Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران بر لزوم پویایی مرکز برنامه‌ریزی و نظارت حوزه و تبدیل آن به خانه ایده‌های نو تأکید کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت‌پور مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در جلسه معرفی دستاوردهای مرکز برنامه‌ریزی و نظارت حوزه‌های علمیه خواهران بر ضرورت نظارت مدام و قدرتمند در حوزه تأکید کرد و اظهار داشت: نظارت و برنامه‌ریزی در حوزه علمیه باید از نوع پرداختن به ایده‌های نو باشد، ضمن آنکه از مسیر پیشرفت ایده‌ها نیز حمایت می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهجت‌پور با اشاره به اینکه مرکز برنامه‌ریزی باید از ایده‌های نو حمایت کند، گفت: نظارت باید پشتیبان و پیش برنده بوده و مرکز برنامه‌ریزی و نظارت خانه ابتکارات باشد تا سازمان حوزه از حالت ایستا فاصله بگیرد.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به ضرورت توجه به جدیدترین افق‌های دانش در طراحی رشته‌های حوزه، اظهار داشت: در این صورت است که دختران متدین می‌توانند مدیریت دینی مسائل را به دست بگیرند و به حوزه‌ای در تراز انقلاب اسلامی دست پیدا کنیم.

 

شناخت، معرفی و دفاع از ارزش‌های نظام اسلامی مسئولیت حوزه‌های علمیه استمدیر حوزه علمیه خواهران تهران: تربیت طلاب باید بدون توجه به جنسیت آنان صورت گیرد

 

بهجت‌پور در ادامه، تحول حوزه‌های علمیه خواهران را مستلزم تبدیل این نهاد از یک مجموعه عمومی به دستگاه تخصصی زن و خانواده توصیف کرد و افزود: با تحقق این تحول، قدرت راهبری در میدان‌های سخت نظام اسلامی را خواهیم داشت و به اهداف بلندی خواهیم رسید.

او همچنین ابراز عقیده کرد: حوزه‌های علمیه خواهران می‌توانند مدیریت علمی و تربیتی تمام بانوان را به عهده بگیرند که لازمه‌اش آن است که تراز خود را در سطح عالی‌ترین افق تربیت جهانی در نظر بگیریم.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به نگاه امام خمینی رحمه‌الله علیه به حوزه برای به دست گرفتن نبض تحولات جهانی، اظهار داشت: ضروری است به این باور برسیم که نبض تحولات آینده باید به دست ما باشد.

او ادامه داد: با وجود سخت‌گیری‌ها آمار متقاضیان ورود به حوزه‌های علمیه خواهران افزایش یافته است که این امر، بیانگر موفقیت حوزه و دیده شدن آن در ارتباط با دستگاه‌های مختلف است.

بهجت‌پور در پایان سخنان خود خواستار نگاه ویژه بودجه‌ای به مناطق محروم کشور شد و ادامه داد: تبعیض مثبت نسبت به استان‌های محروم بسیار مفید، کارآمد و امیدآفرین است. زیرا در این مناطق محروم دخترانی تربیت می شوند که ده‌ها برابر مناطق دیگر به دین کمک رسانده و در خدمت آموزه‌های دینی هستند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خانواده حوزه علمیه خانواده حوزه علمیه مدیر حوزه های علمیه خواهران مرکز برنامه ریزی ایده های نو بهجت پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۹۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد «هاکامستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد چهار روزه «هاکامستر»، هم‌زمان با سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

در این رویداد با ارائه ۸ کارگاه آموزشی و ۴ پنل تخصصی در زمینه‌های مختلف، شرکت کنندگان با مفاهیم کلیدی و ابزار‌های پیشرفته برای تبدیل ایده به واقعیت در زمانی کوتاه، آشنا می‌شوند.

 نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری «اینوتکس» امسال شاهد برگزاری نخستین رویداد هاکامستر است؛ رویدادی که با هدف یادگیری سریع برگزار می‌شود.

هاکامستر فرصتی برای یادگیری سریع موضوعات کاربردی است. این برنامه به شرکت کنندگان کمک می‌کند تا مهارت‌های جدیدی را کسب کنند دانش خود را گسترش دهند و برای چالش‌های دنیای واقعی آماده شوند.

ایجاد شبکه‌ای از نوآوران بر اهداف دیگر این رویداد است. این برنامه فرصتی برای شرکت کنندگان است تا با دیگر نوآوران از سراسر کشور ارتباط برقرار کنند و از تجربیات و ایده‌های یکدیگر بیاموزند.

ارائه ابزار‌های پیشرفته برای تبدیل ایده به واقعیت از دیگر اهداف‌ها مستر اینوتکس ۲۰۲۴ است. در این رویداد به شرکت کنندگان ابزار‌های لازم برای تبدیل ایده‌های خود به واقعیت داده می‌شود. این ابزار‌ها شامل مواردی مانند نرم افزار طراحی، پلتفرم‌های نمونه سازی، و منابع مالی است.

در این رویداد کارگاه‌های مختلفی برگزار می‌شود. ایده‌پردازی، اعتبارسنجی و تحقیق بازار یکی از کارگاه هاست. در این کارگاه شرکت کندگان با تکنیک‌های خلاقانه ایده‌پردازی آشنا می‌شوند و یاد می‌گیرند که چگونه ایده‌های خود را پرورش داده و آنها را به طرح‌های عملی تبدیل کنند.

بیزینس مدل‌های برند از دیگر کارگاه‌های این رویداد است. شرکت‌کنندگان در این کارگاه با انواع مدل‌های کسب و کار آشنا می‌شوند و چگونگی طراحی مدل مناسب برای ایده‌‌ها آشنا می‎شوند.

طراحی MVP افسانه‌ای کارگاه دیگری است که در این رویداد برگزار می‌شود. هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی با روش‌های سریع و کاربردی طراحی محصول و تجربه کاربری (UX/UI)  و چگونگی تولید محصولات کاربر پسند است.

عنوان کارگاه دیگری از رویداد هاکامستر،«بازاریابی برای ایده‌هایی که به دنیا نیامده‌اند» است. افراد، در این کارگاه با تکنیک‌های جذب مشتری و چگونگی استفاده از روش‌های خلاقانه و نوین آشنا می‌شوند.

پنل انتقال تجربه مدیران محصول و مارکتینگ نیز در این رویداد برگزار می‌شود. در این پنل، مدیران محصول و مارکتینگ شرکت‌های موفق تجارب و چالش‌های خود را  با شرکت‌کنندگان، به اشتراک می‌گذارند.

آشنایی با مهم‌ترین روش‌های توسعه سریع برنامه‌نویسی سرور، پنل انتقال دانش و تجربه مدیران، فرصت‌ها و قواعد جذب سرمایه، هنر ارائه به داور و سرمایه‌گذاران، پنل انتقال تجربه مدیران نوآوری صنایع و سرمایه‌گذاران نیز از دیگر برنامه‌های این رویداد است.

شرکت‌کنندگان در این برنامه مهارت استفاده از ابزار‌های نوآورانه را در تبدیل ایده‌های خود به واقعیت در زمانی کوتاه می‌آموزند و به انتقال دانش و تجربه با یکدیگر می‌پردازند.

همچنین محتوای آموزشی این برنامه با مشارکت اساتید و افراد صاحب‌نظر ضبط و منتشر شده و دراختیار دیگر علاقمندان در شبکه نوآوری قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه‌دار، ۱۵۰ سرمایه‌گذار استارت‌آپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب‌وکار‌ها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیانیه حوزه علمیه خواهران استان یزد در حمایت از طرح نور فراجا
  • حمایت حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا (س) از طرح نور
  • حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) بیانیه مشترک صادر کردند
  • حوزه علمیه خواهران سمنان طلبه می‌پذیرد
  • بیانیه مشترک حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) در حمایت از اجرای طرح عفاف و حجاب
  • اعلام حمایت طلاب حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی از طرح نور فراجا
  • برگزاری رویدادی برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • رویداد «هاکامستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • «هاکا مستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران در لرستان