Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@05:46:49 GMT

تغذیه سالم باید اشاعه یابد

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۲۱۴۶۴

تغذیه سالم باید اشاعه یابد

به گزارش خبرنگار مهر، رضا قاسمیان بعد از ظهر پنجشنبه در مراسم معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اظهار کرد: این تغییر و تحولات در مسئولیت‌ها امری طبیعی است اما شایسته است مدیران و مسئولان جدید با راهکاری مناسب تلاش کنند تا از مدت کوتاه مسئولیت در جهت حل مشکلات و گره‌گشایی از نارسایی‌های جامعه قدم‌های مؤثری را بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تولید بیماری را ابزار تهدیدکننده برای بیمارستان‌ها، جامعه پرستاری، پزشکی و مجموعه درمانی توصیف کرد و گفت: باید در همه ابعاد راهکارهای زندگی سالم و زیست مناسب برای مردم تبیین شود تا جلوی بیماری گرفته شده و ارتقا سلامت افراد جامعه را شاهد باشیم.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار اردبیل گفت: اگر نانوا در تولید نان و سایر افراد در تأمین نیازمندی مردم حرکت درست و صحیحی را داشته باشند و دانشگاه علوم پزشکی نیز به شکل درست الگوی تغذیه و زیست سالم را تبیین کنند، ما با کمترین دغدغه در حوزه تولید بیماری روبه‌رو خواهیم شد.

قاسمیان نمونه این موضوع را آموزش ساده در حفظ بهداشت دهان و دندان و همچنین خواب مناسب و تغذیه مطلوب با غذاهای سالم و مقوی اعلام کرد و افزود: ما نباید از افزایش بیماران و ارائه آمار در این زمینه خشنود باشیم بلکه انبوه بیماری در یک شهر می‌تواند نقص و کوتاهی به حساب بیاید در حالی که بهتر است شاخص‌های درست و سبک زندگی ارزشی و اسلامی مورد توجه قرار گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: ما از مجموعه مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی انتظار داریم تا شاخص‌های آموزش همگانی را در کاهش تولید بیماری افزایش داده و در کنار آن نسبت به خرید تجهیزات تشخیصی مناسب گام‌های جدی و اساسی برداشته شود.

قاسمیان ضرورت تبادل علم بین پزشکان و متخصصان را در جهت بهبود شرایط بیماران یادآور شد و اضافه کرد: تجهیز بیمارستان‌ها در کاهش زمان رسیدگی به بیماران بسیار مهم است که این امر از خستگی و تنش‌های روحی و روانی بیماران می‌کاهد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار اردبیل بهبود ارائه خدمات و حفظ کرامت افراد را در ارائه خدمات بهداشتی، درمانی یادآور شد و بیان کرد: فعالیت‌های دانش‌بنیان باید به شکل مؤٍثر در این حوزه مورد توجه قرار گیرد تا با تقویت علوم و فنون جدید کاهش هزینه‌ها در حوزه بهداشت و درمان رقم بخورد.

کد خبر 5398976

منبع: مهر

کلیدواژه: استاندار اردبیل رضا قاسمیان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل جامعه پرستاری بهداشت دهان و دندان غذای سالم سبک زندگی شرکت دانش بنیان ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا گرگان آلودگی هوا مراسم تودیع و معارفه قاسم سلیمانی واکسن کرونا دهه فجر سیستان و بلوچستان لیگ برتر فوتبال ایران حکم انتصاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۱۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: البته در سال‌های قبل شماری افراد مبتلا به مالاریا در سبزوارشناسایی شده بودند که خوشبختانه با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.

دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.

وی گفت: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.

او افزود: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه موارد فوق در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی از جمله رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی و... به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

دکتر غضنفری گفت: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.

وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • همایش پیاده روی در یاسوج
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است