Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا هاشمی غروب شنبه در جلسه ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا به میزبانی سالن جلسات یادگار امام (ره) استانداری سمنان ضمن بیان اینکه می‌بایست فرماندار ویژه شهرستان شاهرود نسبت به سرعت بخشی به انجام واکسیناسیون به‌ویژه روستاهای پشت بسطام اقدام کند، ابراز داشت: در این راستا استفاده از تمامی ظرفیت‌های تبلیغی موجود امری ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه اقناع‌سازی به صورت جدی در دستور کار مسئولان به‌ویژه کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت مقابله با کرونا باید قرار گیرد، افزود: انتظار می‌رود فرهنگیان و اساتید دانشگاه مشوق افراد برای انجام واکسیناسیون عمومی شوند تا موضوع واکسیناسیون عمومی روستاها تسریع یابد.

استاندار سمنان بابیان اینکه تغییر وضعیت دو شهرستان سمنان و گرمسار از آبی به زرد کرونایی به هیچ وجه قابل قبول نیست، ابراز داشت: می‌بایست در اسرع وقت با انجام طرح‌ها و اجرای برنامه‌های مناسب زمینه بازگشت به وضعیت آبی در استان سمنان فراهم شود.

هاشمی در ادامه تصریح کرد: طبق دستور رئیس جمهور در جلسه ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا، کلاس‌های درس مراکز آموزشی اعم از آموزش‌وپرورش و دانشگاه‌ها پس از امتحانات پایان ترم، باید به صورت حضوری با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار شود.

وی افزود: با عنایت به در پیش بودن سرما و قرار گرفتن در فصل سرد سال به منظور رعایت ضوابط و پروتکل‌های بهداشتی در مراکز آموزشی، آموزش‌وپرورش ضمن انجام برآورد هزینه باید کوشید تا از پتانسیل خیران، برای تهیه امکانات مناسب تهویه در کلاس‌های درس استفاده شود.

کد خبر 5400523

منبع: مهر

کلیدواژه: ستاد ملی مقابله با کرونا استانداری سمنان سید محمد رضا هاشمی واکسن کرونا پروتکل های بهداشتی رنگ بندی کرونایی ویروس کرونا بوشهر بارش برف خطبه های نماز جمعه کرمانشاه آمار کرونا ایلام گرگان سیلاب بارش باران عکس استانها شیوع کرونا مراسم تودیع و معارفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۷۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم لایروبی مستمر حوضچه نیروگاه نکا

یوسف نوری استاندار مازندران امروز جمعه در بازدید از نیروگاه نکا با بیان اینکه این نیروگاه یکی از بزرگترین نیروگاه‌های کشوراست گفت: نیروگاه نکا اکنون با برخی چالش‌ها از جمله پسروی دریای خزر، کاهش ورودی آب به سیستم خنک کننده و فرسودگی تجهیزات روبرو است.

او با بیان اینکه همه این چالش‌ها سبب شده است نیروگاه با ظرفیت کامل کار نکند، افزود: متخصصان این نیروگاه با استفاده از توان داخلی بخش‌های زیادی از تجهیزات این نیروگاه را بازسازی کرده اند

نوری با بیان اینکه لایروبی حوضچه آب این نیروگاه اکنون در حال انجام است، خواستار سرعت بخشی در این کار شد و ادامه داد: نیروگاه نکا دارای نیرو‌های فنی فعال، با دانش و تجربه است و باید از روش‌های مالی جدیدی استفاده کرد که پایدار باشد و مردم در آن مشارکت داده شوند.

مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق نیروگاه نکا نیز با بیان اینکه چالش بزرگ این نیروگاه کاهش سطح آب دریا است، گفت: با وزیر نیرو و مجموعه خاتم الانبیا در رابطه با سرعت بخشی به اجرای لایروبی حوضچه آرامش نیروگاه رایزنی شده است

نورالله ادبی فیروزجایی افزود: اگر صنعت برق با تمام ظرفیت‌پای کار باشد نمی‌تواند تامین کننده شدت مصرف انرژی در کشور و استان مازندران باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • لزوم لایروبی مستمر حوضچه نیروگاه نکا
  • گردشگران جشنواره «گیلاس کن»رشد ۵۰ درصدی داشته است
  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت
  • استفاده از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فرسوده در بویین زهرا
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فروسوده در بویین زهرا
  • روند اجرای پروژه گردنه عامری دیلم تسریع شود
  • لزوم تسریع در اجرای طرح‌های نیمه تمام سقز
  • بارش شدید باران در روستاهای انار
  • چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟