Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل پتروشیمی بوشهر با بیان اینکه تحریم‌ها هیچگاه توسعه صنعت پتروشیمی را متوقف نکرد، گفت: توسعه صنعت پتروشیمی باید در دکترین ساختار جدید اقتصاد کشور قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار شانا، غلامرضا جوکار امروز (پنجشنبه، ۲۳ دی‌ماه) در آیین دومین همایش دوسالانه بومی‌سازی کاتالیست در صنایع پتروشیمی و پالایش نفت که در جزیره کیش در حال برگزاری است، اظهار کرد: در گذشته و در دهه ۶۰ صحبتی از تدریس کاتالیست در دانشگاه‌های کشور نبود و راهبرد مدونی نیز در توسعه صنعت پتروشیمی وجود نداشت، اما امروز مشاهده می‌کنیم که سند کاتالیزور و مواد شیمیایی در وزارت نفت تدوین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هرچند امروز تحریم‌ها موانعی ایجاد کرده‌اند، اما توسعه صنعت پتروشیمی هیچگاه متوقف نشده است.

مدیرعامل پتروشیمی بوشهر تصریح کرد: توسعه صنعت پتروشیمی امروز باید در دستورکار دکترین ساختار جدید اقتصاد کشور قرار گیرد.

جوکار به فعالیت‌هایی که باید در زمینه کاتالیست در آینده انجام شود اشاره و بیان کرد: از کارهایی که باید در آینده دنبال شود بحث روند تولید نسل‌های بعدی کاتالیزورهای متانول، اوره و آمونیاک است، همچنین برای پایین آوردن فشار رآکتورهای سنتز با استفاده از کاتالیزورهای جدید باید تمرکز شود، زیرا این موضوع انقلابی در مصرف انرژی ایجاد خواهد کرد.

امیر هومن کریمی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان نفت و گاز سرو نیز در این همایش گفت: مهم‌ترین منبعی که می‌تواند پیشران اقتصاد کشور باشد شرکت‌های دانش‌بنیان هستند.

وی با بیان اینکه این شرکت دانش‌بنیان به بهترین نحو ممکن فعل خواستن را صرف کرده است، افزود: معتقدم با تلاش، امید و صداقت می توانیم سختی تحریم ها را از بین ببریم.

 بومی‌سازی در صنعت کاتالیست دست‌یافتنی است

کریمی تصریح کرد: وقتی در گذشته اسم بومی‌سازی کاتالیست به میان می‌آمد گفته می‌شد که چنین امری نشدنی و یا کار سختی است، اما با اقتصاد مقاومتی می‌توان این کار را انجام داد و به بومی‌سازی در این صنعت رسید.

وحید محمودی، مدیرعامل هلدینگ نفت و گاز پارسیان نیز در این همایش گفت: در یکی دو دهه اخیر شرکت نفت و گاز سرو در صنعت کاتالیست پیشرو بوده که این بسیار ارزشمند است. 

وی با بیان اینکه اگر کشوری میخواهد صنعتی شود باید در تحقیق و توسعه صاحب نوآوری باشد، افزود: امروز ما در نفت و گاز پارسیان از کاتالیست‌های نفت و گاز سرو استفاده می‌کنیم که این سبب افتخار است.

محمدرضا سلیمان‌زاده، مدیر تولید شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس نیز در این آیین به روند داخلی‌سازی در سال‌های در این هلدینگ اشاره و اظهار کرد: تشکیل کارگروه‌های حمایت از ساخت داخل در ستاد هلدینگ و شرکت‌های زیر مجموعه، برگزاری همایش حمایت از ساخت داخل و تصمیم‌گیری درباره اصلاح آیین‌نامه معاملات، اصلاح آیین‌نامه معاملات برای افزایش حمایت از تولید داخل و ابلاغ به شرکت‌های زیر مجموعه و ... از جمله فعالیت‌ها برای داخلی‌سازی بوده است.

وی به دستاوردهای شرکت‌های پتروشیمی اشاره و بیان کرد: فرصت‌های موجود در زمینه خودکفایی در ساخت تجهیزات صنعت پتروشیمی کشور بسیار زیاد است و داخلی‌سازی این تجهیزات بدون شک اشتغالزایی را نیز  به همراه دارد.

غلامرضا جمشیدی، مدیرعامل پتروشیمی پردیس نیز تصریح کرد: امروز خوشبختانه هیچ محصول پتروشیمی روی زمین نمانده و این چیزی نیست جز عزم ملی برای حمایت از ساخت داخل و مقابله با تحریم.

وی با بیان اینکه امروز ۸۰ درصد کاتالیست‌ها در پتروشیمی پردیس بومی‌سازی شده‌اند، گفت: این موضوع جلوگیری از خروج ارز از کشور و اشتغالزایی را به همراه دارد.

در این همایش با ارائه لوح سپاس از شرکت‌های پتروشیمی مسجد سلیمان، رازی، شیراز و پردیس قدردانی شد.

منبع: شانا

کلیدواژه: صنعت پتروشیمی توان داخلی پتروشیمی بوعلی سینا توسعه صنعت پتروشیمی بومی سازی نفت و گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۰۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی

به گزارش خبرگزاری مهر به‌نقل از شرکت ملی نفت ایران، برزو قنبری عدیوی با اشاره به حضور در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت تهران اعلام کرد: مدیران و کارشناسان مدیریت پشتیبانی ساخت و تأمین کالای نفت با هدف معرفی اقلام فناورانه راهبردی و گلوگاهی مورد نیاز شرکت ملی نفت ایران و برگزاری نشست‌های کارشناسی با سازندگان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه حضور دارند.

به‌گفته وی، از ۳۰۷ کالای راهبردی شناسایی‌شده در شرکت ملی نفت ایران، ۲۵ قرارداد با استفاده از مصوبه تولید بار اول به مبلغ ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و حدود ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو امضا شده است. همچنین هفت پروژه به ارزش ۲ هزار میلیارد ریال و ۳۵ میلیون یورو در مرحله نهایی‌سازی تشریفات امضای قرارداد است که به‌زودی به سرانجام می‌رسد.

مدیر پشتیبانی، ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: بیش از ۲۴۰ قلم کالا و تجهیزات در شرکت‌های زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران در مرحله شناسایی سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان است که به‌طور قطع حضور در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی این کار را تسهیل می‌کند.

قنبری تأکید کرد: در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز پالایش و پتروشیمی، چند تفاهم‌نامه و قرارداد تولید بار اول و نیز سازوکارهای افزایش استفاده از ظرفیت شرکت‌های داخلی در فرایند بومی‌سازی و ساخت بار اول محصولات راهبردی و تقویت زنجیره تأمین در پروژه‌های صنعت نفت کشور ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت رویکرد «تولید بار اول» محصولات در صنعت نفت ایران گفت: در این رویکرد، اقلام و تجهیزات راهبردی صنعت نفت شناسایی، ظرفیت سازندگان داخلی بررسی، و امکان‌سنجیِ ساخت داخلیِ تجهیز مدنظر انجام می‌شود، سپس مجوزهای لازم اخذ و برای بومی‌سازی تجهیزات اقدام خواهد شد تا وابستگی صنایع نفت و گاز به خارج از کشور قطع شود.

نمایشگاه امسال با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه سازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با حضور بیش از ۱۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت برگزار می‌شود.

کد خبر 6099694 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • اعلام برنامه‌های شرکت ملی گاز ایران در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین