Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - استاندار کردستان گفت: دستگاه‌های اجرایی استان بخشی از کار را در بهسازی و نوسازی به‌ویژه در مناطق حاشیه‌ای بر عهده بگیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  سنندج، اسماعیل زارعی‌کوشا پیش از ظهر امروز در جلسه بازآفرینی شهری که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد اظهار داشت: توافقات گذشته در طرح اقدام‌ مشترک بررسی و اگر نقصی در آن وجود دارد، برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نگاه استان بر این است که دستگاه‌های استان نیز بخشی از کار را در بهسازی و نوسازی به‌ویژه در مناطق حاشیه‌ای بر عهده بگیرند.

استاندار کردستان تصریح کرد: با وجود این شرایط نگران هستیم که حادثه‌ای طبیعی اتفاق نیفتد چراکه اگر به عنوان مثال زلزله‌ای رخ دهد عواقب جبران‌ناپذیری را به دنبال خواهد داشت.

زارعی‌کوشا گفت: شهرداری‌ها نهایت کمک را در صدور پروانه ساخت داشته باشند.

‌استاندار کردستان: خبرهای خوشی برای ساکنان نواحی منفصل شهری در راه است+فیلم وعده شهردار سنندج برای اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام عمرانی + فیلم

30درصد جمعیت کردستان در مناطق ناکارآمد شهری سکونت دارند 

عرفان مرادی، مدیرکل راه و شهرسازی استان کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده برای تامین مسکن مناسب، ارتقا شبکه تاسیسات شهری و بهسازی خدمات روبنایی شهری از جمله ملزومات بازآفرینی شهری است.

وی افزود: 536هزار نفر در استان در بافت ناکارآمد سکونت دارند که حدود 30درصد از جمعیت کردستان را شامل می‌شود.

مرادی خاطرنشان کرد: در سال گذشته 18میلیارد تومان اعتبار در راستای بهسازی و نوسازی مسکن برای استان در نظر گرفته شده بود که پی از پیگیری‌های متعدد 24میلیارد تومان اعتبار در این زمینه به کردستان اختصاص داده شد.

وی با اشاره به اینکه 30پروژه در استان با لزوم اعتباری قریب به 100میلیارد تومان در حال انجام است، گفت: برای ساخت مسکن در راستای نهضت ملی مسکن 12هزار و 200واحد برای کردستان در نظر گرفته شده که سالانه باید بیش از 3هزار واحد ساخته شود لذا ساخت این واحدها مستلزم تامین اعتبار است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان کردستان اعلام کرد: تسهیلات نهضت ملی برای مراکز استان‌ها 350میلیون تومان و برای سایر شهرهای استان 300میلیون تومان است.

در پایان چهار تفاهم‌نامه با شهرداری‌های استان کردستان به امضا رسید.

انتهای پیام/487/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهسازی و نوسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۳۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۲۰۰ معدن فعال در کردستان

معاون امور معادن اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰۰ معدن فعال در استان کردستان وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی صمت، مهدی سیفی باغی‌خانی اظهار کرد: معادن نقش مهم و اساسی در اشتغال‌زایی دارند و در حال حاضر ۴۲۰۰ نفر به صورت مستقیم در معادن استان کردستان مشغول به کار هستند.

وی افزود: با توجه به اهمیت معادن در اشتغال‌زایی شغل‌های غیرمستقیم، بسیاری نیز از وجود این معادن برخوردار می‌شوند.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان به میزان اکتشافات معادن در سطح استان اشاره کرد و گفت: در بحث اکتشاف معادن دو بخش خصوصی و دولتی امور اکتشافات را در سطح استان انجام می‌دهند.

سیفی باغی‌خانی ادامه داد: در بخش دولتی با توجه به انعقاد تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین سازمان صمت، سازمان زمین‌شناسی و ایمیدرو، اکشتافات معدنی در سطح وسیع به سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور واگذار شده است.

وی اضافه کرد: این اقدام با هدف شناسایی عناصر کمیاب که در حالت عادی به آن توجه نشده، در حال انجام به صورت سطحی و عمقی است.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان ادامه داد: پس از شناسایی، سرمایه‌گذاری از طریق ایمیدرو انجام می‌شود و سازمان زمین شناسی در امور اکتشافات از توان نیروهای متخصص استانی نیز استفاده می‌کند.

سیفی باغی‌خانی به رسالت بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: در بخش خصوصی نیز تعدادی شخصیت حقیقی و حقوقی عملیات اکتشاف را انجام می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه نیروهای متخصص نیز در زمینه اکتشافات معدنی در سطح استان داریم، تصریح کرد: همچنین در این بخش از توان فارغ‌التحصیلان زمین‌شناسی استفاده می‌شود و عمده فعالیت‌ها توسط نیروهای متخصص داخل استان در حال انجام است و در هر جا که نیاز باشد از توان نیروهای متخصص کشوری نیزه بهره می‌بریم.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان به وضعیت استان در کشفیات معادن اشاره و خاطرنشان کرد: استان کردستان از لحاظ کیفی و ذخایر معدنی وضعیت بسیار خوبی دارد و ذخایر و معادن فلزی در حال اضافه شدن هستند.

سیفی باغی‌خانی ادامه داد: همچنین معادن سنگ آهن و طلا نیز در استان در حال اکتشاف است و سایر اکتشافات قبلی نیز در حال انجام است.

وی به وضعیت سرمایه‌گذاران به بخش معادن نیز اشاره و اضافه کرد: سرمایه‌گذاران نگاه خوب و مثبتی به حوزه معادن دارند و با تاکید مقام معظم رهبری بر حوزه معادن و جایگزینی آن به جای نفت اهمیت معادن روز به روز در حال بیشتر شدن بوده و استقبال سرمایه‌گذاران بیشتر است.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان تصریح کرد: بیشترین معادن سطح استان در شهرهای قروه، بیجار و سقز وجود دارد.

کد خبر 751580

دیگر خبرها

  • ۱۱۰هزار مدرسۀ آسیب‌دیده در کشور سال ۱۴۰۳ نوسازی می‌شود
  • در گذشت خبرنگار باسابقه صداوسیما
  • وجود ۲۰۰ معدن فعال در کردستان
  • ۸۰ پروژه خیری در چهارمحال و بختیاری فعال است
  • بهسازی و آسفالت ۹۴ کیلومتر راه روستایی در استان کرمانشاه
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • "قبرستان نو" قم به باغ‌موزه مشاهیر تبدیل می‌شود
  • قبرستان نو قم به باغ‌موزه مشاهیر تبدیل می‌شود
  • ۵۰۰۰ میلیارد ریال پروژه در راه‌های دشتستان فعال است