Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی ظهر امروز در جلسه شورای اداری لرستان، اظهار کرد:   در طول تاریخ حمایت از ولایت پرهزینه و پر از رنج بوده است، لرستانی‌ها به دلیل شجاعت بالا، ولایتمدار نیز هستند و این هویت انسان را با توحید پیوند می‌زند.

وی خاطرنشان کرد: تنها قومیتی که یکپارچی آن در سرزمین ایران حفط شده، قوم لر است و اقوام دیگر بخشی از سرزمینشان بریده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بر رسیدگی بیشتر وضعیت ایثارگران تاکید و تصریح کرد: در رسیدگی به امور ایثارگران به یک سازمان خدماتی صرف تبدیل شدیم، حال اینکه باید الگوها و افراد موفق در عرصه‌های مختلف این حوزه را برجسته و به جامعه معرفی کنیم.

قاضی‌زاده هاشمی بیان داشت: باید آن تصویری از خانواده شهدا و ایثارگر نشان دهیم که همچنان پیوسته در حال ایثار هستند، و این مهم از سرکشی ساده شروع و تا ساخت فیلم و مستند ادامه دارد.

وی با بیان اینکه وضعیت رسیدگی به امور ایثارگران در لرستان نسبت به سایر استان‌ها وضعیت مطلوبی ندارد، گفت: این مهم همتی جمعی را می‌طلبد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: مطالبات قانونی ایثارگران بسیار است که پاسخ داده نشده و اگر بخواهیم تمامی قوانین موجود را برای ایثارگران اجرایی کنیم، ۱۲۶ هزار میلیارد تومان اعتبار لازم دارد، حال اینکه بودجه ما ۳۱ هزار و ۶۰۰ میلیون تومان است.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه در دولت سیزدهم توانستیم بخشی از مطالبات را پرداخت کنیم، افزود: بخشی نیز در لایحه بودجه سال آینده پیش‌بینی شده است.

وی، بیشترین توجه دولت را معطوف به جامعه ایثارگری عنوان و تصریح کرد: بیشترین رشد در لایحه بودجه مربوط به حوزه ایثار و شهادت است،‌ با این وجود نسبت به نیاز کم است و باید در استان به کمک مسوولین و مردم حل و فصل شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه ۳۳ هزار نفر از فرزندان شهدا و ایثارگر بالای ۷۰ درصد فاقد شغل هستند، گفت: در آزمون نخست استخدامی ۷ هزار نفر دارای شرایط هستند و تا آخر امسال و یا ابتدای سال آینده ۱۰ هزار نفر دیگر در دستگاه دولتی جذب خواهند شد.

قاضی‌زاده هاشمی بر رعایت سهمیه استخدام ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی تاکید و اظهار کرد: در بحث تبدیل وضعیت قانون کاملا روشن است، در برخی استان‌ها به خوبی اجرایی شده و در برخی دیگر همانند لرستان خیر، در حالی که حق قانونی است و باید اجرایی شود.

وی بیان داشت: در حوزه درمان کمبود منابعی داشتیم که سعی در ترمیم داریم، در حال توسعه قراردادها هستیم، ضمن اینکه برنامه منظمی جهت سرکشی خانواده شهدا در نظر گرفته شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بر ثبت و ضبط خاطرات خانواده شهدا تاکید کرد و گفت: میانگین سن والدین شهدا در حال حاضر ۸۰ سال است و انتظار می‌رود صداوسیما نسبت به ثبت خاطرات خانواده شهدا که فرهنگ شفاهی انقلاب هستند، هر چه سریع‌تر اقدام کنند.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه معابر، کوچه و خیابان‌های محلات مزین به نام شهدا شود، افزود: مشاورین ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی خود را متولی تنها ایثارگران آن دستگاه ندانند و متولی پیگیری امور ایثارگران در دستگاه شوند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران قاضی زاده هاشمی خانواده شهدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۹۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱.۷ میلیارد مترمکعب آورد سدهای استان کرمانشاه

علی مرادی با اشاره به آخرین وضعیت ذخیره سدهای استان کرمانشاه، گفت : از مجموع ظرفیت حدود یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون مترمکعبی سدهای استان، هم اکنون ۶۴.۹۱ درصد آن پُر است.

وی میزان ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه را ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب اعلام کرد و افزود: بیشترین میزان ذخیره سدها به ترتیب مربوط به سدهای گاوشان و داریان است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه درباره وضعیت سرریز سدهای استان نیز اظهار کرد: در حال حاضر تنها سد «تنگ حمام» در شرایط سرریز قرار دارد و ظرفیت مابقی سدهای استان تکمیل نیست، چون در کنار ورودی که این سدها دارد، خروجی و مصرف نیز دارند.

وی با بیان اینکه آورد سدهای استان از ابتدای سال آبی جاری (مهر ۱۴۰۲) تاکنون حدود یک میلیارد و ۷۲۵ میلیون مترمکعب بوده، خاطرنشان کرد: بیشترین آورد را نیز در سد داریان به میزان حدود ۱.۴ میلیارد مترمکعب داشتیم، اما چون این سد دارای نیروگاه است میزان خروجی آب آن نیز قابل توجه می‌باشد.

به گفته مرادی، پس از داریان بیشترین آورد سدهای استان در سال آبی جاری مربوط به سد گاوشان با حدود ۷۲ میلیون مترمکعب و کمترین نیز مربوط به سد گیلانغرب به میزان ۱.۶ میلیون مترمکعب بوده است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه درباره آورد حاصل از بارش‌های اخیر نیز عنوان کرد: هنوز بخشی از رواناب حاصل از بارش‌ها وارد سدها نشده و آورد این بارش‌ها در آمار هفته آینده خود را نشان خواهد داد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • سیگنال مثبت شفافیت؛ عامل رشد چشمگیر قراردادها در سال گذشته
  • اخذ سهمیه استخدام ۵۷۷۶ معلم در شهرستان های استان تهران
  • حقوق کدام یک از ایثارگران امسال افزایش داشت؟
  • جزئیات افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ + آخرین اخبار افزایش حقوق جانبازان
  • حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟
  • بیش از ۱.۷ میلیارد مترمکعب آورد سدهای استان کرمانشاه
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم