Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@00:40:39 GMT

۴ خوراکی که دشمن آنفولانزا هستند

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۲۶۷۷۴

۴ خوراکی که دشمن آنفولانزا هستند

باشگاه خبرنگاران جوان -   حالا که زمستان کم کم شروع شده، همه چیز برای شروع انواع سرماخوردگی‌ها و آنفولانزا‌ها مهیا است. کرونا هم که همچنان هست.

در این هوای سرد هم برای جلوگیری از انواع بیماری‌ها و ویروس‌ها باید با خوردن غذا‌های مغذی، سالم و استراحت به جنگ بیماری برویم و سیستم ایمنی بدن مان را تقویت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتربخوانید

نوشیدن آب همراه با غذا چه عوارضی دارد؟

در همین میان لازم است تا مواد غذایی تقویت کننده را در این فصل به سبد غذایی خود اضافه تا بتوانیم بیماری‌ها را مهار کنیم.

سوپ مرغ لیمویی و کینوا
سوپ مرغ و کینوا یک ترکیب عالی با انواع ویتامین‌های A و C است که یک وعده رضایت بخش را فراهم می‌کند و یک مشت محکمی از تقویت کننده‌های ایمنی برای مقابله با آنفولانزا و سرماخوردگی است.

در تهیه این سوپ می‌توانید از سبزیجات کم سدیم نیز استفاه کنید و مقدار نمک آن را کنترل کنید تا وعده‌ای کاملا سالم داشته باشید.

سوپ زنجبیل، سیب و هویج
ویتامین A یک ماده مغذی اساسی برای حمایت از سیستم ایمنی است، زیرا غشا‌های مخاطی را در دهان، بینی و سینوس‌های شما حفظ می‌کند که به عنوان مانعی در برابر میکروب‌ها عمل می‌کند؛ بنابراین خوردن غذا‌هایی مانند هویج سرشار از بتاکاروتن (که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می‌کند) هوشمند است.

از سبزیجات موجود در این سوپ شیرین لذت ببرید و از مزایای ضد التهابی زنجبیل نیز بهره‌مند شوید. این یک روش ساده و خوشمزه برای لذت بردن از عطر و طعم‌های پاییز و دادن سیستم ایمنی بدن به شما در برابر اشکالات مزاحم است که در این دوره از سال پرواز می‌کنند.

شیر زردچوبه
این ادویه زرد دارای برخی مزایای چشمگیر است؛ از کاهش درد ورم مفاصل گرفته تا تقویت سلامت پوست. زردچوبه یکی دیگر از ترکیبات ضد التهابی عالی است که باید در وعده‌های غذایی شما قرار گیرد.

یک راه آسان برای ترکیب ادویه این است که سعی کنید آن را به شیر مورد علاقه خود اضافه کنید.

اسموتی انار و زغال اخته
آب انار و زغال اخته دو برابر آنتی اکسیدان برای تقویت سیستم ایمنی ارائه می‌دهد. فقط ۵ مواد لازم و ۵ دقیقه طول می‌کشد تا این نوشیدنی خوشمزه که برای یک میان وعده ظهر مناسب است، جوش بیاورید.

اگر از خوردن آن برای صبحانه لذت می‌برید، با یک تخم مرغ آب پز، مشتی از آجیل جوشانده و یک و نیم فنجان جو دوسر را برای یک وعده غذایی مداوم مخلوط کنید.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آنفلوآنزای فصلی سرماخوردگی تغذیه سالم سیستم ایمنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۶۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۰ نفر در استان کردستان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور اظهار کرد: ۱۰ نفر (از ابتدای سال جاری تاکنون) در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی مسموم شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند، افزود: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آن‌ها ندارند و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه‌حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر است و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین پنج تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هرچه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

کد خبر 748429

دیگر خبرها

  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • دشمن می‌داند دست ما پُر است/ وعده صادق به ملت ایران ابهت داد
  • فصل رویش گیاه کوهی با مصرف خوراکی و دارویی
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان
  • مسمومیت ۱۰ کردستانی بر اثر مصرف قارچ سمی
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم بهتر است؟
  • این پنیر چربی‌های شکم را آب می‌کند! | تاثیر لبنیات در چربی سوزی شکم ؛ روزانه سه وعده لبنیات بخورید
  • تقویت انسجام ملی در سایه انجام عملیات وعده صادق