Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان یزد -صادق کوچک زاده مدیر مرکز آموزش حوزه هنری کشور در حاشیه اولین روز اکران فیلم‌های جشنواره مردمی عمار گفت: این جشنواره اساسا در فضایی به وجود آمد که سینمای ایران درگیر سلبریتی بازی شده بود و جایی برای حرف زدن از واقعیت هویتی جامعه نبود.

مدیر مرکز آموزش حوزه هنری کشور با اشاره به اینکه نه تنها سوژه‌ها و فیلمسازان مردمی هستند، بلکه  مدل اکران فیلم‌ها در عمار هم برخاسته از انقلاب اسلامی است گفت: احاد مردم در هر جایی از کشور از جمله روستاها، شهرها، مراکز استان‌ها که امکان دسترسی و حضور در سینما‌ها را ندارند و یا شاید حضور را به مصلحت نمی‌دانند میتوانند با اعتماد به عمار از برنامه‌های فرهنگی محروم نمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کوچک زاده گفت: جشنواره مردمی فیلم عمار به یک سنت حسنه تبدیل شده و امیدوارم که حفظ شود و تحت الشعاع مرور زمان قرار نگیرد و به سنت حسنه اکران مردمی پایبند بماند.

او جشنواره فیلم مردمی عمار را فرصت مناسبی برای تولید کننده‌ها و فیلم سازان دانست و گفت: هنرمندانی که در جریان صنعت سینما جایی نداشتند با حمایت‌های جشنواره مردمی عمار، فرصت یافتند خودی شنان دهند و سطح هنری کار‌ها دوره به دوره در حال افزایش است.

مدیر مرکز آموزش حوزه هنری کشور با اشاره به اینکه جشنواره مردمی فیلم عمار اسباب خیر را در استان یزد فراهم کرده است، گفت: جامعه مذهبی و انقلابیمان باید جایگاه سینما را در خانواده حفظ کنند.

کوچک‌زاده، جشنواره عمار را یکی از سیاست‌های کشف استعداد دانست و گفت: با توجه به اینکه فیلم ساز جوان نیاز دارد در این جشنواره‌ها هویت بگیرد، مردم استان یزد از فرصت ایجاد شده هم خود استفاده کنند و هم به نوآموز‌ها و آغازکنندگان راه کمک کنیم.

او گفت: از جشنواره مردمی عمار توقع داریم که فیلم سازی آسان را آموزش دهد.

مدیر مرکز آموزش حوزه هنری کشور، گفت: تیکه‌ای از زیلوی با قدمت که هم وجهه مذهبی داشته و هم از صنایع دستی استان هست را میتوان به عنوان قاب فرش به عنوان جایزه درنظر گرفت.

انتهای پیام/غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جشنواره عمار جشنواره فیلم جشنواره مردمی مردمی عمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۷۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم

ایسنا/مازندران مدیر مرکز حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل امشب در نشستی با کارکنان، طلاب و اصحاب رسانه، با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران با ۵۰۰ مدرسه در ۲۸ استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یکی از رسالت‌های مهم حوزه علمیه خواهران نظارت و ارزیابی بر انجام فعالیت آموزشی، پژوهشی و تربیتی است که در استان‌ها به این مهم پرداخته می‌شود .

وی با اشاره به اینکه برنامه ۵ ساله حوزه‌های علمیه خواهران در سال ۱۴۰۱ تصویب شد، بیان کرد: مقرر شد در سال ۱۴۱۴ به یک افق در حوزه خواهران دست پیدا کنیم تا به نوعی بانوان اقدامات خودشان را بتوانند عملی کنند .

فاضل از برنامه‌های مهم سفر به مازندران را پیگیری توسعه آموزش عالی در استان و ارتقای برخی مدارس از سطح ۲ به سطح ۳ دانست و گفت: سالانه حدود ۱۱ هزار نفر در حوزه‌های علمیه ثبت نام می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین فاضلی اظهار کرد: لشکر ۷ هزاره سفیران رضوان در ایام ثبت نام حوزه‌های علمیه فعالیت دارند که بصورت چهره به چهره اقدام به تبلیغ می‌کنند، امسال از اول اردیبهشت ثبت نام حوزه‌های علمیه شروع شده است.

وی با اعلام اینکه تاکنون برای حدود ۵۰ هزار نفر طلبه خواهر در سطوح ۱ تا ۳ ثبت نام صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: پیگیری‌ها جهت احداث سایت اداری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران صورت گرفته است که امیدواریم در سال ۱۴۰۳ عملی شود . 

وی با بیان اینکه اشتغال فارغ التحصیلان حوزوی در گذشته از دغدغه مدیریت مرکز حوزه علمیه نبوده است لذا جهت بکارگیری فارغ التحصیلان حوزوی در دستگاه‌های اداری پیگیری‌های لازم  صورت گرفته است، یادآور شد: آموزش مشترک فارغ التحصیلان حوزه و مرکز قضا در قم آغاز  شده و توافقات خوبی با معاونت آموزش قوه قضاییه صورت گرفته است.

فاضل گفت: در حال حاضر با  نهادهایی مانند آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد
  • هشتاد درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • راهیابی فیلم کوتاه مدرسه آنالوگ به جشنواره بین‌المللی رشد
  • اجتماع خانوادگی و مردمی در مرکز گلستان در حمایت از اجرای طرح ملی «نور» + فیلم
  • جذب استعداد درخشان در دانشگاه فرهنگیان
  • برگزاری اختتامیه چهارمین دوره جشنواره خودنویس در نمایشگاه کتاب