Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-29@20:59:16 GMT

اشتغال‌آفرینی بنیاد برکت برای ناشنوایان 

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۳۳۲۵۷

اشتغال‌آفرینی بنیاد برکت برای ناشنوایان 

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، در جریان سفر محمد ترکمانه، مدیرعامل بنیاد برکت به استان کهگیلویه و بویراحمد طرح اشتغال‌زایی این بنیاد ویژه معلولان ناشنوا در شهر یاسوج افتتاح شد.

مدیرعامل بنیاد برکت درباره این طرح اشتغال‌زایی توضیح داد: کارگاه چرم‌دوزی ویژه ناشنوایان به همت یکی از کارآفرینان شهرستان یاسوج و با سرمایه‌گذاری و مشارکت اقتصادی بنیاد برکت به بهره‌برداری رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ترکمانه ادامه داد: حجم کل سرمایه‌گذاری برای راه‌اندازی این کارگاه چرم‌دوزی ۳ میلیارد ریال است و ۱۵ معلول ناشنوا در این واحد تولیدی مشغول به‌کار شده‌اند. 

وی یادآور شد: آغاز به فعالیت این کارگاه چرم‌دوزی باعث اشتغال‌آفرینی مستقیم و غیرمستقیم برای ۴۵ نفر شده است. 

مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: این کارگاه چرم‌دوزی محصولاتی از جمله کیف، کفش، جاکارتی و سایر منسوجات چرمی را تولید و روانه بازار می‌کند. 

ترکمانه تصریح کرد: تاکید بنیاد برکت و کارآفرین که یکی از بانوان یاسوجی است، استفاده از افراد معلول به عنوان نیروی کار در این کارگاه تولید چرم بوده است.

وی در تشریح عملکرد بنیاد برکت در حوزه مشاغل خرد و خانگی در کهگیلویه و بویراحمد گفت: تا به امروز ۴ هزار و ۹۴۸ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در مناطق روستایی و محروم ۹ شهرستان استان به بهره‌برداری رسیده که باعث ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر به شکل مستقیم و غیرمستقیم شده است. 

مدیرعامل بنیاد برکت افزود: حجم کل سرمایه‌گذاری برای راه‌اندازی طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در کهگیلویه و بویراحمد بالغ بر ۴ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال است.

ترکمانه با تاکید به تمرکز بنیاد برکت بر اشتغال‌زایی در کشور تصریح کرد: تاکنون بیش از ۱۷۱ هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور با ظرفیت اشتغال ۵۱۳ هزار نفر و با حجم کل سرمایه‌گذاری بالغ بر ۱۷۰ هزار میلیارد ریال را در مناطق محروم و کم‌برخوردار کشور به بهره‌برداری رسیده است.

وی تاکید کرد: بنیاد برکت برای سال آینده نیز ایجاد ۱۰۰ هزار طرح اشتغال‌زایی را در برنامه‌های خود دارد که فرصت‌ کسب و کار برای ۳۰۰ هزار نفر را فراهم خواهد کرد.

مدیرعامل بنیاد برکت درباره فعالیت‌های این بنیاد در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز بیان کرد: ۹ هزار و ۷۱۱ طرح در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی، سلامت و سایر خدمات با حجم سرمایه‌گذاری ۶ هزار و ۲۲۶ میلیارد ریال در مناطق محروم و روستایی استان به بهره‌برداری رسیده یا در دست اجرا است.

گفتنی است، مدیرعامل بنیاد برکت در جریان سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد از دو کارگاه صنایع تبدیلی میوه خشک و تولید کتاب پارچه‌ای نیز بازدید به‌عمل آورد.


انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: بنیاد برکت اشتغال زایی بهره برداری رسیده کهگیلویه و بویراحمد مدیرعامل بنیاد برکت طرح اشتغال زایی کارگاه چرم دوزی بنیاد برکت سرمایه گذاری میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۳۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان

ایسنا/کردستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، گفت: ۲۲۹ هزار و ۵۲۳ نفر از مردم کردستان به صورت مستقیم بیمه خود را به سازمان تامین اجتماعی واریز می‌کنند.

 فرزاد پیشکاری، امروز شنبه 8 اردیبهشت در نشست هم اندیشی با شرکای اجتماعی که به مناسبت هفته کار و کارگر و با حضور مدیران کل تامین اجتماعی و مدیریت درمان برگزار شد، با تبریک فرا رسیدن هفته کار و کارگر، از شرکای اجتماعی وزارت کار به عنوان گنجینه‌هایی از دانش و مهارت نام برد و خواستار همراهی و همکاری همه تشکلات کارگری و کارفرمایی، انجمن‌های صنفی،‌ کانون بازنشستگان و تمامی شرکای اجتماعی با اداره کل کار استان برای تحقق اهداف شعار سال مد نظر مقام معظم رهبری «جهش تولید با مشارکت مردم» شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: تمامی ظرفیت‌های اداره کل، ادارات زیر مجموعه وزارت کار در کردستان و سایر ارگان‌ها و ادارات استان برای رفع مشکلات کارگران بکار گرفته و شبانه‌روزی در جهت محقق کردن اهداف و سیاست‌های وزارت کار، تلاش خواهیم کرد.

پیشکاری طراوت، زیبایی و عمران و آبادانی در کشور را مرهون تلاش کارگران دانست و با بیان اینکه ایمنی، حفاظت و بهداشت کارگران از مهم‌ترین رسالت‌های وزارت کار است، اظهار کرد: وزارت کار با تمام توان از حق و حقوق کارگران صیانت خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه در استان کردستان بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی وجود دارد، گفت: در طول سال بیش از ۱۲ هزار پرونده در هیئت‌های تشخیص و حل اختلاف برای احقاق حق کارگران بررسی می شود و ۲۳ بازرس کار در طول سال بیش از ۱۹ هزار بازرسی از واحدهای صنعتی، کارخانجات، ابنیه و... برای صیانت از کارگران و ایمنی و بهداشت محیط انجام می دهند تا کارگران که گنجینه و سرمایه‌های کشور هستند دچار مشکل نشوند.

پیشکاری با بیان اینکه ۲۲۹ هزار و ۵۲۳ نفر از مردم کردستان به صورت مستقیم بیمه خود را به سازمان تامین اجتماعی واریز می‌کنند، افزود: با احتساب اینکه هر خانوار ۳ نفر باشند، نزدیک به ۷۰۰ هزار نفر در استان کردستان مخاطب مستقیم وزارت کار در کردستان هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با بیان اینکه تحریم‌های گسترده مشکلاتی را در بخش اقتصادی برای جامعه ایجاد کرده است، ادامه داد: جامعه کارگری با اقتدار در مقابل این تحریم‌ها ایستادگی کرده و این مشکلات با توان و تفکر کارگران کشور که ستون فقرات و مولدین اقتصادی در کشوربوده، حل خواهد شد.

پیشکاری با بیان اینکه برای حفظ اشتغال موجود و ایجاد اشتغال‌های جدید با تمام توان از کارفرمایان حمایت و پشتیبانی خواهیم کرد، عنوان کرد: دولت سیزدهم در بحث سیاست‌های تشویقی بازار کار از جمله طرح کارورزی، یارانه دستمزد و مشوق‌های بیمه‌ای و همچنین پرداخت تسهیلات کم بهره، مسیر مناسبی برای کارفرمایان و حمایت از کارگران و اشتغال آنان فراهم کرده است.

وی با بیان اینکه باید بخش خصوصی، سرمایه گزاران و متفکران و فعالان حوزه‌های سرمایه‌گزاری در ایجاد اشتغال پایدار کمک حال دولت باشند، آموزش، مهارت‌آموزی و توانمندسازی جوانان در ایجاد بسترهای اشتغال را ضروری خواند و خاطرنشان کرد: خانواده‌ها، نظام آموزشی و رسانه‌های جمعی می‌بایست انتظار و تفکر پشت میزنشینی را از فرزندان این سرزمین دور کرده و با آموزش صحیح، ایجاد انگیزه و مهارت‌آموزی در رشته‌های مورد علاقه، زمینه‌های ایجاد اشتغال پایدار در کشور را فراهم کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو