Web Analytics Made Easy - Statcounter

 امیر ارجمند روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی مدت یاد شده ۱۰۴ نفر متقاضی بیمه صنایع دستی به تامین اجتماعی و ۲۱ نفر متقاضی به بیمه صندوق روستائیان، کشاورزان و عشایر ثبت نام و بیمه شدند. 

وی اضافه کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌ها و پیگیری‌های انجام گرفته و در صورت تخصیص اعتبار تعداد افراد بیشتری تا پایان سال‌جاری تحت پوشش بیمه قرار خواهند گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارجمند ادامه داد: ساخت اثری دست‌ساز به زمان و صبر زیادی نیاز دارد و گاه یک هنرمند ماه‌ها زمان می‌گذارد تا بتواند اثری فاخر تولید کند.

وی اظهار داشت: فرهنگ خرید صنایع دستی باید در میان مردم نهادینه شود تا شاهد وجود آثار هنری دست‌ساز در تمام خانه‌های ایرانی باشیم.

پیش از این نیز  معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان  اعلام کرد که در نتیجه توسعه و تقویت رشته های صنایع دستی در این استان شمار شاغلان مستقیم این حوزه به حدود ۱۰ هزار نفر رسیده است که نسبت به سال ۹۲، بیش از ۲ برابر افزایش دارد.

وی اضافه کرد: زنجان در تولید صنایع دستی فلزی و از نظر تعداد و کیفیت فروشگاه‌های این صنعت، جزو استان های تراز اول کشور به شمار می رود.

در زمان حاضر بیش از ۵۰ رشته صنایع دستی در استان زنجان وجود دارد که در میان آنها ملیله کاری، چاروق دوزی، چاقوسازی، مسگری، قلمزنی، گلیم بافی، گیوه بافی و گیوه دوزی از صنایع دستی بومی این خطه به شمار می روند. 

برچسب‌ها گردشگری صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر زنجان گردشگری صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۸۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، حسن محمدی ادیب پیش از ظهر یکشنبه در نشست با فرماندار شهرستان گرمی با اشاره به ظرفیت مهم دریاچه گیلارلو این شهرستان در راستای جذب گردشگر اظهار کرد: فرمانداری شهرستان باید با همکاری سایر نهادهای دولتی یک جشنواره بزرگ در راستای معرفی این ظرفیت بزرگ برنامه‌ریزی و تدوین کند.

وی با بیان اینکه جشنواره‌ها نقش مهمی در دیده شدن و جذب سرمایه‌گذار برای منطقه دارند، افزود: لازم است که در شهرستان گرمی نیز جشنواره‌هایی برای معرفی ظرفیت‌های منطقه تعریف شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل بیان کرد: همچنین لازم است که از اعتبارات شهرستانی برای آموزش صنایع‌دستی، تولید محتوا برای معرفی ظرفیت‌ها و کاوش محوطه «تپه دیگه‌ور» نیز اعتبار تخصیص پیدا کند تا بتوانیم اقدامات مهمی را در این شهرستان انجام دهیم.

محمدی ادیب خاطرنشان کرد: حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی باید جز اولویت‌های اول در شهرستان گرمی باشد و اعتبارات ویژه برای این حوزه تخصیص داده شود.

کد خبر 6097075

دیگر خبرها

  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا