Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهاد کشاورزی گفت: از ظرفیت اندیشکده‌ها و مراکز تولید علم برای دستیابی به امنیت و اقتدار غذایی استفاده می‌کنیم.

خبرگزاری میزان - بنا به اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، سیدجواد ساداتی نژاد در دیدار با اعضاء اندیشکده آب، محیط زیست، امنیت غذایی و منابع طبیعی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت گفت: از جمله مهمترین پیش‌نیاز‌های دست‌یابی به امنیت و اقتدار غذایی در منطقه، استفاده از ظرفیت‌های اندیشکده ها، پژوهشکده‌ها و مراکز علمی در سیاست‌گذاری‌های بخش کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کشاورزی دانش بنیان، هوشمندسازی، صدور سند برای اراضی کشاورزی، مدیریت واحد تولید و تجارت محصولات کشاورزی، کشاورزی قراردادی، استفاده از مدل‌های نوین تامین مالی و سرمایه‌گذاری و افزایش بازاریابی و دیپلماسی غذایی از جمله مهمترین هدف‌گذاری‌های وزارت جهاد کشاورزی است که در این زمینه‌ها نیازمند کمک اندیشکده‌ها و مراکز تولید علم هستیم.

اعضاء اندیشکده آب، محیط زیست، امنیت غذایی و منابع طبیعی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت به مواردی از جمله الگو‌های بهینه سازی مصرف آب، نظام حکمرانی آب، گسترش صنایع تبدیلی کشاورزی، بهره برداری بهینه از جنگل‌ها و عرصه‌های منابع طبیعی و توسعه پایدار کشاورزی در جلسه مذکور اشاره کردند.

 

بیشتر بخوانید: اتفاقات خوبی برای دستمزد‌های کارگران برای سال آینده رقم خواهد خورد

 

انتهای پیام/

برچسب ها: سیدجواد ساداتی نژاد وزیر جهادکشاورزی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سیدجواد ساداتی نژاد وزیر جهادکشاورزی جهاد کشاورزی اندیشکده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۶۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی مراکز مجاز جمع آوری سیب صنعتی د رارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، این جلسه با حضور مدیر جهاد کشاورزی، نماینده فرمانداری و اداره راهداری، مدیر باغبانی سازمان، معاون فنی و اجرایی، رئیس اداره بهبود تولیدات گیاهی، مسئولین واحدهای باغبانی و صنایع تبدیلی و تکمیلی مدیریت برگزار شد.

امجدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارومیه با اشاره به تولید بالای سیب و وجود ۱۶ کارخانه فعال تولید پوره میوه و کنسانتره در شهرستان ارومیه، ساماندهی مراکز جمع آوری سیب را از اولویت های کاری این مدیریت عنوان نمود.

 وی همچنین بر برگزاری جلسات منظم تا شروع فصل کار این مراکز، در راستای جلوگیری از انباشت سیب در کنار جاده‌ها کرد.

 در ادامه در خصوص نحوه صدور مجوز، تمدید آن برای متقاضیان بحث و تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد برای هماهنگی بیشتر، جلسات آتی با حضور نمایندگان کارخانجات و  سایر ادارات و نهادهای مرتبط برگزارشود.

دیگر خبرها

  • ساماندهی مراکز مجاز جمع آوری سیب صنعتی د رارومیه
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • اعمال ممنوعیت جابجایی دام و برخورد با متخلفین در کاشمر
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • شکست مرز‌ها در مناطق چهارگانه محیط‌زیست
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است