Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-27@20:20:33 GMT

زندگی از صفر (عکس)

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۲۱۷۱۴

به گزارش ایسنا؛ پس از تحولات اخیر کشور افغانستان، موج مهاجرت از این کشور تشدید شد و حالا بنا به گفته مسئولین روزانه بالغ بر هزار نفر از افغانستانی‌ها به مرزهای ایران مراجعه می‌کنند. عده‌ای از این افراد «رد مرز» می‌شوند اما سایرین پس از گذر از دیوار مرزی میلک یا رودخانه هیرمند خود را به شهرهای ایران می‌رسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش مهمی از این افراد در خراسان رضوی و به‌ویژه شهر مشهد ساکن می‌شوند. مهاجران به دلیل صعب‌العبور بودن مسیر، هیچ وسیله‌ای جز لباسی که برتن دارند یا کیف کوچکی حاوی چند قطعه عکس و چند ورق از مدارک هویتی‌شان نمی‌توانند همراه خود بیاورند و پس از رسیدن به شهرهای ایران در حاشیه شهرها ساکن شده و با وسایلی که خیّرین یا هموطنانشان که کمی قبل‌تر به اینجا رسیده‌اند به آن‌ها می‌دهند زندگی دیگری را آغاز می‌کنند. زندگی با هیچ. زندگی از صفر.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۱۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، دکتر دهمرده افزود: این دستگاه از نوع ATF و کاملا ایرانی است که توانایی پاسخگویی کامل به بیماران دیالیزی شهرستان را داراست و بیماران دیگر نیازی به مراجعه به سایر شهرستان‌ها ندارند.
وی ادامه داد: با توجه به رشد بیماران دیالیزی مبتلا به فشار خون بالا و دیابت که منجر به نارسایی سیستم کلیوی می‌شود لازم است تا افراد نسبت به درمان به موقع اقدام و با تغییر در سبک زندگی به ایجاد جامعه سالم کوشا باشند.
رئیس بیمارستان دارالشفاء میرجاوه با اشاره به فعال بودن چهار دستگاه دیالیز در این بیمارستان تصریح کرد: دسترسی افراد دیالیزی به خدمات بهینه و منجر به بهبود کیفیت زندگی بیماران شده است.
در حال حاضر ۱۶ بیمار دیالیزی در میرجاوه حضور دارند که سال گذشته دو هزارو ۵۰۰ جلسه دیالیز ویژه این افراد انجام شده است.

دیگر خبرها

  • از چه سنی به بعد جزو افراد پیر محسوب می‌شویم؟
  • این پز اجتماعی میلیون ها تومان برای افراد آب می خورد | سگ گردانی و درآمد میلیونی داگ واکرها
  • از روان تا درمان
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟
  • زندگی سخت است آیا فلسفه می‌تواند کمک کند؟
  • سن مناسب برای فرزندآوری؛ از تصویر تا واقعیت
  • الحوثی: جنایات اسرائیل در غزه بی‌سابقه است
  • در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟