Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک هیات وابسته به سازمان جهانی بهداشت مصرف دو داروی ساخت شرکت‌های الای لیلی و گلاکسواسمیت کلاین را برای درمان بیماران کووید-۱۹ توصیه کرد.

به گزارش برنا؛ این هیات در عین حال اعلام کرد انتشار سویه بسیار واگیر اُمیکرون باعث بی‌اثر شدن بسیاری از گزینه‌های درمانی شده است.

داده‌های سازمان جهانی بهداشت نشان می‌دهند سویه اُمیکرون که اکنون در ۱۴۹ کشور شناسایی شده است، نسبت به بسیاری از واکسن‌ها و درمان‌ها مقاومت نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هیات اعلام کرد استفاده از داروی «باریسینیتیب» شرکت الای لیلی را که با نام تجاری Oluminat به فروش ‌می‌رسد، در ترکیب با داروهای کورتونی یا استروئیدی برای درمان بیماری شدید کووید-۱۹ قویا توصیه می‌کند. این هیات همچنین داروی حاوی آنتی‌بادی ساخت شرکت‌های گلاسکواسمیت‌کلاین (GSK) و شرکت زیست‌فناوری Vir به نام «سوترویماب» را برای درمان افراد دچار بیماری غیرشدید کووید که در معرض خطر پیشرفت بیماری و بستری شدن هستند، به طور مشروط تایید  کرد.

تا به حال داروی حاوی آنتی‌بادی مونوکلونال شرکت‌های GSK و Vir تنها دارویی بوده است که در بررسی‌های آزمایشگاهی بر ضد سویه اُمیکرون اثربخشی نشان داده است، اما در اداروهای مشابه شرکت‌های الالی لیلی و رجنرون در این بررسی‌ها اثربخشی کمتری داشته‌اند.

این هیات کارشناسی سازمان جهانی بهداشت یادآور شده است که اثربخشی این داروهای بر مبنای آنتی‌بادی‌های مونوکلونال- آنتی‌بادی‌های مصنوعی تولیدشده در آزمایشگاه که اثر آنتی‌بادی‌های طبیعی بدن را تقلید می‌کنند- بر ضد سویه‌های جدید مانند اُمیکرون هنوز دقیقا معلوم نیست و دستورالعمل‌ها برای این رده دارویی با دسترسی به داده‌های بیشتر روزآمد خواهد شد.

دستورالعمل جدید این هیات سازمان جهانی بهداشت که در ژورنال پزشکی بریتانیا منتشر شده است، یادآور شده است که شواهد نشان می‌دهند داروی باریسیتینیب میزان بقای بیماران را افزایش و نیاز به استفاده از دستگاه تنفس مصنوعی را کاهش می‌دهد و افزایشی در میزان اثرات جانبی آن مشاهده نشده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: درمان بیماری درمان کارشناسی بریتانیا تنفس سازمان بهداشت جهانی سازمان جهانی بهداشت آنتی بادی ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۶۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جام جهانی پاراتیراندازی| تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد

تیم تپانچه بادی ایران به مدال نقره در رقابت‌های جام جهانی پاراتیراندازی دست یافت. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از فدراسیون ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان؛ در روز دوم رقابت‌های جام جهانی پاراتیراندازی در کره جنوبی، تیم تپانچه بادی مختلط کشورمان با ترکیب محمدرضا میرشفیعی و نسرین شاهی در مرحله مقدماتی با ایستادن در جایگاه نخست راهی مرحله فینال شد و در این مرحله به مقام دوم دست یافت و به مدال نقره رسید.

کوهپایه‌زاده رئیس کمیته پزشکی کمیته پارالمپیک آسیا شد

پیش از این رقیه شجاعی در ماده تفنگ بادی ایستاده در جایگاه هشتم قرار گرفت.

این مسابقات با حضور 125 ورزشکار ( 71 مرد و 54 زن) از 27 کشور جهان به میزبانی کره جنوبی برگزار می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جام جهانی پاراتیراندازی | تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد
  • تیم تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد
  • نشان نقره تیم تپانچه بادی مختلط ایران در جام جهانی پاراتیراندازی
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • جام جهانی پاراتیراندازی| تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند
  • جام جهانی پاراتیراندازی|شجاعی در تفنگ بادی هشتم شد
  • ایمنی و بهداشت شغلی به اندازه معیشت کارگران مهم است
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا