Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از اردو پوینت، احمد ولی حقمل سخنگوی وزارت مالیه طالبان پنجشنبه شب گفت: برای اولین بار در دو دهه گذشته بودجه‌ای را تصویب کردیم که به کمک‌های خارجی وابسته نیست و این یک دستاورد بسیار بزرگ است.

بودجه ۵۳.۹ میلیارد افغانی (۵۰۸ میلیون دلار) که روز پنجشنبه تصویب شد، سه ماه اول سال ۲۰۲۲ را پوشش می‌دهد و تقریباً کل آن به بودجه مؤسسات دولتی اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حقمل گفت، کارمندان دولتی که بسیاری از آنها ماه هاست حقوق نگرفته‌اند، تا پایان ژانویه (بهمن) شروع به دریافت حقوق خواهند کرد.

به طور معمول کمک‌های بین المللی ۴۰ درصد تولید ناخالص داخلی افغانستان را تشکیل می‌دهد و ۸۰ درصد بودجه در دولت‌های پیشین که تحت حمایت آمریکا بودند، از کمک‌های بین‌المللی تامین می‌شد.

با به قدرت رسیدن طالبان در مرداد ماه و فرار اشرف غنی رییس جمهور افغانستان، قدرت‌های غربی میلیاردها دلار کمک و دارایی‌های این کشور را مسدود کردند که سازمان ملل متحد آن را یک شوک مالی بی‌سابقه توصیف کرد.

برچسب‌ها سازمان ملل متحد طالبان محمد اشرف غنی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان ملل متحد طالبان محمد اشرف غنی سازمان ملل متحد طالبان محمد اشرف غنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۴۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار رایزن فرهنگی ایران با معاون سیاسی طالبان 

سید روح‌الله حسینی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کابل، با مولوی عبدالکبیر، معاون سیاسی طالبان دیدار و درباره آخرین وضعیت روابط سیاسی و فرهنگی دو کشور بحث کردند.

حسینی به نقاط مشترک فراوانی که میان ایران و افغانستان از جمله دین، زبان، فرهنگ، تاریخ، ادبیات، جغرافیا، نژاد، مرز و ... وجود دارد، به وجود منافع مشترک ناشی از این نقاط اشتراک اشاره کرد و افزود: متاسفانه باید اعتراف کرد که با این حد از نقاط اشتراک، میزان حضور ایران در عرصه‌های فرهنگی و علمی در مقایسه با برخی دیگر از کشورها از وضعیت مناسبی برخوردار نیست.

رایزن فرهنگی ایران در پایان ضمن تأکید دوباره بر ضرورت نگاه عمیق به مقوله فرهنگ، خواهان تعیین تکلیف اتاق‌های ایران‌شناسی در دانشگاه‌های «کابل»، «ابوریحان»، «پروان» و «تعلیم و تربیت» گردید.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • کابل خطاب به مسکو: حکومت افغانستان فراگیر است
  • تاکید طالبان بر ساخت راه برای توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • سیل در افغانستان/ ۱۱ نفر کشته و زخمی شدند
  • جنایات اسرائیل نفرت مردم آمریکا را برانگیخته است
  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد
  • طالبان در سیلاب هم آب را به ایران بست | چانه‌زنی بر سر آب به کجا رسید؟
  • دیپلمات افغان: جهان به سمت تعامل با کابل پیش می‌رود
  • کنوانسیون کارخدمه رانندگان (AETR) با تصویب در پاستور جهت گام آخر به بهارستان ارسال شد
  • دیدار رایزن فرهنگی ایران با معاون سیاسی طالبان 
  • طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم