Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی چهلمین جلسه‎ (فوق العاده) شورای اسلامی کلانشهر تبریز روز پنجشنبه، ۲۳ دی‌ماه، به‌صورت علنی در عمارت ساعت تبریز برگزار شد.

رسول برگی رییس شورای اسلامی کلانشهرشهر تبریز در ابتدای این جلسه در خصوص لایحه شهرداری تبریز مبنی بر مفاد تعرفه عوارض محلی اظهار کرد: بخشی از مفاد تعرفه عوارض محلی سال ۱۴۰۱ شهرداری به صورت دقیق و کامل مورد بررسی اعضای شورا قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در جلسه روز گذشته  بخشی از مفاد تعرفه عوارض محلی سال ۱۴۰۱ شهرداری به صورت دقیق و کامل مورد بررسی اعضای شورا قرار گرفت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: پس از تصویب مفاد دفترچه تعرفه عوارض محلی این مهم از سوی شهرداری به مردم نیز اطلاع‌رسانی می‌شود.

برگی در ادامه‌ی سخنان خود افزود: امیدواریم با تصویب تعرفه عوارض محلی گام‌های مثبتی در راستای ایجاد عدالت شهری برداریم.

رییس کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی کلانشهر تبریز نیز در این جلسه اظهار کرد: شهرداری نهاد عمومی غیردولتی است که باید برای اداره شهر به سمت درآمد پایدار حرکت کند.

سید کاظم زعفرانچیلر گفت: در آستانه فصل جدید اخذ وجه از سوی شهروندان هستیم که باید در این راستا منافع مردم را هم در نظر داشته باشیم.

وی در ادامه‌ی سخنان خود بیان کرد: شهرداری نهاد عمومی غیردولتی است که باید برای اداره شهر به سمت درآمد پایدار حرکت کند و فقط به تعرفه عوارض محلی فکر نکند.

زعفرانچیلر متذکر شد: شهرداری نباید به اموال مردم نگرش حسدورزانه داشته باشد و منافع خود را از جیب شهروندان تامین کند.

رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز نیز گفت: طی سال گذشته شاهد افزایش سرسام‌آور تعرفه عوارض محلی به ویژه در بخش پروانه‌های ساختمانی بودیم که این موضوع نباید یک‌باره اتفاق می‌افتاد.

فریدون بابایی اقدم بیان کرد: میانگین صدور پروانه‌ در شهر ما کاهش یافته که اگر افزایش‌ تعرفه تداوم داشته باشد طبیعی است که شاهد کاهش صدور پروانه‌های ساختمانی خواهیم بود.

این عضو شورای اسلامی شهر تبریز در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: شهرداری تحلیلی از وضعیت ساخت و ساز در سطح شهر تبریز به اعضای شورای شهر ارائه دهد.

وی تاکید کرد: توجهی برای ساخت و ساز در سطح شهر نداریم و باید نسبت به وضعیت شهر تصمیم‌گیری کنید.
وی یادآور شد: با هرگونه افزایش در ماده ۱۰ تعرفه عوارض محلی سال ۱۴۰۱ شهرداری تبریز مبنی بر عوارض پروانه‌های ساختمانی در کاربری‌های مختلف مخالف هستم.

بابایی اقدم در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ما نماینده مردم هستیم و نماینده شهرداری نیستیم، اظهار کرد: باید در تعرفه عوارض محلی منافع مردم در نظر گرفته شود.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز نیز اظهار کرد: به دنبال افزایش تعرفه‌های محلی در سال گذشته صدور پروانه‌های ساختمانی در تبریز کاهش یافته که باید در خصوص افزایش آن تصمیماتی اتخاذ کنیم.

علیرضا نوای باغبان بیان کرد: منطقه‌ای در تبریز وجود دارد که دفترچه تعرفه عوارض محلی را کنار گذاشته و از شهروندان برای صدور مجوز هزینه‌هایی سر خود اخذ می‌کند که قانونی نیست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: باید نظارت‌های خود را در راستای اخذ تعرفه عوارض محلی از شهروندان بیشتر کنیم تا مردم طبق تعرفه‌های تصویب شده نسبت به پرداخت عوارض اقدام کنند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز نیز اظهار کرد: از شهرداری تقاضا داریم در جلسات بررسی تعرفه عوارض محلی، نرخ سال‌های گذشته را هم به ما ارائه دهند تا اطلاع جامع و کاملی از تعرفه افزایش‌ها داشته باشیم.

یاسین بجانی یادآور شد: ما نماینده مردم هستیم و برای سرنوشت آنها تصمیم می‌گیریم؛ بنابراین در تصویب تعرفه عوارض محلی سال ۱۴۰۱ شهرداری تبریز با توجه به شرایط اقتصادی کنونی، منافع شهروندان را مدنظر قرار دهیم.

نائب رییس شورای اسلامی شهر تبریز نیز گفت:  رویکرد شهرداری و شورای شهر تامین رفاه و آسایش برای شهروندان است.

غلامرضا احمدی بیان کرد: ما در تعرفه عوارض محلی برای یک شهر تصمیم می‌گیریم و باید ضمن لحاظ همه جوانب، منافع عموم مردم را در نظر بگیریم.

وی در بخشی از سخنان خود یادآور شد: باید در شرایط اقتصادی کنونی در تصمیماتی که اتخاذ می‌کنیم، تورم حاکم بر جامعه را در نظر داشته باشیم.

مفاد ۹ و ۱۰ عوارض محلی سال ۱۴۰۱ شهرداری در چهلمین جلسه علنی فوق‌العاده شورای اسلامی شهر تبریز مورد بررسی اعضای حاضر در جلسه قرار گرفت

ماده ۹ تعرفه عوارض محلی سال ۱۴۰۱ شهرداری تبریز مبنی بر عوارض ارزش اضافه شده، حق رضایت مالکانه، حق‌الاجاره سرقفلی و بهای خدمات تغییر نام قراردادهای املاک واگذارشده توسط شهرداری که پیش از این مقرر شده بود اصلاحیه‌ی حقوقی در این راستا ارائه شود، پس از بررسی با اعمال تغییراتی به تصویب اعضای حاضر در این جلسه رسید.

همچنین ماده ۱۰ تعرفه عوارض محلی سال ۱۴۰۱ شهرداری تبریز مبنی بر عوارض بر پروانه‌های ساختمانی در کاربری‌های مختلف تا بند ۱۰ این ماده مورد بررسی اعضای شورای شهر تبریز قرار گرفته و مابقی به منظور بررسی کامل به جلسه‌ی آتی موکول شد.

دبیر شورای اسلامی شهر تبریز نیزدر این جلسه اظهار کرد: هر چه تعرفه عوارض محلی در خصوص باغ‌های مسکونی افزایش داده شود، مردم نسبت به ساخت و ساز باغ‌های مسکونی رغبت نشان نمی‌دهند.

احد صادقی تاکید کرد: ما برای اینکه مردم را به احیای فضای سبز در باغ‌های مسکونی تشویق کنیم باید در خصوص تعرفه عوارض محلی تجدید نظر داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شوراي شهر شورای شهر تبریز شهرداري شهرداری تبریز بخش دیگری از سخنان خود شهرداری تبریز مبنی پروانه های ساختمانی مورد بررسی اعضای داشته باشیم یادآور شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۲۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار آسفالت‌ریزی شهرداری تبریز

معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز از پیش‌بینی توزیع ۵۰۰ هزار تن آسفالت اساسی و لکه‌گیری در معابر اصلی و محلات شهر با یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی و به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، سامان احمدزاده ظهر امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ با بیان این مطلب اظهار کرد: بر اساس افکارسنجی صورت گرفته، سال گذشته شهروندان تبریزی رضایتمندی بیشتری از عملکرد شهرداری تبریز در حوزه آسفالت و به نسبت سال‌های گذشته داشته و در همان نظرسنجی یکی ازمطالبه‌های اصلی شهروندان در سال ۱۴۰۳ آسفالت عنوان شده بود.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی شهرداری تبریز برای تحقق مطالبات مردمی افزود: مدیریت شهری تبریز نیز در سال جاری و در راستای احترام به مطالبات شهروندان هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در حوزه آسفالت هزینه می‌کند که ۶۰۰ میلیارد تومان در قالب آسفالت اساسی معابر اصلی و ۶۰۰ میلیارد تومان لکه‌گیری اساسی در قالب خدمات محله‌ای هزینه می‌شود.

احمدزاده با اشاره به توزیع ۳۲۲ هزار تن آسفالت در سال گذشته خاطرنشان کرد: سال گذشته ۵۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت‌ریزی اساسی معابر و محلات تبریز هزینه شده است که امسال با توجه به نیازسنجی صورت گرفته رشد قابل توجهی دارد.

وی اضافه کرد: معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز در راستای ارتقای کیفیت و طول عمر آسفالت معابر، نظارت مستمری در مراحل مختلف تولید، انتقال و توزیع آسفالت دارد.

احمدزاده با اشاره به اولویت‌بندی توزیع آسفالت در معابر و محلات شهر تأکید کرد: معابر اصلی شهر و محلاتی که نیاز به آسفالت‌ریزی و یا لکه‌گیری دارند، توسط مناطق دهگانه و معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز احصا شده و بر اساس اولویت و نیاز مناطق آسفالت‌ریزی می‌شوند.

به گفته معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز، در فروردین ماه سل جاری و علی‌رغم شرایط جوی نامساعد، ۱۴ هزار تن آسفالت اساسی و لکه‌گیری در سطح شهر انجام شده است که پیش‌بینی می‌شود از اردیبهشت ماه و تا پایان سال، ماهانه جهش داشته باشد.

کد خبر 747901

دیگر خبرها

  • تعرفه تاکسی‌های اینترنتی را شرکت‌ها تعیین کنند یا شورای رقابت؟
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • تمدید تخفیف ۵۰ درصدی عوارض آزادراه تبریز- سهند برای ساکنان شهر جدید سهند 
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | توسعه فضای سبز با عوارض قطع درختان
  • پیش‌بینی توزیع ۵۰۰ هزار تن آسفالت اساسی و لکه‌گیری در تبریز
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند
  • ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار آسفالت‌ریزی شهرداری تبریز
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین نخاله‌گاه تبریز