Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - با تعطیلی بسیاری از مدارس در سراسر آمریکا در برهه‌ای از زمان به دلیل همه‌گیری کرونا، والدین کودکانی که در کلاس‌های آنلاین در خانه شرکت می‌کردند، اظهار داشتند که فرزندانشان بیشتر درگیر رفتار‌های «ناسازگارانه» یا رفتار‌هایی شده اند که واکنش به تغییرات زندگی را برایشان دشوار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داده‌های این مطالعه همچنین نشان داد که کودکان دچار «بی نظمی» یا ناتوانی در کنترل احساسات خود شده اند. به گفته محققان، این بدان معناست که کودکان به دلیل دوری از مدرسه و دوستان خود دچار طغیان‌های عاطفی شده اند.

این مطالعه بیانگر آن است که بسیاری از کودکان تمایلی به شرکت در فعالیت‌های یادگیری از راه دور و انجام تکالیف مدرسه نشان نمی‌دهند و نگرشی که قبل از همه‌گیری کرونا و زمانی که به صورت حضوری در کلاس‌های درس شرکت می‌کردند، وجود نداشت.

«امیلی هانو» یکی از نویسندگان این مطالعه در یک نامه الکترونیکی به خبرگزاری یونایتدپرس نوشت: یادگیری از راه دور، چالشی برای سلامت رفتاری و عملکردی کودکان است.

هانو که محقق فوق دکترا در دانشکده تحصیلات تکمیلی هاروارد در کمبریج در ماساچوست است، افزود: این موضوع با آنچه که در مورد چگونگی تأثیر استرس بر رفتار کودکان می‌دانیم، مطابقت دارد.

اگرچه بسیاری از مدارس آمریکا در پاییز به صورت حضوری برگزار شدند و برخی برگزاری کلاس‌های حضوری را ملزم به داشتن کارت واکسیناسیون کووید-۱۹، زدن ماسک و فاصله گذاری اجتماعی کردند؛ اما برخی از مدارس نیز تصمیم گرفتند که بازگشایی کلاس‌ها را به صورت حضوری پس از تعطیلات اخیر به دلیل گسترش سویه اومیکرون کرونا به تاخیر بیندازند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کلاس مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۶۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور

نادر کریمی‌بیرانوند ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در سنندج اظهار داشت: در اجرای طرح «شهید محمودوند» که در راستای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل  اجرا می شود، سال گذشته ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش بازگشتند.

 مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان را یک عامل مهم در رشد ساحت اقتصادی و اشتغال عنوان کرد و گفت: تا وقتی که دانش‌آموزان مهارت ورود به بازار کار را کسب نکنند نمی‌توانند در این امر تاثیرگذار باشند.

وی با بیان اینکه مدارس شبانه‌روز اوقات فراغت خوبی برای دانش آموزان در خود دارد، بیان کرد: استان کردستان یک استان پیشرو در مهارت آموزی مدارس شبانه روز است و در همین راستا نمایشگاه طرح‌های خوداتکایی مدارس شبانه روز استان در محل نمایشگاه‌های دائمی از امروز برپا می‌شود.

کریمی بیرانوند از تصویب آیین‌نامه مهارت‌آموزی برای دانش‌آموزان متوسطه خبر داد و افزود: در ساختار آموزشی نیز تغییراتی داده شده و ساعات درسی مهارت آموزش داده خواهد شد.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در این اقدام دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در طول سه سال تحصیلی خود ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی را در قالب درس‌های خود می‌گذرانند. 

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت