Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار بندرعباس گفت : ضرورت بازسازی حدود ۴۳ درصد مساحت شهر بندرعباس در بافت های فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی نیازمند اعتبار بالایی می باشد .

به گزارش خبرگزاری برنا از هرمزگان ، مهدی نوبانی در نشست با جواد واحدی معاون امور مجلس،حقوقی و استان ها وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، فرماندار بندرعباس و جمعی از سرمایه گذاران در حوزه ی گردشگری،با اشاره به اینکه ۴۳ درصد از مساحت شهر بندرعباس را بافت فرسوده تشکیل می دهد، بیان کرد: در سال ۱۳۸۸ مصوبه‌ای در جهت احیا ، نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده شهر بندرعباس تصویب شد و هیأت دولت ۳۵۰ هکتار زمین در شمال شهر بندرعباس جهت اجرای این طرح در اختیار سازمان ملی زمین و مسکن قرار داد تا با نظر مسولان استانی جهت جبران مشکلات و بهسازی بافت‌های فرسوده انجام شود که این مهم محقق نشد تا اینکه این زمین ها به شرکت بازآفرینی شهری واگذار شد و هیچ عایدی از محل اراضی فوق به این منظور صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوبانی با اشاره به اینکه در زمان سیل، زلزله و... به این محلات بیشترین آسیب وارد می شود، تصریح کرد: پیشنهاد می شود جهت جلوگیری از هرگونه خسارات مالی و جانی و مخاطره برای شهروندان ساکن در بافت های فرسوده و تسریع در بهسازی این بافت، این 350 هکتار در اختیار شهرداری قرار گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: در حال حاضر حدود 30 هزار واحد مسکونی در شهرک پیامبر اعظم(ص) بدون داشتن زیر ساخت‌های مناسب سکونت دارند و با مشکلات عدیده ای مواجه هستند.

نوبانی گفت: در راستای اصلاح، تکمیل و اجرای کانالهای دفع آب‌های سطحی و دیواره سازی و کفسازی و هدایت آب خورها، اجرای احداث پل انتهای کنارگذر شهید رجایی و اتصال به آزاد راه شهید رجایی، آسفالت معابر و پیاده رو سازی، روشنایی معابر، نصب تجهیزات ترافیکی و اجرای فضاهای خدماتی و عمومی و فضای سبز  نیاز به بودجه و اعتبار مناسبی است که درخواست می شود در این زمینه به شهرداری کمک کنید.

وی افزود: تجهیزات و امکانات آتش نشانی در شهر بندرعباس بسیار اندک است و برای تجهیز ماشین آلات و امکانات آتش نشانی اعتباری بالغ بر 200 میلیارد تومان نیاز است.

نوبانی در ادامه اظهار کرد : مکانی برای ایجاد شهرک های صنعتی در حاشیه شهر به منظور صنوف آلاینده و مزاحم، همچون تعمیرگاه ها، مصالح فروشان ساختمانی و... مشخص شده و مجوز لازم نیز اخذ گردیده است لذا نیازمند واگذاری اراضی و تخصیص اعتبار می باشد.

شهردار بندرعباس گفت : برای احداث و تکمیل بلوار ساحل شرقی ، تقاطع های غیر همسطح قدس ، مهرگان و پیامبر اعظم ، تکمیل ترمینال مسافربری بندرعباس و احداث کانال های دفع آب های سطحی محدود شهر و روان آب های شهری بندرعباس اعتباری معادل ۸۰۰ میلیارد تومان نیاز داریم تا مشکلات و معضلات در این زمینه کاهش یابد ‌.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا معاون گردشگری فرماندار سرمایه گذاران دولت زمین مسکن مشکلات زلزله شهرداری آزاد راه روشنایی بودجه آتش نشانی سرمایه گذاران سیل فضای سبز مسکن مجلس بافت های فرسوده شهر بندرعباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۰۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا مهدیار اسماعیلی رئیس هیأت عامل صندوق ملی مسکن در دیدار با رئیس هیأت مدیره شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه هدف این صندوق حمایت همه جانبه از تولید و رونق بازار مسکن کشور است، گفت: با تعریف ساز و کار مناسب و شناسایی بهترین شیوه‌های حمایتی، پشتیبانی از ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری در برنامه این صندوق قرار دارد.

وی گفت: ارائه تضمین‌های لازم برای ساکنین بافت فرسوده و ناکارآمد شهری جهت دریافت تسهیلات از سامانه بانکی از جمله موضوعات فعالیت این صندوق بوده و فرآیند اجرایی آن در دست بررسی است.

صدور ۳۵ درصد پروانه‌های بافت فرسوده به صورت تک واحدی

همچنین محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران هم در این دیدار با توجه به پتانسیل بالای بافت‌های فرسوده برای خانه سازی بدون نیاز به تأمین زمین جدید، گفت: ظرفیت احداث مسکن جدید در این بافت‌ها بیش از ۴.۵ میلیون واحد است.

آئینی افزود: ۳۵ درصد پروانه‌های صادره در بافت‌های فرسوده شهری به صورت تک واحدی و ۷۴ درصد آنها کمتر از ۳ واحد است که در صورت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، مالکین و سازندگان به ساخت خانه با تراکم بالا ترغیب می‌شوند.

کد خبر 6095613 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است