Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا حجت الاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی روز جمعه در برنامه افتتاحیه دوره آموزشی توانمندسازی و مهارت‌افزایی مدیریت مدرسه در این شهرستان با مهم شمردن طرح توانمند سازی مدیران به عنوان یک طرح کاربردی و استراتژیک افزود: مدیران مدرسه باید همواره به افزایش دانش و مهارت توجه کنند و با دارا بودن اندیشه و عقل راهبردی و علمی نسبت به همه زوایای کار مدیریت مطالعه و  تسلط داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه معلمی و مربیگری کاری بسیار سخت، راهبردی و حساس در نظام تعلیم و تربیت و به ویژه در آموزش و پرورش است اظهار کرد: معلمان با تدبیر و برنامه‌ریزی مدیران به شکوفایی می رسند و توان نقش آفرینی بیشتر پیدا می کنند و به این دلیل مدیریت علمی ، تربیتی و آموزشی اهمیت مضاعف دارد.

رییس شورای فرهنگ عمومی میبد در ادامه گفت: مدیریت فرمان دادن به کار است و البته در مدیریت اسلامی مدیر مرد میدان و کار هست و با این وجود ذات مدیریت به کار گیری توانمندی دیگران برای انجام و سامان دادن به کار و رسیدن به هدف است.

وی با یادآور شدن حساسیتهای مدیریت در مدرسه تصریح کرد : به کارگیری ابزار و منابع انسانی و ساماندهی کارها آغاز کار سخت مدیریت در مسیر تعلیم و تربیت است و بر این اساس تراز بالاتری نسبت به مدیریت در سایر عرصه‌ها را دارد و به آموختن مهارت های بیشتر در این عرصه نیاز است.

وی همچنین بر پرورش دادن بهترین استعدادها و افزایش مهارت ، هنر و علم دانش آموزان توسط معلمان و مدیران تاکید کرد و از آنها خواست تا روحیه جهادی و انقلابی داشته باشند و این روحیه را در خود تقویت کنند.

مدیران مدرسه باید با علم و مهارتهای مدیریت آشنا شوند

مشاور ارشد وزیر در اجرای سند تحول بنیادین آموزش‌ و پرورش هم در این مراسم با اشاره به اینکه مهارتهای مدیریت با توجه شرایط سازمان متفاوت است گفت: مدیران مدارس به شدت نیاز به آموختن علم مدیریت و مهارتهای فنی مدیریت دارند و باید با تئوری‌های مدیریت و دستورالعملها اشنا شوند و تجربه مدیریت را به دست آوردند تا دست آوردهای خوبی ارایه دهند.

مهدی نوید ادهم، نگاه رایج به مدرسه را نگاه گذشته گرا عنوان کرد که در آن کنکور مهم است و آموزش در محیط بسته کلاس درس اتفاق می افتد و نقش معلم نیز انتقال دهنده اطلاعات درسی از روی کتاب به عنوان منبع است.

این مسئول با تاکید بر لزوم گذشتن از انگاه گذشته گرا به سوی  نگاه آینده گرا ، وظیفه معلمان و مدیران نظام آموزش و پرورش در نگاه آینده گرا را فراهم کردن زمینه برای تقویت همه ابعاد تربیتی شامل تربیت اقتصادی حرفه‌ای ، سیاسی اجتماعی ، اعتقادی ، اخلاقی ،دینی ، تربیت زیستی بدنی و تربیت علمی و فناوری عنوان کرد.

وی ادامه داد : در این نگاه یادگیری هم در کلاس درس و هم در محیط بیرون از آن انجام می شود و مدرسه کانون تربیتی محله است و با مکانهای دیگر تربیتی محله مانند مسجد ، موزه و پارک در ارتباط است و باید شرایطی فراهم آورد که مدرسه و محله  از ظرفیتهای هم استفاده کنند و انجام این مهم کار مدیران است و معلم نیز  تسهیل گر و زمینه ساز یادگیری است.

مشاور ارشد وزیر در اجرای سند تحول بنیادین آموزش‌ و پرورش با اظهار تاسف از غفلت  به تربیت مدیران اظهار کرد: مدیریت، هنر و استعداد ذاتی است که باید این افراد شناسایی و بر روی آنها سرمایه گذاری شود و در نگاه دوم مدیریت یک فن و محصول یک تجربه است ، افراد مدیر زاده نمی شوند.

نوید ادهم همچنین گفت : فرهنگ زیبای استان یزد و شهرستان میبد شامل تدین ، ادب ، قناعت ، سخت کوشی و میراث فرهنگی  در کشور به عنوان یک الگو مطرح است.

۵۱ درصد دانش آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه ای هدایت شدند

مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد نیز در این مراسم، سالها کسب رتبه برتر در آزمون دیپلم و ۲۷ سال رتبه اول کنکور میبد در استان را یادآور شد و به هدایت ۵۱ درصد دانش آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه ای اشاره کرد و اظهار امیدواری کرد که به رقم ۷۰ درصد در این ارتباط برسد.

محسن موحدی فرد هدایت دانش آموزان به سمت رشته های فنی حرفه ای در کشور را ۳۲ درصد و در استان یزد جهش از ۳۹ به ۴۶ درصد عنوان کرد و ایده آل کشور در سال ۱۴۰۰ را ۵۰ درصد برشمرد.

رییس آموزش و پرورش میبد نیز گفت: آموزش و پرورش با بازنشستگی ۷۵ مدیر از ۱۲۸ مدرسه در سال ۱۴۰۱ و ۱۰۰ نفر در سال ۱۴۰۳ با یک چالش روبروست و به این دلیل آموزش جمعی از مدیران و نو معلمان در دستور کار قرار گرفت.

محمد رضا کارگر شورکی افزود: با همکاری شورای معاونین آموزش و پرورش و جمعی از افراد راهنما  طرحی مدون شد و هفت درس برای آموزش با بهره گیری از مدرسان مجرب و کشوری طراحی گردید.

مرکز شهرستان ۱۰۷ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها میبد مدارس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یزد وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میبد مدارس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش میبد مدارس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یزد وزارت آموزش و پرورش آموزش و پرورش دانش آموزان سند تحول حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۷۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با شورای معاونین و رؤسای نواحی آموزش و پرورش استان که به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم، به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از تکالیف بزرگ آموزش و پرورش در استان این است که جریان تعلیم و تربیت به صورت همزمان مدیریت شود. امروزه اگرچه برنامه‌هایی با اهمیت و مؤثر در دستورکار قرار می‌گیرد اما هنوز هم این ظرفیت وجود دارد که به‌موازات رویکردهای آموزشی، در عرصه پرورش و تربیت نیز اقداماتی انجام شود که جامعه مخاطب آن به طور مستقیم، متوجه فرزندان دلبند ما در مدارس باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: این یک حقیقت است که تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود. بر همین اساس، توجه کنید در فرآیند گزینش آموزش و پرورش عناصری برگزیده شوند که جوان، متدین، توانمند و دلسوز نسل آینده ساز این کشور باشند زیرا اینها عهده‎دار تربیت فرزندان مردم هستند. علاوه بر این، در فرآیند گزینش باید به موضوع بازنشستگی دبیران و فرهنگیان نیز توجه ویژه صورت بگیرد تا چالش‌هایی همچون کمبود معلم در مدارس، دوباره تکرار نشود.

ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین

وی خاطرنشان کرد: یکی از عرصه‌هایی که باید از سطح آموزش و پرورش موردتوجه قرار بگیرد، مسئله حجاب است. باید فضایی ایجاد شود تا بتوان مساله حجاب و فرهنگ عفاف را از سطح مدارس و دبیرستان‌ها در دل و ذهن دختران عزیز دبیرستانی نهادینه شود. این‌ها آینده‌ساز کشور و امانت مردم هستند بنابراین با مزج اجتماعی و منطق تبیین، می‌توان حجاب را به صورت ایجابی از سطح دبیرستان‌ها فرهنگ‌سازی کرد.

گفتنی است؛ در ابتدای این دیدار، جمعی از اعضای شورای آموزش و پرورش استان به ارائه گزارشی از برنامه‌های فرهنگی تربیتی در سال تحصیلی جاری و انعکاس چالش‌های موجود پرداختند.

کد خبر 6093129

دیگر خبرها

  • معلم خط اول تحول در تعلیم و تربیت و میراث‌دار انبیا در انسان‌سازی
  • صحرایی: معلم افسر ارشد تحول در نظام تعلیم و تربیت است
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • درخشش ۵۰۰ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای ملی
  • تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • تعالی آموزش و پرورش بالندگی ایران اسلامی را به همراه دارد
  • صحرایی: غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد
  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است