Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-02@12:54:14 GMT

بهشت بیت‌ کوین کجاست؟

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۳۸۲۴۸

بهشت بیت‌ کوین کجاست؟

بیت کوین و رمزارزهای دیگر توسط رایانه های قدرتمندی استخراج می شوند که به برق زیادی نیاز دارند و اغلب از برق تولید سوختهای فسیلی استفاده می کنند.

به گزارش برنا؛ پس از قطع اینترنت در هفته گذشته، ماینرهای رمزارز به فکر مهاجرت از قزاقستان افتاده اند و می گویند این کشور ممکن است دیگر آن بهشت بیت کوین که سابق بر این بود، نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت قزاقستان در پی بروز ناآرامی در این کشور که دومین میزبان بزرگ استخراج کنندگان رمزارز است، دسترسی به اینترنت را مسدود کرد که باعث آفلاین شدن دیتاسنترهای مورد استفاده برای تولید رمزارز و کاهش حدود ۱۳ درصدی نیروی رایانش جهانی بیت کوین شد.

آلن دورجیف از انجمن عمومی صنعت بلاک چین و دیتا سنتر در قزاقستان که نماینده ۸۰ درصد از شرکتهای استخراج رمزارز در این کشور است، اظهار کرد: اکثر تولیدکنندگان رمزارز اکنون آنلاین شده اند.

با این حال چهار ماینر بزرگ در مصاحبه با رویترز گفتند: ازسرگیری فعالیتهای استخراج رمزارز نمی تواند مشکلاتی را که برای این صنعت پیش می آید، پنهان کند و بعضی از آنها یا مشتریانشان ممکن است به دنبال رفتن به کشورهای دیگری برای ادامه فعالیت باشند.

ماینرها می گویند قطعی اینترنت پس از تشدید نظارت دولتی بر فعالیت استخراج کنندگان رمزارز، به نگرانیها نسبت به ثبات و چشم انداز کسب و کار افزوده است.

وینسنت لیو، ماینری که از چین به قزاقستان آمد تا از برق ارزان این کشور بهره مند شود، اظهار کرد: تغییر فضا وی را واداشته است انتقال فعالیتهایش به آمریکای شمالی یا روسیه را بررسی کند. وی گفت: دو یا سه سال پیش ما قزاقستان را به دلیل فضای سیاسی باثبات و برق ثابت، بهشت صنعت استخراج رمزارز می نامیدیم. اکنون وضعیت را بررسی می کنیم و تصور می کنم بخشی از هش ریت را در قزاقستان حفظ کنیم و بخش دیگر را به کشورهای دیگر منتقل کنیم.

بیت کوین و رمزارزهای دیگر توسط رایانه های قدرتمندی استخراج می شوند که به برق زیادی نیاز دارند و اغلب از برق تولید سوختهای فسیلی استفاده می کنند.

قزاقستان سال میلادی گذشته پس از این که چین به مقابله با فعالیت صنعت استخراج رمزارز برخاست و سبب مهاجرت گسترده فعالان این بخش شد، به دومین مرکز بزرگ استخراج بیت کوین در جهان پس از آمریکا تبدیل شد. این کشور در اوت ۱۸ درصد از هش ریت جهانی – نیروی رایانشی مورد استفاده رایانه های متصل به شبکه بیت کوین – سهم داشت که بالاتر از هشت درصد در آوریل، پیش از آغاز سرکوبی ماینرها توسط چین بود.

مزارع استخراج رمزارز قزاقستان عموما از برق تولید نیروگاههای زغال سوز استفاده می کنند که در مسیر کربن زدایی از اقتصاد، به دردسر مقامات این کشور تبدیل شده اند. ماینرهای رمزارز باعث شده اند قزاقستان مجبور شود برق وارد کرده و برق تولید داخل را سهمیه بندی کند. دولت قزاقستان اکنون به دنبال دریافت مالیات و ساماندهی ماینرهای غیرمجاز است. در همین راستا سال گذشته اعلام شد دولت با ماینرهای غیرمجاز که تصور می رود دو برابر ماینرهای مجاز برق مصرف می کنند، مقابله خواهد کرد.

یکی از موسسان شرکت استخراج رمزارز BTC KZ اظهار کرد: هجوم ماینرهای چینی مشکلات برای ماینرهای بومی را با محدود کردن برق، مضاعف کرده است. مشتریان ممکن است به دنبال مهاجرت به آمریکا و روسیه باشند.

بر اساس گزارش رویترز، با این حال چهار ماینر گفتند مالیاتهای نسبتا پایین، هزینه های نیروی کار و تجهیزات ارزان همچنان مزیتهایی برای فعالیت استخراج کنندگان رمزارز در قزاقستان عرضه می کند.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اینترنت مهاجرت قزاقستان صنعت چین مصاحبه کسب و کار برق روسیه رایانه جهان کربن دولت مالیات مشکلات نیروی کار بیت کوین استخراج رمزارز برق تولید بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۸۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استخراج ۱۸۳ هزار بشکه نفت در بهمئی/ سد آبریز آرزویی بر دل مردم

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی احمد زاده دوشنبه شب در اجلاسیه شهدا و سرداران شهید کهگیلویه، افزود: ۵۶ حلقه چاه نفت در بهمئی فعال است و روزانه ۱۸۳ هزار بشکه از این منطقه استخراج می شود.

وی با بیان اینکه میدان گازی مختار بویراحمد برای جبران ناترازی گاز کشور کلنگ زنی شد، اظهار کرد: ظرفیت های مطلوب نفت و گاز در استان داریم و نباید استان در وضعیت محرومیت باشد.

احمد زاده افزود: باید کمک شود که از این ظرفیت های عظیم استفاده شود.

استاندار از کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت توسط معاون اجرایی رییس جمهوری خبر داد و گفت: توسعه ظرفیت های پتروشیمی و پالایشگاهی در منطقه هدفگذاری شد.

احمد زاده به ظرفیت های آبی استان اشاره کرد و بیان داشت: استان ما ۱٠ درصد روان آب های کشور را دارا است، اما سد آبریز یک آرزوی بر دل مانده است و ساخت آن سبب اشتغال زایی و بیش از ۱٠ هزار میلیارد تومان درآمد می شود.

احمد زاده افزود: سالانه زنان و دختران این دیار برای گوجه چینی به استان های همجوار می روند که اجرای سد آبریز توسعه کشاورزی و پایان این موضوع را سبب خواهد شد.

احمد زاده خاطرنشان کرد: پل شهید طیب پس از سال ها ساخته شد و شاهد تحقق یک ارزو و پایان تلفات انسانی هستیم.

کد خبر 6092562

دیگر خبرها

  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمزارز
  • سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه
  • هدف آمریکا از خرید ۸۱ فروند جنگنده روسی از قزاقستان چیست؟
  • بازار رمزارز‌ها / سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی
  • پتانسیل ایران در استخراج رمزارز از گاز فلر
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • استخراج کنندگان غیر مجاز رمزارز ۱۰۰ برابر نرخ انرژی را باید جریمه پرداخت کنند+ فیلم
  • استخراج ۱۸۳ هزار بشکه نفت در بهمئی/ سد آبریز آرزویی بر دل مردم