Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید روح الله زمانی موسوی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته که در مسجد جامع اسلام آبادغرب برگزار شد، با تسلیت وفات حضرت ام البنین (س) اظهار کرد: ادبی که حضرت عباس (ع) در مقابل امام حسین (ع) نشان داد تبلوری بود از ادبی که مادرش در برابر فرزندان حضرت زهرا (س) داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سخنرانی رهبری در هفته گذشته به مناسبت ۱۹ دی، افزود: شاه بیت کلام رهبری بحث غیرت دینی بود؛ غیرت دینی یعنی حساس باشیم و بی تفاوت نباشیم در برابر مسائلی که شرع مقدس در سیاست، اقتصاد به آنان پرداخته است.

امام جمعه اسلام آبادغرب تصریح کرد: میان غیرت دینی و جهاد تبیین یک در هم تنیدگی وجود دارد که تبیین را باید با غیرت انجام داد و غیرت دینی بدون تبیین و تبیین بدون غیرت نتیجه لازم را نخواهد داشت.

موسوی گفت: موفقیت دولت سیزدهم در قطع کردن دست نفوذی‌ها، افراد بدون شایستگی و کسانی است که با لابی‌گری مسئولیتی را تصاحب می‌کنند و دولت بدون در نظر گرفتن تسویه حساب‌ها باید یک خانه تکانی اساسی کند.

وی بیان کرد: اگر انقلاب بخواهد در گشایش اقتصادی و بزرگ شدن سفره‌های مردم توفیقی داشته باشد باید تکلیف خود را با کسانی که سد راه مردم هستند و توانایی کار ندارند روشن کند و دست آنها را از تصدی گری‌ها و سیاست کوتاه کنید.

امام جمعه اسلام آبادغرب تصریح کرد: مشکل اصلی استان کرمانشاه پیش از زیرساخت‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها وجود لابی گری‌ها و تقسیم مناصب است و اگر استاندار کرمانشاه انتخاب‌ها اسیر لابی گری‌ها شود استان کرمانشاه روی خوش نخواهد دید و ما لقب استاندار فعلی کرمانشاه در برخورد با مجرمان را ابوعزرائیل شنیدیم و همین انتظار از ایشان می‌رود.

وی خاطرنشان کرد: ایجاد اشتغال در استان کرمانشاه مهمترین مسئله‌ای است که موارد دیگر باید فدای آن شوند و تمام زحمت‌ها باید در این مسیر باشد مخصوصاً با توجه به اینکه دست استانداران دولت سیزدهم هم در این مسئله باز است.

موسوی گفت: ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی با هدف بهتر شدن وضعیت مردم اختصاص یافت اما در ادامه همه سود آن وارد جیب دلالان شد و انجام سیاست حذف ارز دولتی تورم چند درصدی را به همراه خواهد داشت اما لازم است که مردم به دولتمردان اعتماد کنند تا دولت بتواند غدد چرکین را از بدنه کشور جدا کند.

کد خبر 5399477

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه اسلام آباد غرب خطبه های نماز جمعه دولت سیزدهم ارز 4200 تومانی استانداری کرمانشاه بهمن امیری مقدم بیکاری اشتغال زایی ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا گرگان عکس استانها خطبه های نماز جمعه آلودگی هوا مراسم تودیع و معارفه استانداری کرمانشاه سیستان و بلوچستان حکم انتصاب ایلام غیرت دینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۷۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دست نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

پرویز محمدنژاد با بیان اینکه تعامل بانک‌ها با صنعت نفت، همکاری برد - برد تلقی می‌شود، به خبرنگار شانا گفت: ایجاد و تقویت سازوکارهای حضور نظام بانکی در صنعت نفت، افزون بر پرکردن خلأ کمبود منابع مالی برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای صنعت نفت، موجب کارآمدی و سودآوری پایدار و اقتصادی نظام بانکی کشور می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه باید سرمایه‌های سرگردان در حوزه‌های مسکن، خودرو و... را به سوی صنعت به‌ویژه صنعت نفت سوق داد، افزود: هدایت منابع بانک‌ها به سمت پیشران و لوکوموتیو اقتصاد ایران بدون تردید به سامان‌دهی و نقش‌آفرینی مثبت بانک‌ها در نظام اقتصادی کشور منجر می‌شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: حضور سودآور و منطقی بانک‌ها در صنعت نفت و گاز، زمینه‌ساز تقویت توانمندی بانک‌ها برای حضور پایدار در این صنعت و سودآوری پایدار برای بانک‌ها می‌شود. این شرایط نه‌تنها به تقویت نظام بانکی و رضایت سهام‌داران آن‌ها منجر می‌شود، بلکه اقتصاد ملی به‌ویژه بازار سرمایه را در مسیر رشد و رونق قرار می‌دهد.

محمدنژاد اظهار کرد: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دستی نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • معضل بیکاری به سراغ اقتصاد آلمان آمد
  • خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد 
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • توجه ویژه دولت سیزدهم به بخش مسکن و راه آذربایجان‌غربی
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان