Web Analytics Made Easy - Statcounter

داریوش کاظمی، با اشاره به اینکه پیش از این داروهای ناباروری و یک سری اقدامات تشخیصی و درمانی مرتبط با ناباروری تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار داشت، گفت: این در حالی است که اقدامات انتقال جنین و تلقیح مصنوعی داخل رحم تحت پوشش بیمه نبوده است، از ابتدای شهریور ماه سال 1400، به تصویب دولت رسیده که این خدمات توسط بیمه ها تحت پوشش قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ داریوش کاظمی، معاون خرید راهبردی مدیریت درمان سازمان تامین اجتماعی خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار عصراترک با اشاره به اینکه پیش از این داروهای ناباروری و یک سری اقدامات تشخیصی و درمانی مرتبط با ناباروری تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار داشت، اظهار کرد: این در حالی است که اقدامات انتقال جنین، تلقیح مصنوعی داخل رحم تحت پوشش بیمه نبوده است، از ابتدای شهریور ماه سال 1400، به تصویب دولت رسیده که این خدمات توسط بیمه ها تحت پوشش قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه از ابلاغ این طرح تاکنون خدمات ناباروری تحت پوشش بیمه تامین اجتماعیی قرار گرفته است، گفت: زوجین نابارور در مرحله نخست باید از مراکز تحت درمانی گواهی مبنی براینکه مبتلا به ناباروری هستند به بیمه ارائه دهند، برای زوجین در سامانه تشکیل پرونده داده می شود و از تاریخ ارائه طرح مدارک مرتبط با اقدامات درمان ناباروری از مراکز مجاز ارائه می شود و هزینه ها براساس مصوبه پرداخت می شود.

کاظمی با اشاره به اینکه مرکز مجهز درمان ناباروری در استان وجود ندارد، گفت: زوجین نابارور برای ادامه روند درمانی به تهران، مشهد، گرگان مراجعه می کنند و در صورتی که مرکز درمانی طرف قرارداد با بیمه تامین اجتماعی باشد، تخفیف ها در زمان ارائه خدمات لحاظ می شود و در غیر اینصورت اسناد پزشکی به بیمه ارائه می شود و تحت عنوان خسارت متفرقه هزینه ها به بیمار پرداخت می شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه داروهای درمان ناباروری در استان موجود است، گفت: بیمار در زمان مراجعه به مراکز درمانی خارج از استان، نسخه را داخل استان تایید و از داروخانه هلال احمر بجنورد دریافت می کنند.

کاظمی افزود: در سطح کشور 30 درصد زوجین مبتلا به مشکل ناباروری هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بیمه تامین اجتماعی تحت پوشش بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۴۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است

سرحدی گفت: ولی الان باید به خانه بهداشت بروید و یک کد ارجاع می‌دهند که با آن به پزشک مراجعه کنیم و اگر پزشک آزمایش بنویسد باید برای جواب آزمایش یک کد ارجاع دیگری بگیریم و این کار وقت زیادی از بیمار را ضایع می‌کند و اگر زیر ساخت این کار آماده نشده چرا مردم را سردرگم می‌کنند.

وی افزود: افراد بر اساس ارزیابی وضع که متولی آن وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی است ارزیابی وسع می‌شوند و پنج دهک اول درآمدی کاملاً به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه هستند و در مراکز تشخیصی درمانی طرف قرارداد دولتی دانشگاهی و خصوصی خدمت می‌گیرند.

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل استان در خصوص بیمه روستاییان و عشایر تصریح کرد: با بیان اینکه پوشش بیمه، بیمه‌شدگان روستایی و عشایر و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت و دهک‌های یک تا پنج درآمدی، به‌صورت سیستمی و متمرکز به‌صورت رایگان به مدت یک سال تمدید شد.

وی ادامه داد: بیمه‌شدگان مذکور نیاز به مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت و ادارات بیمه سلامت جهت تمدید پوشش بیمه خود ندارند و در مراکز ارائه‌دهنده خدمات سلامت صرفاً با ارائه کد ملی می‌توانند خدمات موردنیاز خود را دریافت کنند.

سرحدی اظهار کرد: دهک‌های یک تا پنج درآمدی به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند و دهک‌های ۶ تا ۹ در آمدی مشمول تخفیف ۵۰ تا ۸۰ درصد سرانه از پوشش بیمه برخوردار می‌گردند؛ همچنین دهک یک تا سه درآمدی خدمات بستری را در بیمارستان‌های دولتی دانشگاهی به‌صورت رایگان دریافت می‌کنند.

معاونت بیمه و خدمات سلامت استان بیان کرد: بیمه سلامت دارای چهار صندوق است که عبارت‌اند از: صندوق روستاییان و عشایر، صندوق سلامت همگانی ایرانیان، صندوق سایر اقشار و صندوق کارکنان دولت و در صندوق روستائیان، ساکنین روستاها و عشایر و ساکنین شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه هستند.

وی با بیان اینکه بیمه‌شدگان صندوق روستاییان و عشایر به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه هستند گفت: بیمه‌شدگان صندوق روستاییان و عشایر با رعایت نظام ارجاع می‌توانند از خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی در سطح دو و سه بهره‌مند شوند؛ هر نوبت ارجاع تا یک ماه معتبر است و بیمه‌شدگان می‌توانند با هر نوبت ارجاع به دو یا سه پزشک متخصص دارای تخصص‌های متفاوت مراجعه نمایند.

سرحدی خاطرنشان کرد: سازمان بیمه سلامت ایران در بحث دولت الکترونیک پیشرو است؛ یکی از قابلیت‌های خوب خدمات غیرحضوری به بیمه‌شدگان سامانه شهروندی به نشانی bimehsalamatiranian.ir است، بیمه‌شدگان می‌توانند برای تکمیل روند پوشش بیمه سلامت خود به‌صورت حضوری به نشانی مذکور مراجعه نمایند و یا با گرفتن کد دستوری استحقاق سنجی #۱۶۶۶* از استحقاق و پوشش بیمه خود مطلع شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • همتی: دولت ۶۰۰ هزار میلیارد پول چاپ کرده | از زمان هوخشتره تا شهریور ۱۴۰۰ بیشتر!
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد