Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید رضا فاطمی امین پنجشنبه در آیین جشن تکمیل ظرفیت مجتمع آلومینیوم جنوب که با حضور نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی در شهرستان لامرد برگزار شد، افزود:  در برهه ای از زمان هستیم که در بخش اقتصادی باید بر یکپارچگی و هم افزایی صنعت، معدن و تجارت متمرکز شویم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: بیش از آنکه دغدغه داشته باشیم که ظرفیت تولید را افزایش دهیم و از ۳۰۰ هزار تُن به ۶۰۰ هزار یا یک‌میلیون تن برسانیم، باید شرایطی فراهم کنیم تا این صنعت پایدار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر این پایداری تا حدودی دچار خدشه شده است.
او اضافه کرد: ما در برخی صنایع مانند فولاد به این پایداری رسیده ایم، البته توازن در برخی صنایع هنوز با مشکل مواجه است اما در صنعت شمش و صنایع بالادستی به ظرفیت بسیار خوبی رسیده ایم و شرکت‌های فولادی وارد اکتشاف شده‌اند و حتی پیگیر معادن فراسرزمینی هستند.
وی افزود: این شرکت‌ها با توجه به میزان ذخایر سنگ و آهن داخلی در ۱۰ یا ۱۵ سال آینده دچار مشکل خواهند شد؛ از هم اکنون روی معادن سایر کشورها کار می‌کنند.
فاطمی امین اضافه کرد: در صنعت آلومینیوم هم باید در همین مسیر حرکت کنیم و پیشنهاد من این است که همین چند شرکت با همدیگر ترکیب شوند یا دنبال سرمایه گذار باشند.
وی با بیان اینکه‌ ما در کشور از لحاظ مس، فولاد و سنگ آهن قوی هستیم، گفت: در زمینه آلومینیوم نیاز داریم که فعالان این صنعت بر هم افزایی و یکپارچگی و افزایش پایداری این صنعت تمرکز کنند و ما هم در وزارت صنعت معدن و تجارت این آمادگی را داریم که شرایطی مهیا کنیم تا تمامی صنایع از جمله صنعت آلومینیوم با فناوری بالا و قیمت و کیفیت مناسب در اختیار مردم کشور و منطقه قرار بگیرد و حتی در سطح بین المللی حرفی برای گفتن داشته باشد.

فاز اول مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب در شهرستان لامرد اردیبهشت ۱۳۹۹ با تولید ۱۲۰تن شمش آلومینیوم آغاز به کار کرد و چشم انداز تولید سالانه ۳۰۰ هزار تن شمس آلومینیوم در سال برای این مجتمع اعلام شده بود که پنجشنبه ۲۳ دی‌ماه ۱۴۰۰ جشن تکمیل ظرفیت این کارخانه با حضور وزیر صمت و نایب رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
محصولات این مجتمع در صنایع هوا فضا، صنایع دفاعی، صنایع خودرویی، صنعت ساختمانی، صنایع کابل و مفتول سازی و صنایع بسته بندی کاربرد دارد.
در این آیین اعلام شد که مجتمع آلومینیوم لامرد مدرن‌ترین کارخانه تولید آلومینیوم خاورمیانه و چهارمین کارخانه تولید شمش آلومینیوم کشور است.
این کارخانه با مساحتی بیش از ۲۰۰ هکتار در کیلومتر ۸ جاده لامرد - خنج و در منطقه ویژه اقتصادی انرژی بر لامرد قرار دارد و در آن، بیش از ۲ هزار نفر مشغول به کار هستند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت پنجشنبه در سفر به جنوب استان فارس از روند احداث پالایشگاه پترو پیمان دانا در شهرستان مُهر بازدید کرد. شرکت در آیین آغاز عملیات اجرایی نیروگاه انرژی لامرد فارس از دیگر برنامه‌های فاطمی امین بود.
شهرستان‌های لامرد و مهر در جنوب استان فارس به ترتیب در فاصله ۳۶۵ و ۳۳۰ کیلومتری جنوب شیراز قرار دارند.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت سید رضا فاطمی امین لامرد شیراز صمت فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت سید رضا فاطمی امین لامرد وزارت صنعت معدن و تجارت سید رضا فاطمی امین لامرد شیراز صمت فارس معدن و تجارت فاطمی امین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۰۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد

به گزارش صدای ایران از شفقنا، عیسی زارع‌پور درباره «پیرو اظهارات اخیر مدیر یکی از اپراتور‌های اینترنتی که مشکل شبکه را ناشی از استفاده از مودم‌های تولید داخل دانسته است، آیا این موضوع را بهانه تراشی اپراتور‌ها برای واردات مودم‌های ارزان قیمت و کارکرده چینی نمی‌دانید؟ و در راستای حمایت از تولید داخل چه برخوردی با این اپراتور داشته اید؟» گفت: بحثی که ایشان مطرح کرده در مورد مودم‌های فیبرنوری است که کلاً ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار مشترک دارد.

وی ادامه داد: موضوعی که مدیر این اپراتور مطرح کرده، عمومیت ندارد و دغدغه شخصی ایشان بوده از سوی دیگر مودم‌های تولید داخل قابلیت‌هایی که دارند، قابلیت‌هایی نیست که بتوانند سرعت‌های بالا داشته باشند.

زارع پور گفت: بخشی از صحبت‌های این مدیر اپراتور درست است، چون همین الان مودم‌های خارجی هم اگر نتوانند در فرکانس ۲.۴ کار کنند که فرکانس معمول وای فای است، سرعت بیش از ۱۰۰ گیگاهرتز را نمی‌توانند ارایه دهند. فرکانس ۶.۵ که استاندار وای فای ۶ و ۷ هست، می‌تواند از طریق سرعت‌های تا یک گیگ هم ارایه دهد. در حال حاضر وای فای ۷ استاندارد جدید تا ۱۰ گیک هم می‌تواند ارایه دهد. مودم باید مودمی باشد که این قابلیت را داشته باشد.

وی توضیح داد: برخی از مودم‌های تولید داخل این فرکانس‌ها را ساپورت نمی‌کنند، ولی اکنون در برنامه تولید شرکت یا سازنده مودم هست و باید هم حواسمان به تولید داخل باشد و هم از سوی دیگر باید محصولی که تولید می‌شود، کیفیت داشته باشد و قابلیت‌هایی که دارد قابلیت‌هایی باشد که متناسب با نیاز کاربران باشد.

زارع پور بیان کرد: مشکل از مودم نیست، در حال حاضر شبکه این قابلیت را دارد پیدا می‌کند و در شهر‌هایی که فیبرنوری راه می‌افتد، مشترکینی که فیبرنوری می‌گیرند می‌توانند سرعت تا هزار بگیرند، اما مودم فعلی که اکنون در بازار هست، ممکن است که این قابلیت را پشتیبانی نکند لذا نیازمند این هستیم که هم تولیدکنندگان محصولات خود را ارتقا دهند و اگر هم نیاز بود، تا وقتی تولید داخل به نقطه‌ای می‌رسد که این نیاز را برطرف کند، از طریق واردات، نیاز‌ها تأمین می‌شود.


دیگر خبرها

  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد