Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع نخبگان دانشگاهی مازندران یکی از دلایل اصلی شیوع سرطان بین مردم را تشریح کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ مرجانه خراط صادقی، دکترای محیط زیست و نخبه علمی عضو مجمع نخبگان دانشگاهی حوزوی مازندران در این باره گفت:سنگ‌های گرانیتی در آرامستان‌ها به فراوانی استفاده می‌شوند و تحقیقات نشان داده است استفاده از این سنگ‌ها به دلیل داشتن مواد پرتوزا مانند اورانیم یکی از دلایل بروز برخی سرطان‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سنگ گرانیت یکی از سنگ‌هایی است که کارشناسان زمین شناسی و مهندسان معدن توصیه می‌کنند از آن فقط در نمای بیرونی ساختمان‌ها استفاده شود. آژانس محافظت محیط زیست آمریکا نیز اعلام کرده بود سنگ‌های گرانیتی باعث ایجاد میزانی بیش از حد معمول گاز رادون در هوا می‌شوند که با توجه به وجود ۴ پیکوکوری از این گاز در هوا، خطر آن مانند خطر دود کردن یک پاکت سیگار در روز است.

به گفته کارشناسان سنگ‌های گرانیتی در فضایی که نمور هستند و باد در آن‌ها جریان دارد پرتوزاتر می‌شوند و سلامت افرادی که در معرض این پرتوها قرار می‌گیرند به خطر می‌افتد.

استفاده از سنگ‌های گرانیتی سال‌های اخیر در آرامستان‌ها افزایش یافته است، اما نکته‌ای جالب در آرامستان‌های مازندران وجود درختان مثمر مانند نارنج است که به گفته دکتر خراط صادقی استفاده از میوه این درختان به سلامت افراد آسیب خواهد زد.

این عضو هیات علمی دانشگاه در توضیح بیشتر این موضوع گفت:بارها نگرانی خود را در خصوص استفاده زیاد از سنگ‌های گرانیتی و کاشت درختان نارنج در آرامستان‌ها به مسئولان مربوطه انتقال داده‌ام، ولی به نتیجه‌ای نرسید.

پیگیری ها از برخی مسئولان استانی مشخص کرده است که قانونی مبنی بر ممنوعیت استفاده از سنگ‌های گرانیتی و کاشت نهال‌های مثمر در آرامستان‌ها وجود ندارد، اما موضوع سرطان زا بودن این سنگ‌ها و میوه‌هایی که در کنار این سنگ‌ها به بار می‌نشینند موضوعی جدی است که باید وزارت بهداشت آن را پیگیری کند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سنگ های گرانیتی آرامستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۲۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه انتخاب و معرفی اساتید نمونه کشوری

به گزارش خبرنگار مهر، سی و یکمین مراسم تجلیل از اعضای هیات علمی نمونه کشوری صبح امروز با حضور محمد علی علی زلفی گل، برخی از معاونان این وزارتخانه و تعدادی از روسای دانشگاه ها در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار شد.

دکتر علی رضا حیدری معاون هیات های امنا و هیات های ممیزه مرکزی در این مراسم گفت: دستورالعمل اساتید نمونه بازنگری و ابتدای سال تحصیلی گذشته به همه دانشگاه ها ابلاغ شد، ۴ یا ۵ ماه فرصت داده شد تا دانشگاه ها افراد واجد شرایط رو معرفی کنند.

وی ادامه داد: تا ۳۰ دیماه فرصت داده شد افراد معرفی شوند. این درحالی بود که برخی از دانشگاه ها تاخیر داشته و تا فرودین نیز پرونده هایی از دانشگاه ها به دبیرخانه ارسال می شد.

معاون هیات های امنا و هیات های ممیزه وزارت علوم گفت: در این دوره ۱۵۰ پرونده بعد از مرحله اول ارزیابی توسط دانشگاه ها ارسال شد برخی دانشگاه نیز اعلام‌کردند بعد از ارزیابی افراد معرفی شده شرایط نداشتند و معرفی نشدند.

وی ادامه داد: در مجموع ۸۷ پرونده ارزیابی نهایی شد که تمامی ۸۷ نفر شایسته بودند ولی با توجه به یک سری معیارها ۶۵ نفر عضو هیات علمی از ۳۱ دانشگاه انتخاب شدند که امیدواریم کمک بیشتر برای دانشگاه باشند.

کد خبر 6093045 زهرا سیفی

دیگر خبرها

  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری
  • تجلیل از ۲ عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به عنوان استاد نمونه کشوری
  • دو عضو هیات ‌علمی‌ دانشگاه شهید چمران اهواز در جمع استادان نمونه کشوری
  • عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری
  • انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان استاد نمونه کشوری
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • نحوه انتخاب و معرفی اساتید نمونه کشوری