Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صمت با بیان اینکه در برخی از صنایع مثل فولاد به این پایداری رسیدیم، گفت: به ظرفیت خوبی در حوزه تولید و اکتشاف آلومینیوم دست یافتیم.

به گزارش ایران آنلاین، سیدرضا فاطمی امین در مراسم جشن دستیابی به ظرفیت ۳۰۰ هزار تن آلومینیوم جنوب، اظهار داشت: در برهه‌ای از زمان هستیم که باید بر یکپارچگی صنعت و معدن تمرکز داشته باشیم و امروز دغدغه پایداری و تکمیل این صنعت را دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه انرژی باید در صنایع پایین دست و بالادست متمرکز شود
وی با بیان اینکه در برخی از صنایع مثل فولاد به این پایداری رسیدیم، گفت: باید در صنعت آلومینیوم نیز به همین مرحله برسیم بنابراین همه انرژی باید بر صنایع پایین دست و بالادست متمرکز شود.
آمادگی برای حمایت و تمرکز صنایع در وزرات صمت وجود دارد
وزیر صمت با بیان اینکه این آمادگی برای حمایت و تمرکز صنایع در وزرات صمت وجود دارد، افزود: باید یک جریان مطمئن در تامین مواد اولیه ایجاد کنیم و فعالان این صنعت بر یکپارچگی و پایداری تمرکز کنند و در وزارت خانه نیز این آمادگی وجود دارد که حمایت کند.
وزیر صنعت معدن و تجارت گفت: تمامی صنایع کشور از جمله آلومینیوم باید به روز ترین صنایع بوده و محصولاتی در بازارهای داخلی و خارجی عرضه کنند که بهترین کیفیت را داشته باشد .
فاطمی امین همچنین بیان کرد: در مسیری قرار گرفته‌ایم که باید شکوفایی صنعت را شاهد باشیم.
به ظرفیت خوبی در تولید و اکتشاف آلومینیوم دست یافتیم
وی افزود: ایران به ظرفیت خوبی در حوزه تولید و اکتشاف آلومینیوم دست‌یافته است و ایران باید به سمتی حرکت کند که بتوان علاوه بر صنایع پایین دستی بر سایر معادن نیز سرمایه گذاری کنند.
فاطمی امین ادامه داد: ایجاد جریان مطمئن در تأمین منابع اولیه می‌توان آینده آلومینیوم را تضمین نمود اما نیاز است که تجمع سرمایه گذاری در کشور صورت بگیرد.
عرضه با کیفیت ترین محصولات توسط صنایع داخلی
وزیر صمت خاطرنشان کرد: تمامی صنایع از جمله صنایع تولید آلومینیوم باید با بهترین کیفیت در ابتدا در بازارهای داخلی عرضه شده و سپس نسبت به عرضه در بازارهای جهانی اقدام شود.

عملیات اجرایی احداث نیروگاه سیکل ترکیبی ۹۱۳ مگاواتی لامرد آغاز شد

آیین آغاز عملیات اجرایی احداث نیروگاه سیکل ترکیبی ۹۱۳ مگاواتی لامرد با اعتبار بالغ بر ۱۵۰۰۰ میلیارد تومان حضور وزیر صمت، مقامات عالی رتبه وزارت دفاع، معاونان وزارت نیرو، جمعی از نمایندگان مجلس و جمعی از مسئولان کشوری و استانی برگزار شد.

نیروگاه سیکل ترکیبی ۹۱۳ مگاواتی لامرد به منظور برق رسانی به کارخانه آلومینیوم جنوب و سایر صنایع سیمان، منیزیم، پتروشیمی، صنایع فولاد و... در منطقه ویژه اقتصادی انرژی بر لامرد کلنگ‌زنی شد.
در این نیروگاه از تکنولوژی جدید با توربین های کلاس F با راندمان ۵۸/۵٪ استفاده شده و حداکثر ظرفیت عملی آن در شرایط طراحی ۷۹۵ مگاوات است.
نیروگاه سیکل ترکیبی ۹۱۳ مگاواتی لامرد علاوه بر پاسخگویی به نیاز رو به افزایش مصرف انرژی الکتریکی در سطح کشور در اثر افزایش جمعیت، آلایندگی کمتر در تولید انرژی الکتریکی سالانه و صرفه‌جویی در مصرف سوخت را نیز داراست.
حضور بخش خصوصی در خودکفایی صنعت برق و از سوی دیگر آزاد شدن ظرفیت نیروگاه‌های مرزی جهت صادرات انرژی الکتریکی از نکات مثبت و حائز اهمیت احداث نیروگاه سیکل ترکیبی لامرد است.
این نیروگاه که با سهامداری شرکت برق و انرژی غدیر و شرکت سبا نوین در مساحتی بالغ بر ۸۰ هکتار امروز در لامرد کلنگ زنی شده است واحد نخست آن با اشتغال مستقیم ۵۰ نفر و ۱۰۰ نفر غیر مستقیم پس از ۱۸ ماه از کلنگ زنی به بهره‌برداری خواهد.

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ظرفیت خوبی وزیر صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۰۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک

یک کارشناس انرژی، استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را از دلایل رونق استفاده از متانول به‌عنوان سوخت در جهان توصیف کرد.

سجاد نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره فرایند تبدیل متانول به بنزین (MTG) توضیح داد: در سال‌های اخیر استفاده مستقیم و غیرمستقیم از متانول به‌عنوان سوخت در دنیا رونق یافته است و برآورد می‌شود در آینده نیز این روند افزایشی باشد، بنابراین فناوری تبدیل مستقیم متانول به بنزین (MTG) می‌تواند در ایران هم مدنظر قرار گیرد.

استفاده بهینه از متانول مازاد با هدف رفع ناترازی انرژی

وی با بیان اینکه ایران ظرفیت بالایی برای تولید متانول دارد و بیش‌ از ۹۴درصد متانول تولیدی کشور صادر می‌شود، افزود: اکنون بنزین تولیدی کشور، حاصل پالایش نفت‌ خام در پالایشگاه‌هاست، اما در این فرایند بنزین تولیدشده حاصل تبدیل مستقیم متانول به بنزین است، بنابراین می‌توانیم از این ظرفیت تولیدی استفاده کنیم. شایان ذکر است در این فرایند مقداری هم محصول ال‌پی‌جی تولید می‌شود.

این کارشناس انرژی درباره کیفیت این فرآورده تصریح کرد: به ازای هر واحد MTG با ظرفیت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن در سال خوراک ورودی، حدود ۵۹۷ هزار تن بنزین با کیفیت بالا (با استاندارد یورو ۵) تولید می‌شود که معادل روزانه ۲.۵ میلیون لیتر بنزین به ازای هر واحد MTG است.

نوروزی گفت: این محصول افزون بر رفع ناترازی تولید و مصرف بنزین، ظرفیت ارزشمند صادراتی نیز دارد.

تبدیل متانول به سوخت در مسیر توسعه زنجیره ارزش

وی افزود: مجتمع‌های تولیدی ما این فرصت را پیدا خواهند کرد تا با استفاده بهینه از متانول مازاد، گامی بزرگ همسو با توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی و کاهش خام‌فروشی بردارند.

این کارشناس با اشاره به مدت‌زمان بهره‌برداری هر واحد MTG ادامه داد: زمان مورد نیاز برای احداث و سپس بهره‌برداری از هر واحد حدود دو سال است. این مدت‌زمان در مقایسه با پالایشگاه‌های متداول حدود یک‌چهارم خواهد بود.

نوروزی یادآور شد: کوتاه‌بودن اجرای پروژه و درنتیجه سرعت بازدهی اقتصادی، سرمایه‌گذاری در احداث واحدهای MTG را برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بسیار مقرون‌به‌صرفه و سودده کرده است.

دیگر خبرها

  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم
  • تکمیل ‌‌هوشمندسازی پلاک‌های پستی تا پایان سال ۱۴۰۴