Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی ایران با اشاره به واگذاری معادن از طریق بورس گفت: مردمی که سرمایه اندکی دارند یا تجربه‌ای درزمینه معدن ندارند شاید نتوانند در مزایده شرکت کنند، اما اگر واگذاری معادن وارد بورس شود هر کس به سهم خود و میزان پولی که دارد می‌تواند در خرید معادن سهیم شود.

بهرام شکوری در گفت‌وگو با میزان، در خصوص برگزاری مزایده جهت واگذاری معادن به مردم، گفت: وزیر صمت معادنی که متعلق به دولت است را جهت مزایده و واگذاری به فعالین بخش خصوصی مدنظر گرفته است معتقدم این نظر درست بوده، زیرا در حال حاضر مشکلی که وجود دارد این است که دولت باید از حقوق دولتی که دریافت می‌کند طبق قانون مبالغی را برگرداند و برای توسعه رفاه منطقه معادن هزینه کند، ولی به لحاظ کسری بودجه‌ای که دارد متأسفانه این پول‌ها به ازنمی گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: طبق قانون، ۶۵ درصد از حقوق دولتی را باید برای توسعه معادن هزینه کنند همچنین ۱۲ درصد را باید به منابع طبیعی اختصاص دهند، زیرا باید احیا و بازسازی معادنی که ذخیره‌هایشان تمام می‌شود را انجام بدهند ولی این کار صورت نمی‌گیرد.

شکوری در ادامه بیان کرد:  ۱۵ درصد از حقوق دولتی را باید برای آبادانی مناطقی که معادن در آنجا قرار دارد و مردم زندگی می‌کنند هزینه کنند که این کار نیز انجام نمی‌شود.

رئیس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی ایران گفت: ۵ درصد از حقوق دولتی را باید به صندوق بیمه بدهند که معمولاً کمتر پرداخت می‌کنند و درنهایت ۳ درصد را نیز باید به‌نظام مهندسی بدهند.

وی اظهار کرد: مردم در مناطق معدنی علاقه‌مندند از منافع معدن استفاده کنند، ولی به دلیل اینکه دولت این مبالغ را دریافت می‌کند و برنمی‌گرداند مردم نیز از بهره‌برداران گله‌مند هستند که چرا از معدن منطقه چیزی عایدشان نمی‌شود بنابراین جلوی کار فعالین معدنی را می‌گرفتند.

شکوری خاطرنشان کرد: اگر درکنار مزایده معادن نماینده مجلس، استاندار و فرماندار مناطق معدنی، تعاونی را تشکیل دهند و اهالی منطقه را عضو تعاونی کنند که بخشی از پروژه را به نام تعاونی کرده تا مردم نیز از منافع معدن منطقه بهره‌مند شوند باعث افزایش سطح رفاه مردم، حمایت و علاقه مردم به توسعه فعالیت‌های معدنی می‌شود و فعالین بدون دغدغه کار و توسعه فعالیت خود را انجام می‌دهند.

رئیس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی ایران در خصوص واگذاری معادن از طریق بورس، گفت: مردمی که سرمایه اندکی دارند یا تجربه‌ای درزمینه معدن ندارند شاید نتوانند در مزایده شرکت کنند، اما اگر واگذاری معادن وارد بورس شود هر کس به سهم خود و میزان پولی که دارد می‌تواند در خرید معادن سهیم شود.

وی در ادامه گفت: اگر مزایده‌ای برای معادن بگذارند و شرط مزایده این باشد که  ۳۰ درصد مردم  از این مزایده منتفع کند هر کسی می‌تواند در تعاونی سهمی بخرد تا کسانی که کاردان هستند و می‌توانند معدن را به درستی اداره کنند در مزایده شرکت کرده و برنده می‌شوند و در نهایت معادن را درست اداره می‌کنند.

 

بیشتر بخوانید: لزوم واگذاری ۴۰ درصد از سهام معادن در مزایده‌ها/ مردم باید از معادن منتفع شوند

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخباراقتصادی مزایده و واگذاری مزایده معادن واگذاری معادن معدن

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مزایده و واگذاری مزایده معادن واگذاری معادن معدن واگذاری معادن حقوق دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۴۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید

  آقای محمدرضا زارع برزشی در گفتگو با خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما فعال کردن تعاونی‌ها و مجموعه‌های صادراتی را بهترین روش برای مشارکت‌پذیری مردم در تولید عنوان کرد.    وی مشارکت مردم در تولید را منوط به فراهم شدن اقتصاد شفاف، شرایط مساعد و امنیت اقتصادی دانست و افزود: برای تحقق این امر مردم بایستی فضای امن کسب و کار را به طور ملموس حس کنند و بدانند در صورت ورود به اقتصاد سرمایه‌ی خود را از دست نمی‌دهند.    بُرزشی به وظیفه مرکز صنایع خلاق و فرش ایران برای تحقق شعار سال اشاره کرد و ادامه داد: فعالیت‌های مهمی با رویکرد افزایش مشارکت مردم و اشتغال و در نتیجه جهش تولید در سال ۱۴۰۳ در این مرکز هدفگذاری شده است.    وی با اشاره به لزوم بهره مندی از خلاقیت و نوآوری در پیشبرد صنایع گفت: عنصر خلاقیت در جهت تقویت صنایع و ایجاد کسب کار و تولید محصولات نوین با استفاده حداکثری از علم و دانش، افزایش تولید، ایجاد اشتغال و خلق ثروت همچون جوامع صنعتی دیگر جز در سایه تعامل جدی و موثر دستگاه‌های مربوطه اعم از دانشگاه ها، مراکز علمی، واحد‌های صنعتی و دانش بنیان و دستگاه‌های متولی سیاستگذاری و حمایت کننده و قانون گذار میسر نخواهد بود.   رونمایی از برنامه راهبردی هنرصنعت فرش دستباف به زودی    ­سرپرست مرکز ملی صنایع خلاق و فرش ایران به اقدامات و برنامه‌های دفتر صنایع خلاق و ورزشی وزارت صمت در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: برنامه راهبردی در حوزه تخصصی اسباب بازی و سرگرمی، برنامه راهبردی در حوزه تخصصی طلا، نقره و جواهر و برنامه راهبردی در حوزه تخصصی البسه و تجهیزات ورزشی با برگزاری جلسات و اخذ نظرات کارشناسان مرتبط در بخش دولتی، خصوصی و انجمن‌ها سال گذشته تدوین شد و برنامه راهبردی هنر صنعت فرش دستباف نیز به زودی رونمایی خواهد شد.   وی همچنین به برنامه‌ها و اقدامات این مرکز در سال ۱۴۰۳ برای رشد تولید و مبارزه با کالای تقلبی و قاچاق در حوزه اسباب‌بازی، فلزات گرانبها و جواهرات، تجهیزات و البسه ورزشی و فرش دستباف اشاره کرد و افزود: ساماندهی کد تعرفه و آیسیک (سیستم بین المللی طبقه بندی استاندارد صنایع) این مرکز در رشته فعالیت‌های تعریف شده، پیگیری جدی طرح درج کد شناسه و رهگیری بر روی محصولات، کنترل صادرات و واردات به وسیله وضع قوانین تشویقی در کشور برنامه ریزی شده است.    براساس اعلام سرپرست مرکز ملی صنایع خلاق و فرش ایران؛ آمار واحد‌های تولیدی در رشته فعالیت‌های مختلف این مرکز در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال قبل از آن افزایش داشته است که براین اساس در رشته فعالیت طلا، نقره، جواهر و بدلیجات با ۷ درصد افزایش، اسباب بازی و سرگرمی ۱۰ درصد افزایش، در رشته فعالیت تجهیزات و البسه ورزشی در سه بخش تجهیزات ورزشی ۷ درصد افزایش، توپ‌های ورزشی ۱۱ درصد افزایش و چمن مصنوعی ۵۰ درصد افزایش و در حوزه فرش دستباف با ۱۱ درصد رشد تولید روبرو بوده ایم.

دیگر خبرها

  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • تصاویری از مراسم امضای قرارداد واگذاری استقلال و پرسپولیس | تعیین تکلیف ۵ درصد از سهام باقیمانده
  • مراسم واگذاری رسمی استقلال و پرسپولیس برگزار شد
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید
  • تأسیس شرکت پروژه راهکاری برای تحقق جهش تولید
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید
  • سهم استقلال - پرسپولیس چند؟
  • حصه نقدی واگذاری بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها امروز پرداخت می‌شود