Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیامک آزادی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار داشت: در حال حاضر ۶۰ شرکت دانش‌بنیان و ۲۸۵ واحد فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری فعالیت می‌کنند، دانش‌بنیان درجه‌ای است که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سطوح مختلف به شرکت‌ها می‌دهد.

وی ادامه داد: در پارک علم و فناوری نزدیک به ۲ هزار فرصت شغلی و اشتغال در سه حوزه تخصصی کشاورزی، آی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سی.تی و حوزه صنایع استان ایجاد شده است.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۰ میلیون دلار از محصولات تولیدی واحد‌های فناور و دانش‌بنیان استان کرمانشاه در حوزه‌های صنایع شیمیایی، تجهیزات کشاورزی و حوزه آی.سی.تی و... به خارج از کشور صادر شده است.

وی خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری کرمانشاه دو برنامه اصلی را برای توسعه رسالت خود دارد؛ اولین برنامه اصلی تمرکز بر پتانسیل داخلی خود پارک است و دومی استفاده از پتانسیل‌های خارجی پارک است که در این خصوص ارتباط با سازمان‌های دولتی در راستای تسهیل روابطی که این سازمان‌ها و پارک دارند و ارائه خدمات تخصصی به واسطه کارگزاری‌های حرفه‌ای استان که خارج از پارک حضور دارند در دستور کار خود دارد.

آزادی اضافه کرد: با توجه به زیرساخت‌هایی که در مجموعه پارک ایجاد شده و برج فناوری استان که امسال به بهره‌برداری رسید زیر ساخت‌های لازم را برای گردهم آمدن اجزا اکوسیستم فناوری و نوآوری استان کنار هم فراهم شده است.

وی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون ۱۱۰ واحدی در برج محیا است تا بتوانیم تمامی اجزا از جمله واحدهای فناور، کارگزاران فناوری و واحدهای طرح توسعه صنایع بزرگ و... را کنار هم قرار دهیم و این اتفاق در سال آینده با تکمیل ظرفیت که در برج فناوری خواهیم داشت ادامه پیدا خواهد کرد.

آزادی گفت: معمولا سالانه بیش از ۴۰۰ ایده در واقع به مجموعه پارک علم و فناوری ارائه می‌شود که چیزی حدود ۲۰ درصد از آن‌ها موفق می‌شوند و موفق به پذیرش را در پارک علم و فناوری می‌شوند.

وی یکی ازبرنامه‌های ویژه پارک علم و فناوری را توانمندسازی شرکت‌هایی عنوان کرد که محصولات آن‌ها قابلیت صادرات را دارد و تصریح کرد: تمام کسانی‌که علاقه‌مند حضور در این زیست بوم فناوری استان هستند در یک پروسه توانمندسازی قرار می‌دهیم تا بتوانند یا ایده خود را ثبت کنند و به سمت تجاری‌سازی بروند و یا اینکه علاقه‌مند هستند جذب سایر تیم ها استارت آپ‌ها و کسب و کارهای فناوری تحت حمایت قرار گیرند.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز سیامک آزادی رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه فارس 400 ایده پذیرش 20 درصد برج فناور 110 واحد صادرات 10 میلیون دلاری پارک علم و فناوری دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۸۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابوی تولید و صادرات کاتالیست با تلاش یک شرکت دانش‌بنیان شکسته شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، وحید رضا زیدی‌فرد در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی و در آیین رونمایی از کاتالیست شیفت دما متوسط (MTS)، تولیدشده به همت شرکت نفت و گاز سرو که نسلی نو از کاتالیست‌های مورد استفاده در واکنش WGS به شمار می‌آید، خطاب به مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه در زمینه کاتالیست‌سازی سابقه خوبی دارید، گفت: زمانی در حوزه ساخت کاتالیست ضعف داشتیم و فناوری ساخت آن را نداشتیم.

زیدی‌فرد ادامه داد: با تلاش شرکت‌های دانش‌بنیان این تابو شکسته شد و در زمینه کاتالیست، همانند باقی مواردی که شاید کشور‌های دیگر فکرش را نمی‌کردند، به این فناوری دست یافتیم. ازاین‌رو من آینده روشنی را برای صنعت کاتالیست در ایران چه در داخل کشور و چه خارج از کشور و در حوزه صادرات می‌بینم.اهمیت کاتالیست شیفت دما متوسط (MTS) در خالص‌سازی هیدروژن است.

به گفته این مسئول؛ در پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها گازی که از ریفرمر خارج می‌شود مخلوطی از Co و co ۲ و هیدروژن است و این دسته واکنش‌های شیفت با هدف خالص‌سازی هیدروژن انجام می‌شود.برای نخستین بار در کشور است که کاتالیست شیفت دما متوسط (MTS) تولید و رونمایی می‌شود. این کاتالیست در بازه دمایی بین شیفت دما بالا و شیفت دما پایین کار می‌کند.

به گزارش آنا، بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران با حضور بیش از هزار و ۵۰۰ شرکت داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت و گاز، اکتشاف و تولید، سازندگان داخلی، صنایع میان‌دستی و پایین‌دستی گاز، پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت، با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه‌سازی فناورانه» روز‌های ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران درحال برگزاری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تابوی تولید و صادرات کاتالیست با تلاش یک شرکت دانش‌بنیان شکسته شد
  • حمایت از پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان یک وظیفه فراقوه‌ای‌ است
  • مدیریت و تبادل فناوری، مهم‌ترین هدف فن بازار ملی ایران است
  • اختصاص ۴ هزار میلیارد برای اقتصاد دانش بنیان به به ۲۵ استان
  • پارک علم و فناوری خراسان رضوی، قطب انرژی شرکت‌های فناور کشور
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی