‌های زیرساختی‌های خراسان شمالی در چهار سال گذشته
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان
  • نیروها به تناسب ظرفیت اشتغال در حوزه معدنی کرمان آموزش ببینند
  • ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم اجرا شد
  • ۱۷۶ پروژه عمرانی بزرگ مقیاس در زنجان اجرا شد
  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد/ اجرای20  هزار میلیارد ریال طرح عمرانی در آبادان و خرمشهر 
  • افزایش پنج هکتاری سطح بهره‌برداری بوستان بزرگ شهر در یزد
  • افزایش سطح بهره برداری بوستان بزرگ شهر یزد