Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور گفت: اولویت صنایع و سازمان‌ها برای تامین نیروی مورد نیاز جذب نیروهای بومی باشد.

به گزارش ایمنا، آیت الله سیدابراهیم رئیسی عصر جمعه در نشست خبری پایانی چهاردهمین سفر استانی به هرمزگان، اظهار کرد: خدا رو شاکرم که دو روز در استان هرمزگان حضور داشته باشیم. قبل از سفر جلسات کارشناسی برای حل مشکلات و مسائل استان انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قرار شد برخی از موارد که می‌شود در کوتاه مدت حل شود و برخی از موارد که نیاز به تخصیص اعتبار دارد از طریق مدیریت برنامه‌ریزی فرآیند تخصیص انجام شود.

آیت الله رئیسی ادامه داد: زلزله می‌توانست خرابی و تلفات داشته باشد که خوشبختانه خسارت جانی کم بود در حالی که یک نفر هم برای ما یک نفر است و جانسوز. اما خسارت‌هایی در پی داشت. در مناطق زلزله زده اقدامات اولیه همچون آوار برداری انجام شده و ساخت و ساز در حال انجام است.

به گفته وی، بنیاد مسکن در حال ساخت است و تأمین اعتبار هم انجام می‌شود. برخی از منازل در مرحله سقف هم بودند.

رئیس جمهور اظهار کرد: در دیدار با اقشار گلایه‌ها در مورد جذب نیرو و آموزش جوانان بود، در جلسه شورای اداری به مدیران اعلام کردیم که اولویت اول جذب نیروهای بومی باشد.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی ته لنجی‌ها و کالاهای همراه ملوانان از موارد اولویت دار استان است، در جلسه شورای اداری استان بر اصلاح و ساماندهی آئین نامه‌ها و قوانین ته لنجی تاکید شد. ملوانان می‌توانند کالاهای مورد نیاز استان و کشور را وارد کنند.

آیت الله رئیسی تصریح کرد: بیکاری و فقر در استان هرمزگان اصلاً قابل قبول نیست، صنایع بزرگ و واحدهای اقتصادی مستقر در استان باید سهم استان را در قالب مسئولیت‌های اجتماعی پرداخت کنند تا در جهت توسعه استان مورد استفاده و بهره برداری قرار بگیرد.

وی افزود: بنده علیرغم اینکه خیلی شنیده بودم و علاقه داشتم تا کنون به جزیره هرمز نرفته بودم. امروز توفیق شد و به جزیره هرمز رفتیم و وضعیت زندگی. معیشت ساکنان این جزیره خوب نبود.

رئیس جمهور اظهار کرد: قرار شد تا یک مرکز درمانی فعال به سرعت در جزیره هرمز ساخته شود. موضوع مسکن هم یکی از مشکلت در جزیره هرمز بود که بخشی از سهم یک میلیون مسکن در سال به این جزیره هم سهمیه اختصاص داده شود و نیاز فعلی جزیره با ۳۰۰ الی ۴۰۰ مسکن حل خواهد شد.

منبع: مهر کد خبر 548747

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رییس جمهور زلزله صنایع سفر استانی بنیاد مسکن جذب نیرو سفر رییس جمهور به استان هرمزگان بازدید رییس جمهور از قشم شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق جزیره هرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۸۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟

به گزارش تابناک به نقل از مهر، شهردار تهران گفت: اختصاص برخی از املاک به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت گرفت، ناعادلانه بود و ما سعی کردیم برای مدیران شاغل که فاقد مسکن بودند، وام با بهره بانکی در نظر بگیریم.
 

علیرضا زاکانی در حاشیه نهمین سمینار بین‌المللی زلزله در جمع خبرنگاران پیرامون میزان آمادگی شهرداری تهران برای مقابله با زلزله گفت: در گام نخست به دنبال کاهش ضریب آسیب‌های زلزله در تهران هستیم. سپس فهم درست ابعاد زلزله و تشخیص زودرس وقوع آن برای ما از اهمیت برخوردار است. در همین راستا اتفاقات خوبی در زمینه جهش شتاب نگارها و سامانه‌های تشخیص دهنده زلزله در پایتخت رخ داده است.

وی افزود: به عنوان مثال سال گذشته برای اولین بار در تهران، ۵ شتاب نگار عمقی در عمق ۵۰ متری سطح زمین کارگزاری شده است. همچنین مراحل نصب یک شتاب نگار دیگر نیز در عمق ۱۰۰ متری به زودی تکمیل خواهد شد.

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون اقدامات شهرداری تهران در حوزه آموزش عمومی به شهروندان با هدف مقابله با زلزله گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار نفر از شهروندان تحت آموزش‌های عمومی شهرداری تهران قرار گرفتند. همچنین در درون سیستم مدیریت شهری نیز به کارکنان آموزش‌های تخصصی پیرامون مقابله با زلزله ارائه شده است.

شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: مدیریت شهری تهران در حوزه استحکام کالبدی نیز گام‌های رو به جلویی طی ماه‌های گذشته برداشته است. در همین راستا بناست برای نخستین بار ۱۶ هزار ساختمان با همکاری ۹ دستگاه به لحاظ ایمنی پایش شود که تاکنون عملیات پایش ۴۰۰۰ ساختمان تکمیل شده است.

وی تاکید کرد: در ستاد ایمنی و مدیریت بحران شهرداری تهران ۱۵ کارگروه با هدف مقابله با زلزله شکل گرفته است که این کارگروه‌ها با هماهنگی کامل بین دستگاه‌های مختلف به دنبال افزایش ضریب ایمنی در پایتخت هستند.

زاکانی در پاسخ به سوالی دیگر پیرامون حواشی لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند، اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف ۵۰ درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم، اما متأسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

دیگر خبرها

  • ببینید | اولین واکنش دولت رئیسی به خبر فروش خاک جزیره هرمز
  • طرح مطالعاتی جزایر لارک و بوموسی آغاز می شود
  • ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟
  • شبکه آبرسانی جزیره هرمز نوسازی می‌شود
  • زیرکوه زیر بار دو هزار میلیارد خسارت سیل/جبران با اجرای ۲۷ مصوبه
  • عقب ماندگی نهضت ملی مسکن درکرمان با ظرفیت صنعت ومعدن جبران شود
  • حل مسائل نرم افزاری و سخت افزاری هرمز اولویت مدیران دولتی است
  • حل معضل ۷۱۴۲ سند جزیره قشم بعد از ۵۳ سال
  • آخرین وضعیت خسارات حریق امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان