Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان -  با همه گیری کرونا،  رفت و آمد افراد با یکدیگر کم یا قطع شد، اما این همه گیری برای برخی شبکه‌های اجتماعی همچون توئیتر نه تنها بد نبوده بلکه باعث افزایش کاربران نیز شده است. به همین علت این شبکه اجتماعی هر روزه درصدد است تا قابلیت‌های جدیدی به  پلتفرم خودش اضافه کند. در همین راستا به تازگی سازندگان این شبکه اجتماعی قابلیت ضبط و اشتراک گذاری محتوای صوتی Spaces را در دسترس تمام کاربران قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش سایت 9to5mac،  توئیتر سال گذشته اعلام کرد که کاربران می‌توانند یک جلسه Spaces را ضبط کنند تا آن را به اشتراک بگذارند و بعداً دوباره به آن گوش دهند. در حالی که این گزینه برای کاربران اندرویدی در دسترس بود، هم اکنون همه کاربران می‌توانند از این قابلیت استفاده کنند.

نحوه ضبط Spaces در توئیتر

براساس گزارش‌ها، همه میزبان‌های Spaces می‌توانند دکمه Record Space را در آخرین به روز رسانی توئیتر مشاهده کنند، کاربران برای پخش مجدد Spaces لازم است روی گزینه Record ضربه بزنند تا این شبکه مجازی کل مکالمه را ضبط کند. به این ترتیب، حتی کسانی که در زمان پخش زنده Spaces قادر به پیوستن نبودند، اکنون می‌توانند، مکالمات را گوش دهند.

نکته‌ای که باید در نظر داشت این است که Spaces ضبط شده برای همیشه در دسترس نخواهد بود. به گفته توئیتر، این مکالمات تا ۳۰ روز پس از انتشار قابل دسترس است و پس از این مدت، مکالمات ضبط شده برای همیشه حذف می‌شوند. میزبان‌ها نیز می‌توانند گفت‌وگوها را ضبط و هر زمان که خواستند این محتوا را حذف کنند. توئیتر برای بررسی محتواهای ضبط شده و عدم نقض شرایط Spaces، فایل‌های صوتی را تا ۱۲۰ روز نگه می‌دارد.

گفتنی است که این گزینه اکنون در نسخه وب توئیتر در دسترس نیست و کاربران از طریق گوشی‌های هوشمند خود می‌توانند از این قابلیت استفاده کنند.

بیشتر بخوانید

قابلیت واکنش به توئیت با عکس و ویدیو به توئیتر می‌آید

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی قابلیت جدید توئیتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۵۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد

به گزارش صدای ایران از شفقنا، عیسی زارع‌پور درباره «پیرو اظهارات اخیر مدیر یکی از اپراتور‌های اینترنتی که مشکل شبکه را ناشی از استفاده از مودم‌های تولید داخل دانسته است، آیا این موضوع را بهانه تراشی اپراتور‌ها برای واردات مودم‌های ارزان قیمت و کارکرده چینی نمی‌دانید؟ و در راستای حمایت از تولید داخل چه برخوردی با این اپراتور داشته اید؟» گفت: بحثی که ایشان مطرح کرده در مورد مودم‌های فیبرنوری است که کلاً ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار مشترک دارد.

وی ادامه داد: موضوعی که مدیر این اپراتور مطرح کرده، عمومیت ندارد و دغدغه شخصی ایشان بوده از سوی دیگر مودم‌های تولید داخل قابلیت‌هایی که دارند، قابلیت‌هایی نیست که بتوانند سرعت‌های بالا داشته باشند.

زارع پور گفت: بخشی از صحبت‌های این مدیر اپراتور درست است، چون همین الان مودم‌های خارجی هم اگر نتوانند در فرکانس ۲.۴ کار کنند که فرکانس معمول وای فای است، سرعت بیش از ۱۰۰ گیگاهرتز را نمی‌توانند ارایه دهند. فرکانس ۶.۵ که استاندار وای فای ۶ و ۷ هست، می‌تواند از طریق سرعت‌های تا یک گیگ هم ارایه دهد. در حال حاضر وای فای ۷ استاندارد جدید تا ۱۰ گیک هم می‌تواند ارایه دهد. مودم باید مودمی باشد که این قابلیت را داشته باشد.

وی توضیح داد: برخی از مودم‌های تولید داخل این فرکانس‌ها را ساپورت نمی‌کنند، ولی اکنون در برنامه تولید شرکت یا سازنده مودم هست و باید هم حواسمان به تولید داخل باشد و هم از سوی دیگر باید محصولی که تولید می‌شود، کیفیت داشته باشد و قابلیت‌هایی که دارد قابلیت‌هایی باشد که متناسب با نیاز کاربران باشد.

زارع پور بیان کرد: مشکل از مودم نیست، در حال حاضر شبکه این قابلیت را دارد پیدا می‌کند و در شهر‌هایی که فیبرنوری راه می‌افتد، مشترکینی که فیبرنوری می‌گیرند می‌توانند سرعت تا هزار بگیرند، اما مودم فعلی که اکنون در بازار هست، ممکن است که این قابلیت را پشتیبانی نکند لذا نیازمند این هستیم که هم تولیدکنندگان محصولات خود را ارتقا دهند و اگر هم نیاز بود، تا وقتی تولید داخل به نقطه‌ای می‌رسد که این نیاز را برطرف کند، از طریق واردات، نیاز‌ها تأمین می‌شود.


دیگر خبرها

  • ویژگی پالت پلاستیکی استاندارد چیست ؟
  • غول نروژی در دنیای گیم؛ شخصیت ارلینگ هالند به بازی کلش آو کلنز اضافه می‌شود
  • آنچه که باید در مورد ویژگی‌های جدید واتس‌اپ بدانید
  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • دریچه تنظیم هوا در ساختمان
  • آیپد پرو جدید ۲۰۲۴ اپل را ببینید
  • امکان نصب همزمان دو اپلیکیشن در اندروید فعال شد
  • گوگل پلی قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن را فراهم کرد
  • کپی گوگل از روی اپل: قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن در گوگل‌پلی
  • نصب همزمان ۲ اپ در موبایل اندروید ممکن شد