Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام احمد حسن زاده در خطبه های نماز جمعه این هفته جزیره با اشاره به سفر رییس جمهور و هیات دولت به هرمزگان گفت: این استان منابع فراوانی دارد که می توان از این ظرفیت ها در راستای توسعه آن استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه می توان با نفت و گاز موجود در هرمزگان یک کشور را اداره کرد اضافه کرد: با وجود این منابع هرمزگان یکی از استان های کم برخوردار بوده به گونه ای که مشکلات فروانی در بخش های مختلف زیرساختی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه کیش همچنین خواستار توجه جدی دولت سیزدهم برای فعال کردن اقتصاد دریا، صادرات و واردات در این استان شد و گفت: انتظار می رفت جزیره کیش نیز به واسطه جغرافیای خود میزبان یکی از اعضای هیات دولت در این سفر باشد.

وی افزود: بنده به نمایندگی از مردم و مسوولان کیش رییس جمهور را به جزیره کیش دعوت می کنم تا در یک سفر اختصاصی نسبت به بررسی نقاط قوت و ضعف این جزیره اقدام کند.

حجت الاسلام حسن زاده یادآور شد: این جزیره با توجه به مدیریت خاصی که دارد از لحاظ اقتصادی و چرخش پول جز ۱۰ شهر برتر کشور است اما مشکلات مختلف آن از جمله مسکن، زیرساخت های اموزشی و فرهنگی و معیشت ساکنان را با چالش های متفاوتی روبرو کرده است.

غیرت دینی برخواسته از بصیرت است

امام جمعه کیش با اشاره به دیدار مجازی رهبر معظم انقلاب اسلامی با مردم قم به مناسبت قیام خونین این مردم در دوران رژیم پهلوی اظهار داشت: ایشان در این دیدار بیانات متعددی داشت که توجه به غیرت دینی از مهمترین آنها بود.

وی اضافه کرد: غیرت دینی همراه با عقلانیت برخواسته از بصیرت است که قیام های مردم ایران اسلامی علیه رژیم پهلوی، حضور جانانه در دفاع مقس و دفاع از کیان انقلاب اسلامی در قیام نهم دی ۱۳۸۸ از جمله این غیرت ها است.

حجت الاسلام حسن زاده یادآور شد: امروز نیز تقویت غیرت دینی برای مقابله بد پوششی و بد حجابی در بسیاری از نقاط کشور لازم است تا با گسترش و تقویت فرهنگ اسلامی به این مهم دست یابیم.

وی با اشاره به آتش سوی یکی از مراکز اقامتی جزیره در روز پنجشنبه ۲۳ دی ماه و زخمی شدن ۶ تن اظهار داشت: رعایت مقررات ملی ساختمان در ساخت و راه اندازی مراکز خدماتی ضروری بوده و دستگاه های متولی برای جلوگیری از این اتفاقات باید بر رعایت آن نظارت کامل داشته باشند.

برچسب‌ها هیات دولت کیش هرمزگان امام جمعه کیش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هیات دولت کیش هرمزگان هیات دولت کیش هرمزگان امام جمعه کیش امام جمعه کیش غیرت دینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۶۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پور ابراهیمی در جمع خبرنگاران، با اشاره به جلسات ارزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: موضوع بحث سیاست‌های ارزی در سال‌های اخیر اصلی‌ترین موضوع اقتصاد کلان کشور بوده علی رغم اینکه به عنوان یک رویکرد کلان در اقتصاد محسوب می‌شود اما به شدت بر زندگی مردم و معیشت آنان و بر حوزه فعالیت‌های جاری کشور اثر دارد.

وی بیان کرد: اعتقاد ما بر این است که سیاست‌های ارزی دولت سیزدهم بعد از تغییر رئیس کل بانک مرکزی متناسب با آن چیزی که در اهداف قانونی بوده و در برنامه قانونی بوده، اجرایی نشده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه اگر ما قانون را برای اجرای برنامه‌های عملیاتی دولت مبنا بدانیم، باید بگویم آن چیزی که اجرا می‌شود با قانون برنامه، احکام دائمی و با همه آن چیزهایی که به عنوان قانون محسوب می‌شود، مغایرت‌های جدی دارد، تاکید کرد: بنابراین نگرانی ما از عدم اجرای قوانین و مقررات قانونی است نه اینکه قانون نداشته باشیم. حتی ما به واسطه همین رویکرد قانونی، جایگاه بانک مرکزی را در قانون ارتقا دادیم.

وی متذکر شد: این موضوع طی ۴ سال در مجلس و کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی طول کشید و به شدت اعتقاد داشتیم که بانک مرکزی باید از اقتدار لازم برای اجرای سیاست‌های ارزی و پولی برخوردار باشد و این موضوع را هم در مجلس یازدهم تصویب کردیم و ابلاغ شده و عملاً و رسماً با رویکرد قانون جدید، مسیر و جریان فعالیت بانک مرکزی طی می‌شود.

پورابراهیمی تاکید کرد: لذا این قانون در اختیار دولت است و قوانین دیگر هم وجود دارد و دولت مکلف است بر اساس این قوانین عمل کند. بنابراین نگرانی ما از عدم اجرا است و معتقدیم مدیریت فعلی بازار ارز مبتنی بر این نگاه و بر اساس ضوابط قانونی نیست؛ این یکی از چالش‌های اساسی ما طی یکی دو سال اخیر بوده و به شدت اثر منفی بر این حوزه گذاشته است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه به ظاهر نام از سیاست‌هایی می‌برند که تغییری در نرخ ارز و اقتصاد رقم نخورد، اما این اقدامات به شدت التهاب‌ها را بیشتر کرده است درحالی که اگر ما با روش قانونی جلو می‌رفتیم و بر اساس نرخ ارز شناور مدیریت شده، عمل می‌کردیم که در قانون و احکام دائمی آمده است، حتماً نرخ ارز از این نرخی که الان در بازار غیر رسمی وجود دارد، بسیار کمتر بود و اساساً این نرخ به وجود نمی‌آمد.

وی اظهار داشت: نکته بعدی آن است که به جز قانون که مبنای ماست و طبیعتاً در حوزه عملیات اجرایی مبنای کار قرار می‌گیرد، موضوعات مربوط به خود دستورالعمل دولت را هم داریم؛ از جمله سند تحول دولت مردمی که در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ توسط رئیس جمهور ابلاغ شد و مبنای عملکرد دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت و در آن سرفصل سیاست‌های ارزی هم کاملاً به طور مشخص آمده است.

وی ادامه داد: در بخش سیاست‌های ارزی سند تحول دولت مردمی رئیس جمهور، همان رویکرد و نگاه مبتنی بر قانون احکام دائمی برنامه ششم توسعه مورد تاکید قرار گرفته و طبیعتاً دولت باید بر اساس آن اقدامات خود را انجام دهد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علاوه بر قوانین و سند تحول دولت مردمی، تجارب مختلف در اختیار ماست و ما نباید تجربه‌هایی که در گذشته منجر به آثار منفی بر اقتصاد کشور و معیشت مردم شده است را تکرار کنیم و تکرار آن تجارب قابل قبول نیست.

پورابراهیمی با اشاره به جلسات ارزی مشترک اخیر دولت و مجلس، گفت: جلساتی طی دو هفته اخیر با محوریت کمیسیون اقتصادی مجلس و با حضور رئیس بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و معاون رئیس جمهور و با محوریت ریاست مجلس و رؤسای چند کمیسیون‌های تخصصی مجلس برگزار شد.

وی در تشریح اهداف این جلسات گفت: محور این جلسات آن بود که تجربه تنش‌ها و شوک‌های ارزی گذشته که در کشور باعث کاهش ارزش پول ملی و فشار به معیشت مردم شد را تبیین کنیم و تاکید نمایندگان اقتصادی این بود که نباید به این تجارب بی تفاوت بود.

کد خبر 6089748 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • انتقاد استاندار گلستان از سنگ‌اندازی‌ در اجرای مصوبه رییس جمهور در آشوراده
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • خطبه های نماز جمعه شهرستان های هرمزگان 
  • نماز جمعه شهرستان های هرمزگان 7 اردیبهشت
  • علما حافظان مرزهای دینی هستند
  • سفر رییس جمهور به پاکستان و سریلانکا با برکت بود
  • تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی
  • نقش ماموستا ملااحمد فخری در مبارزه با گروهک‌های معاند کم نظیر بود