Web Analytics Made Easy - Statcounter

مردم دیگر احمق نیستند! امروزه این نمادها نماد بت پرستی، شیطان هستند. می گویند در تمام دنیا به شیطان خدمت می کند. آیا قرار است شیطان را نمایشی تبلیغ کنید!»

به گزارش مشرق، مسابقه نقابدار تو کی هستی (به ترکی ?Maske Kimsin Sen) نام مسابقه جدیدی است که پخش آن از اولین روزهای سال میلادی ۲۰۲۲ از شبکه Fox TV ترکیه آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسابقه ، که ابتدا قرار بود از کانال D پخش شود و تبلیغ آن در این شبکه بود، به طور ناگهانی به شبکه فاکس تی وی ترکیه تغییر مسیر داد و شنبه شب و یک شنبه شب، اول و دوم ژانویه ۲۰۲۲ ، به صورت دو شب پیاپی از این شبکه پخش شد.

شرکت کنندگان مسابقه نقابدار تو کی هستی؟ سلبریتی‌ها و افرادی هستند که در حوزه کاری خود انسان های مشهوری محسوب می شوند. آنها با لباس متفاوت و ماسک در دوئل های دوتایی یا سه تایی روی صحنه می روند، چند سرنخ در مورد مشخصات خود می‌دهند  سپس، داورها، تماشاگران حاضر در استودیو و بینندگان تلویزیونی سعی میکنند حدس بزنند که این شخص چه کسی هست.

تماشاگران پشت صحنه و اعضای هیئت داوران و تماشاگران حاضر در استودیو قرارداد محرمانگی امضا کرده اند. آنها با تماشای کلیپ ویدیویی از سرنخ‌های داده شده فرد نقابدار، سعی می کنند حدس بزنند نقابدار کیست. تنها یک نفر از اعضای هیئت داوران حق پرسیدن یک سوال از نقابدار را دارد. نقابدار هم با مخدوش شدن صدایش سوال را پاسخ می‌دهد.

شرکت کننده ای که با اجرای خود در پایان دوئل کمترین رای را از تماشاگران کسب کند، ابتدا به مرحله حذفی می رسد. و در نهایت با رای گیری مجدد، نقابداری که کمترین رأی را به دست آورد، با برداشتن نقاب خود و آشکار شدن هویتش، آهنگی را که قبلا با ماسک خوانده است، این بار بدون ماسک می خواند و از مسابقه خداحافظی می کند.

کسی که به رای تماشاچیان به مرحله حذفی برسد و اجرای ضعیف تری داشته باشد، ماسکش را درآورده و هویتش مشخص می شود.این سریال توسط شرکت Medyapım به تهیه کنندگی فاتیح آکسوی (Fatih Aksoy) و کارگردانی ابرو یالچین (Ebru Yalçin ) تولید شده است.فصل اول این مسابقه ۱۳ قسمته، که تا کنون ۴ قسمت از آن پخش شده است، هر یک شنبه ساعت ۸ شب از شبکه Fox TV پخش می شود.

حواشی و انتقادات از مسابقه

ناگفته نماند که این مسابقه به دلیل حضور سلبریتی ها و چهره های مردمی و مورد علاقه در کانون واکنش ها در شبکه های اجتماعی قرار گرفت و البته کم حاشیه هم نبوده است! اما برخی از کاربران شبکه های اجتماعی با هشتگ #maskekimsinsen این مسابقه را مملو از آیین های شیطان پرستی و بت پرستی دانستند.

اظهارات نیهات دوعان خواننده نیز در مرکز بحث ها قرار گرفت. به عقیده او، این نمادها نماد بت پرستی و شیطان هستند. در تمام دنیا می گویند که به شیطان خدمت می کنند. اینها به اسم برنامه شو ، شیطان را تبلیغ میکنند.

وی در ادامه گفت: «حداقل ۳-۴ مورد از این نقاب ها نمادهای دجال، ماسونیسم و ​​بت پرستی هستند. اینها دقیقاً همان نمادهای آیینی بت پرستی هستند که مخصوصاً در قرون وسطی استفاده می شد. آیا آنها عکس العمل مسلمانان را آزمایش می کنند یا صبر آنها را آزمایش می کنند؟ یک چیز بسیار وحشتناک… مردم دیگر احمق نیستند! امروزه این نمادها نماد بت پرستی، شیطان هستند. می گویند در تمام دنیا به شیطان خدمت می کند. آیا قرار است شیطان را نمایشی تبلیغ کنید!»

وقتی ادعای تبلیغات «شیطان پرستانه» در برنامه مسابقه «نقابدار تو کی هستی» اوج گرفت و واکنش ها به این لباس ها در توییتر ترند شد RTÜK تصمیم گرفت مسابقه را بررسی کند.

منبع:روزیاتو

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت ترکیه سریال سلبریتی مسابقه خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت بت پرستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۲۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش‌های غیررسمی: بیش از ۴۰ میلیون ایرانی همچنان کاربر اینستاگرام هستند

اعتماد نوشت: اینستاگرام از همان آغاز راه‌اندازی‌اش در سال ۲۰۱۰ برای همه مردم در هرجای جهان شبکه اجتماعی جذابی بود، اما جذابیت ویژه‌اش را در ایران مدیون یک چیز بود: فیس‌بوک که یکی از بزرگ‌ترین فضا‌های اجتماع مجازی ایرانیان بود، فیلتر بود و مسدودنبودن اینستاگرام خیلی زود کاربران ایرانی را از فیس‌بوک بیرون کشید.

البته اینستاگرام هم سال‌ها بعد فیلتر شد، اما وقتی که دیگر قاعده بازی عوض شده بود. اینستاگرام آنقدر در زیست روزمره مردم ایران جا گرفته بود که با فیلترشدنش هم کسی جایی نرفت؛ ماندند و پس گرفتند.

گزارش‌های غیررسمی می‌گویند بیش از ۴۰ میلیون ایرانی کاربر اینستاگرام هستند و این شبکه، پرمخاطب‌ترین شبکه اجتماعی در ایران است.

یافته‌های دیتاک نشان می‌دهد در سال ۱۴۰۱ از ۶ میلیون اکانت پابلیک ایرانی در اینستاگرام ۴۵۰ میلیون پست منتشر شده و کاربران ایرانی در هر ثانیه بیش از ۲۵ هزار بار پست‌های اینستاگرام را می‌بینند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جواد نکونام: باد روی عملکرد ما تاثیر گذاشت؛ مردم می‌دانند سر چه کسانی باید پایین باشد
  • بیانیه پایانی پنجمین کنفرانس سالانه بین‌المجالس برای قدس در ترکیه
  • شیطان با نقاب خواستگار
  • خشکه مقدس هایی که تیرهای کمان شیطان هستند؛ خوارج امروز کیستند؟ (فیلم)
  • مقامات سیاسی ترکیه و دردسر خودروهای لوکس
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهید
  • گزارش‌های غیررسمی: بیش از ۴۰ میلیون ایرانی همچنان کاربر اینستاگرام هستند
  • دستگاه قضا با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهد
  • فعالیت یک واحد آلاینده لعاب سازی در اردکان متوقف شد