Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصغر پاك طينت عنوان داشت: ميزان پرداخت هاي بانك صنعت و معدن در 9 ماهه امسال 79 درصد رشد داشته و وصول مطالبات نيز در همين مدت 59 درصد افزايش يافته است.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل ازروابط عمومي بانك صنعت و معدن، رئيس هيأت مديره اين بانك اظهار داشت: صدور ضمانتنامه هاي ريالي به ميزان 27 درصد بيشتر از دوره 9 ماهه سال گذشته مي باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين مدير ارشد بانكي بيان داشت: سهم بيشتري از پرداختي ها براي تأمين سرمايه در گردش بوده که بيانگر توجه و اولويت‌دهی به تأمين منابع بنگاه هاي توليدي براي فراهم كردن مواد اوليه مورد نياز است تا هيچ واحد توليدي با كاهش ظرفيت و يا توقف توليد مواجه نشود؛ البته حمايت ما از ايجاد واحدهاي دانش محور و صادرات گرا و تكميل واحدهاي نيمه تمامي كه پيشرفت فيزيكي بالايي دارند، ادامه دارد.
وي تصريح كرد: كاهش وصول مطالبات بانكي، کندی جريان نقدینگی در اقتصاد، عدم تخصيص به موقع و بهینه منابع به شبکه تولید، افزايش بيكاري و در نهایت رکود اقتصادی را به دنبال خواهد داشت؛ بنابراين مسأله وصول مطالبات، موضوعي است كه بايد با جديت بيشتري در مورد آن اقدام كنيم.
پاك طينت ادامه داد: خوشبختانه در بانك صنعت و معدن، وصول مطالبات با توجه به شرایط اقتصادی، نوسان هاي قيمتي و ارزي و امهال، رشد قابل توجهي داشته و 59 درصد افزايش يافته است.
وي يادآور شد: برخي از مسائلی که باعث بروز معوقات در بانک ها می شود در اختيار مديران و كاركنان شبكه بانكي است كه با برنامه ریزی و آموزش و ایجاد سازوکارهای منطقی و بهره گیری از شیوه های نوین اعتبارسنجی، مي توان شرايط را بهتر نمود.
وي در پايان خاطرنشان كرد: تفويض اختيار به شعب و افزايش حدود اختيارات آنان و همچنين تعامل مناسب با مشتريان، عوامل ديگري است كه در كاهش مطالبات غير جاري اين بانك در 9 ماهه امسال مؤثر بوده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وصول مطالبات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۴۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم ترکیه چقدر است؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز، بر اساس آخرین داده‌های موسسه آمار ترکیه، تورم سالیانه ترکیه در ماه آوریل به ۶۹.۸ درصد افزایش یافت. تورم سالیانه مربوط به قیمت مصرف کننده هم در این کشور در ماه گذشته نزدیک به ۷۰ درصد رسید که کمی کمتر از انتظار بود. این رقم بالاترین نرخ تورم را از نوامبر سال ۲۰۲۲، آن هم به دلیل افزایش شدید قیمت‌ها به ویژه برای هزینه‌های آموزشی، رستوران‌ها و هتل‌ها، به خود اختصاص داده است.

بانک مرکزی ترکیه در ماه مارس نرخ بهره کلیدی خود را به ۵۰ درصد افزایش داد و دلیل آن را ادامه نیاز به مقابله با افزایش تورم در این کشور دانست. این بانک در آن زمان در بیانیه‌ای با اعلام کاهش واردات کالا‌های مصرفی و طلا سایر شاخص‌ها از جمله چسبندگی در تورم خدمات، انتظارات تورمی، ریسک‌های ژئوپلیتیکی و قیمت مواد‌غذایی را عامل تداوم فشار تورمی دانست. بر طبق اعلام بانک مرکزی ترکیه، سیاست پولی انقباضی تا زمان کاهش تورم ماهیانه حفظ خواهد شد.

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • تورم ترکیه چقدر است؟
  • تورم نقطه به نقطه فروردین ماه اعلام شد
  • بانک مرکزی: تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • چند درصد چک‌ها در اسفند ۱۴۰۲ برگشت خورد؟
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد