Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرادی با بیان اینکه نرخ فقر و بیکاری در استان هرمزگان بی داد می کند گفت: بی عدالتی و تبعیض مردم هرمزگان را آزار داده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ احمد مرادی عضو مجمع نمانیدگان استان هرمزگان و نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شامگاه پنجشنبه در نشست شورای ادای استان هرمزگان که با حضور رئیس جمهور در بندرعباس برگزار شد، اظهار کرد: مطمئن هستم مردم استان هرمزگان رئیس جمهور را دوست دارند و رای مردم موید این هست که برابر نرم کشوری استان هرمزگان توجه بیشتری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرادی افزود: طبق شاخصی که بخواهم مردم هرمزگان را معرفی کنم، افرادی مهربان، پرتلاش و قدرشناس هستند و این مهم در طول 400 سال شاخصه آنها بوده است.

وی با بیان اینکه بی عدالتی و تبعیض پر آزارترین موضوعی است که مردم استان را رنج می دهد تصریح کرد: ما نیروهای متخصص، توانمند و همراه با دولت ها را تا کنون داشته ایم، اما در وزارت خانه ها و  سازمان های مهم کشور سهمی نداریم.

نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه 60 درصد فعالیت گمرکات کشور در هرمزگان است،خاطرنشان کرد: در سازمان بنادر رتبه اول کشور هستیم، در حوزه شیلاتی رتبه اول هستیم و در بحث صنایع هم اشاره شد اما چرا در این سازمان ها حتی یک نفر هرمزگانی در آن نیست؟توقع ما این هست اگر وزیر نمی شویم حداقل معاون وزیر می توانیم باشیم و من به عنوان نماینده مردم نتوانستم در این زمینه پاسخگو باشم.

مرادی با تاکید بر اینکه نگاه ما به کشور ملی است اما نگاه کشور به ما استانی است، اظهار کرد: بیش از 40 الی 50 هزار میلیارد تومان از این استان یا وارد خزانه می شود یا به شرکت های شبه دولتی می رسد که سود می برند.

وی یکی دیگر  از مشکلات  این استان را کمبود تخت های بیمارستانی عنوان کرد که تا کنون به نتیحه نرسیده است.

عضو مجمع نمایندگان بندرعباس در رابطه با درآمدهای حاصله از این استان ابراز کرد: ما جزو 5 استان برتر کشور هستیم اما در این استانی که برتری را دارد بیش از 300 هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند.این آماری که استان هرمزگان در فلاکت و بدبختی قرار دارد را بر نمی تابیم.

مرادی همچنین به وضعیت مرزنشینی در کشور اشاره و اظهار کرد: در خصوص مرزنشینان زمانی وزارت صمت آمار می داد 20 میلیارد دلار قاچاق در کشور صورت می گیرد که 17 میلیارد آن افرادی هستند که نه تیر می خورند و نه زندان می روند و 3 میلیارد آن در خصوص مردم مرزنشین است.

وی با اشاره به اینکه زندگی مردمی را دیده ام که کل زندگی آنها یک میلیون تومان هم ارزش نداردگفت: اما همین افراد باید تیر بخورند و نیازمند این هستیم مساله مرزنشینان حل شود.

نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اینکه در قطب بندی، بشاگرد ما را با یک شهرستان برخودار کشور قیاس کرده اند که این قیاس، قابل قبول نیست، خاطرنشان کرد: مردم هرمزگان زیر بار هیچ نظر خفت باری نمی روند.

انتهای پیام/
 

منبع: دانا

کلیدواژه: استان هرمزگان مردم هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۳۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید

دریافت 5 MB

به گزارش همشهری آنلاین، پس از تخریب این سد تاکنون اجساد ۴۲ نفر پیدا شده است و در روزهای قبل نیز سیل در سایر مناطق ده‌ها قربانی برجا گذاشته بود و اکنون مقامات می‌گویند به طور تخمینی مجموع تلفات این حوادث از ۱۲۰ نفر بیشتر شده است.

بنابر گزارش شبکه الجزیره، یک سخنگوی دولت هشدار داد که بارندگی ها ظرفیت سدهای برق آبی را پر کرده است و یک سرریز گسترده مناطق پایین دست را تهدید می کند.

گروه‌های نجات در حال حفاری در میان گل‌ولای برای یافتن بازماندگان در چندین روستا از جمله کاموشیری و کیانوگو در شهرستان ناکورو هستند و بیم آن می‌رود که شمار جان‌باختگان بیشتر شود.

خبرگزاری رویترز به نقل از «استفان کی‌روی»، فرمانده پلیس محلی گزارش داد ۱۷ نفر از جان‌باختگانی که اجسادشان پیدا شده است کودک بودند.

در پی این حوادث و به دلیل پیش‌بینی هواشناسی دولت، بازگشایی مدارس در سراسر کنیا را به تعویق انداخته است.

بیش از ۱۳۰ هزار نفر بر اثر سیل آواره شده‌اند و بسیاری از مردم در مدارس پناه گرفته‌اند.

همچنین باران‌های شدید تانزانیا و بروندی را هم دربرگرفته است.

به گزارش بی‌بی‌سی، از ژانویه تاکنون حداقل ۱۵۵ نفر در تانزانیا بر اثر بارندگی شدید و در پی آن جاری شدن سیل جان باخته‌اند.

در بوروندی نیز نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر آواره شده‌اند.

کد خبر 848413 منبع: ایسنا برچسب‌ها سيل خبر مهم کنیا حوادث جهان سد

دیگر خبرها

  • جنگ غزه / آمار قربانیان به ۳۴۵۹۶ هزار نفر افزایش یافت
  • عضویت فلسطین در سازمان ملل، در راستای رسیدگی به بی عدالتی علیه فلسطینان است
  • دام سیاه مرد رمال برای ۵ زن
  • سهم بالای بخش نفت و گاز در رشد اقتصادی کشور
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • نرخ مشارکت اقتصادی در زنجان بالای ۵۰ درصد است
  • بوی خون و تعفن در میدان بهمن | وجود کابلهای فشار قوی مردم اطراف راه آهن را آزار می دهد
  • بی عدالتی در حوزه‌های انتخابیه حاکم شده است
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!