Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرشته فهمیده روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: در این شوراها  ۶۷ هزار و ۴۷۳ نفر دانش آموز در پایه های مختلف تحصیلی عضو هستند.

وی با اشاره به اینکه در بیست و چهارمین دوره انتخابات شورای دانش آموزی البرز ۳۱۰ هزار و ۵۰۸ نفر شرکت کردند، خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی جاری ۱۴ هزار و ۸۴۳ نفر در قالب شورای دانش آموزی استان فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فهمیده بیان داشت: ۱۰ هزار و ۷۰۳ دانش آموز البرز نیز به عضویت انجمن های شورای دانش آموزی از جمله انجمن قرآن، عترت و نماز، علمی و آموزشی ، فرهنگی و هنری، بهداشت و سلامت محیط، تربیت سیاسی و اجتماعی، تربیت بدنی، مناسبت ها، هلال احمر، مهارت های زندگی و اجتماعی، صلح ، دوستی و گردشگری، فضای مجازی و انتظامات و پشتیبانی درآمده اند.

وی با بیان اینکه شورای دانش‌آموزی فرصتی برای رشد مهارت‌ فردی اجتماعی دانش‌آموزان است،یادآورشد: شورای دانش آموزی فرصت بی نظیر تربیتی در مدرسه به منظور رشد همه جانبه مهارت های فردی و اجتماعی و توسعه مشارکت دانش آموزان در فعالیت های تربیتی و آموزشی است.

فهمیده تصریح کرد: حدود ٢۴ سال قبل و در پی تاکیداتی که رهبر معظم انقلاب بر انجام انتخابات و اهمیت آن داشتند مجموعه آموزش و پرورش را بر این داشت تا مهارت انتخابات را در میان دانش‌آموزان توسعه دهد.

وی اضافه کرد: این شورا به دانش آموزان کمک می کند تا با انتخابات صحیح، دقیق و راه‌های شناخت کاندیداها که مهم‌ترین مباحث همه انتخابات‌ است آشنایی پیدا کنند.

فهمیده عنوان کرد: دانش‌آموزان امروز، آینده‌سازان و انتخابگران آینده هستند و اصلی‌ترین مهارت برای اینکه بتوانیم جامعه‌ای پویا و توسعه‌یافته داشته باشیم مهارت انتخاب است.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز ادامه داد: دانش‌آموزان به عنوان مشاورانی امین و تیزبین در بطن جامعه هدف آموزش و پرورش، می‌توانند نظراتشان را به عنوان اعضای شورای دانش آموزی در هر مدرسه ارائه دهند.

وی افزود: هرچند که دانش‌آموزان در مدارس به صورت صد درصدی حضور ندارند اما در همین نوع بازگشایی و آموزش ترکیبی هم نظر دانش‌آموزان مهم است و می‌تواند در تصمیم‌گیری‌ها موثر باشد.

فهمیده گفت: در گام دوم انقلاب رهبر معظم انقلاب تاکید فراوان بر جوان‌گرایی دارند و با برگزاری این رویداد فرهنگی و دانش آموزان با مشارکت آگاهانه در فعالیت‌های مشورتی نظام تعلیم‌ و تربیت و حضور حداکثری در انتخابات شورای دانش‌آموزی اقدام به انتخاب اصلح‌ترین و موثرترین افراد برای شوراها ی دانش آموزی کردند.

وی تاکید کرد: اعضای شورای دانش‌آموزی در خصوص مسائل مختلف آموزشی با حضور دبیران و معاونان آموزشگاه در حوزه‌های مختلف مربوط به کمیته‌ها تصمیم‌گیری و با تشکیل انجمن‌های فعال در مدرسه نسبت به مصوبات کمیته اقدام می‌کنند.

استان البرز حدود ۵۱۲ هزار دانش آموز دارد.

برچسب‌ها مدارس البرز دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس البرز دانش آموزان مدارس البرز دانش آموزان شورای دانش آموزی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۱۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب

به گزارش خبرنگار مهر، جواد واعظ ظهر پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم ضمن یادآوری این مطلب که استخر دانش آموزی این شهرستان جز پروژه‌هایی محسوب می‌شود که طی سالیان گذشته بلا تکلیف باقی مانده بود، اظهار کرد: تکمیل آن حدود ۴۰ میلیارد تومان نیاز داشت که از طریق منابع ملی انجام گرفت و اعتبارات ۱۴ میلیاردی نیز لازم بود که ۸ میلیارد آن از طریق اعتبارات نماینده تأمین شد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان پیشرفت فیزیکی این پروژه را ۹۵ درصد اعلام کرد و ادامه داد: نصب سایت گاز تا یک ماه و نیم آینده انجام می‌شود اما مهمترین مشکل نصب انشعاب آب است که ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان باید تأمین اعتبار شود.

وی یادآور شد: سال گذشته آب و فاضلاب رقم ۴ میلیارد تومانی برای نصب انشعاب آب استخر اعلام کرده بود که با رایزنی به یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رسید اما پس از تعطیلات نوروزی بر اساس تعرفه جدید این رقم به ۵ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد که با رایزنی‌های انجام شده رقم نهایی ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعلام شد.

واعظ با بیان اینکه از آب و فاضلاب درخواست تقسیط این رقم شده اما تنها با ۵۰ درصد آن موافقت شده است، گفت: تمام تجهیزات و امکانات این استخر آماده بوده و اگر آب و فاضلاب با تقسیط بهتری مساعدت کند می‌توان این استخر را سریع‌ترین زمان ممکن افتتاح کرد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان استفاده از اُزون به جای کلر را یکی از ویژگی‌های بارز این استخر دانست که از فرسودگی و آسیب به موتور خانه جلوگیری می‌کند و تصریح کرد: علاوه بر اختصاص ۲۴۰ متر مربع فضای موتور خانه و یک هزار و ۲۷۰ متر سالن اصلی استخر، ۳ هزار و ۱۲۰ متر مربع نیز برای محوطه آن پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه دغدغه آموزش به عنوان یک اولویت بیشتر در میان مردم وجود دارد، گفت: برای اولین بار و پس از ۴ سال تعطیلی در پژوهش سرا این شهرستان در ۲۶ رشته مقام استانی و در ۲ رشته مقام کشوری از آن دانش آموزان این شهرستان شد.

واعظ متوسطه دوم را پیشانی مقاطع آموزشی دانست و خاطر نشان کرد: تعداد قابل توجهی از دانش آموزان این شهرستان در کنکور سال گذشته در رشته‌های پزشکی، پیراپزشکی و … قبول شدند و برای اولین بار نیز ۳۲ پذیرفته شده دانشگاه فرهنگیان داشتیم که این رقم تا کنون اتفاقی رخ نداده است.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به اینکه دغدغه فرهنگی نیز یکی از مسائل مورد توجه آموزش پرورش در این شهرستان بوده، افزود: برای اولین بار اعتکاف دانش آموزی با حضور یک هزار و ۶۰۰ دانش آموز از میان ۲ هزار و ۲۰۰ ثبت نام کننده برگزار شد که از نظر تعداد دانش آموز حاضر در این مراسم معنوی جایگاه سوم کشور را از آن خود کردیم.

وی تاکید کرد: دانش آموزان با علاقه وصف ناپذیری در این مراسم حضور پیدا کردند و نیروهای متخصص موزه و دانشگاه علاوه بر طرح مسائلی همچون جهاد تبیین موضوعات مذهبی در قالب محتوایی جدید و متناسب با سن شرکت کنندگان به صورت مسابقه محور آموزش دادند.

واعظ با اشاره به رایزنی‌های انجام شده در اسفند سال گذشته برای استفاده بهینه از دانش آموزان رأی اولی و مشارکت حداکثری در انتخابات گفت: ۵۰ دانش آموز نهم تا دوازدهم به عنوان ناظر افتخاری پای صندوقهای اخذ رأی حاضر شدند و در جریان روند برگزاری انتخابات قرار گرفتند.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با بیان اینکه بیش از ۴۵۰ مدرسه شهری و روستایی در این شهرستان وجود دارد، تاکید کرد: حدود ۷۰ درصد مدارس در قوچان فرسوده هستند که نیاز به نوسازی دارند و این مسئله به تدریج در حال انجام است.

وی یکی از سیاست‌های آموزش و پرورش را جمع آوری بخاری از سطح مدارس برشمرد و خاطر نشان کرد: نصب پکیج و شوفاژ در دستور کار همه مدارس قرار دارد اما اگر برای واحد آموزشی پیش بینی نشود به دلیل فرسودگی مدرسه است.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان ادامه داد: امسال ۲ میلیارد تومان برای اصلاح سیستم گرمایشی ۲ آموزشگاه ۲۲ بهمن و شهدای بانک ملی پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه ۲ هزار ۶۴۸ معلم رسمی و غیر رسمی وظیفه آموزش به ۳۶ هزار دانش آموز در این شهرستان را بر عهده دارند، اضافه کرد: بر اساس برآوردهای انجام شده هر دانش آموزان به صورت میانگین بین ۲ تا ۲.۵ میلیون تومان هزینه دارد در صورتیکه سال تحصیلی گذشته به ازای هر دانش آموز سرانه ۱۲ هزار تومانی واریز شده است.

کد خبر 6095255

دیگر خبرها

  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • افتخارآفرینان کردستانی والیبال دانش آموزی وارد سنندج شدند
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان قزوین
  • دستان هنرآفرین دانش‌آموزی
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم