Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان سرپرست فرمانداری رشت از آماده باش ستاد بحران شهرستان برای بارش برف پیشرو خبرداد و گفت: بنابر گزارش هواشناسی وضعیت نارنجی برای شهرستان رشت و در بخشی از سنگر و کوچصفهان هم وضعیت قرمز پیش بینی شده است.

حمیدرضا امام‌پناهی ساعتی قبل در جلسه ستاد بحران شهرستان رشت که با حضور مدیرکل بحران استانداری گیلان در فرمانداری برگزار شد، از آماده باش ستاد بحران شهرستان برای بارش برف پیشرو خبرداد و اظهار کرد: باید آمادگی‌های به گونه‌ای باشد که مردم در مواقع وقوع بحران احساس آرامش خاطر و رفاه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست فرمانداری رشت با بیان اینکه مرخصی کلیه مدیران و معاونین عضور ستاد پیشگیری، هماهنگی و مقابله با بحران شهرستان تا پایان هفته لغو می‌شود، افزود: بنابر گزارش هواشناسی وضعیت نارنجی برای شهرستان رشت و در بخشی از سنگر و کوچصفهان هم وضعیت قرمز پیش بینی شده لذا همه دستگاه‌های اجرایی باید در آماده باش کامل باشند.

وی گفت: بخشدارانت، شهردارن و دهیاران با تمام امکانات موجود و محلی باید همراه ستاد بحران باشند، با توجه به پراکندگی بارش برفی که پیش بینی شده انتظار می‌رود در هر بخشی که هستیم نسبت به کل شهرستان احساس مسئولیت کنیم و چنانچه در منطقه‌ای بارش برف کمتر بود امکانات برای کمک به مناطق پر بارش بسیج شوند زیرا هر مسیری که ارتباط قطع شود محور ارتباطی کل شهرستان تحت الشعاع قرار می‌گیرد.

رئیس ستاد بحران شهرستان رشت با اشاره به اینکه به ۸۷ نانوایی سطح شهرستان ۵۳۹۰۰ لیتر سوخت ذخیره تحویل داده شده تا مشکلی در این خصوص بوجود نیاید، بیان کرد: کلیه نانوایی‌های دوگانه سوز از امشب سوخت دوم را آماده کنند تا در صورت وقوع بحران چالشی در این حوزه نداشته باشیم و تمام نانوایی‌ها باید پخت کنند، چنانچه نانوایی در ارائه خدمت‌رسانی کوتاهی کند در تخصیص سهمیه بدون اغماض برخورد می‌شود.

وی با بیان اینکه در زمان بحران مردم باید مدیریت و حضور میدانی مدیران را شاهد باشند، تصریح کرد: رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی نقش موثری در آرام سازی فضای جامعه و انعکاس خدمات دارند که میطلبد ضمن انعکاس تلاش‌ها، نواقص را هم به مدیران گزارش دهند.

سرپرست فرمانداری شهرستان رشت افزود: در هنگام بارش برف سنگین، در بازگشایی محورها اولویت با محورهای اصلی، چهارراه‌ها و شریان‌های اصلی، محورهای ارتباطی روستایی به شهر و برعکس می‌باشد.

امام‌پناهی با بیان اینکه باید از پیمانکاران بخش خصوصی و امکانات و ماشین آلات آنها جهت رفع بحران هم بهره‌مند شویم در غیر اینصورت هیچگونه خدماتی به پیمانکارانی که در مواقع بحران همراه نیستند، ارائه نمی‌شود، گفت: در محور امامزاده هاشم باید مهمانسراها و مساجد آمادگی پذیرایی و استقرار در راه ماندگان را داشته باشند. همچنین برف‌روبی جاده‌های سوخت رسان در شهر و مراکز بیمارستانی باید در اولویت باشد.

وی ادامه داد: هلال احمر با دپوی اقلام غذایی و دارویی، پتو و لوازم گرم آمادگی لازم را داشته باشد تا در وقوع بحران در کمترین زمان خدمات ارائه دهد؛ از زمان پایان این جلسه مصوبات لازم الاجراست و باید در دستورکار مدیران قرار گیرد و ملاک ارزیابی مدیران عملکرد آنها در هنگام بحران است.

رئیس ستاد بحران شهرستان رشت گفت: همزمان با دقایق اولیه بارش برف ماشین‌های برف‌روب باید در محورها در حال گشت‌زنی باشند و صرفا منتظر نباشند محوری مسدود شود تا اقدام به بازگشایی کنند.

سرپرست فرمانداری شهرستان رشت با اشاره به اینکه بارش‌ها از نیمه شب یکشنبه آغاز و تا اواخر روز دوشنبه ادامه خواهد داشت، خاطرنشان کرد: دستگاه ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین راهداری شهرستان در سه محور رشت به امام زاده هاشم، سنگر به کوچصفهان و رشت به آستانه اشرفیه آماده باش هستند.

وی با بیان اینکه تمامی تدابیر برای تامین سوخت جایگاه‌ها در سطح شهرستان اندیشیده شده تا هیچگونه مشکلی در این خصوص به وجود نیاید، اضافه کرد: به ۲۹۲ واحد تولیدی، مراغداری و ... به میزان پنج میلیون و ۵۶۷ هزار و ۲۰۰ لیتر سوخت ذخیره تحویل داده شده تا مشکلی برای این واحدها در شرایط بحرانی بوجود نیاید.

امام‌پناهی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت ارزشمند بسیج و سپاه که همیشه پای کار بودند در دستور کار بخشداران و مدیران باشد، خاطرنشان کرد: در بحث مربوط به تامین آب، برق و گاز تدابیر لازم اندیشیده شده تا با مشکل مواجه نباشیم و تمامی نیروی‌های میدانی پای کار هستند. بارش‌های اخیر فرصت مناسبی است برای شخم زمستانه برای کشاورزان تا از بارش نعمت الهی نهایت بهره ببرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بارش برف فرماندار رشت آماده باش ستاد بحران ستاد بحران شهرستان رشت سرپرست فرمانداری آماده باش بارش برف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۸۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نارضایتی وزیر ارشاد از وضعیت روزنامه‌نگاران حوزه طنز

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم اختتامیه هشتمین دوره جشنواره ملی طنز و رسانه «یادمان کیومرث صابری فومنی (گل آقا)» عصر امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در شهر فومن زادگاه گل‌آقا برگزار شد.

در این مراسم که با اجرای رضا رفیع برگزار شد و این طنزپرداز برنامه را با ذکر خاطراتی از روز‌های پایانی حیات مرحوم صابری فومنی آغاز کرد، تعداد زیادی از چهره‌های هنری و مدیران فرهنگی استانی و ملی همچون رسول نجفیان، احمد عربانی، امید مهدی‌نژاد، فرشاد مهدی‌پور، مهدی رمضانی، مهدی عرفاتی، محمدرضا خوشرو اسدالله عباسی و... حضور داشتند.

فرامرز مرجانی فرماندار فومن به عنوان نخستین سخنران پشت تریبون ایستاد و در جایگاه میزبان این رویداد در سخنانی کوتاه به حاضران در جلسه خوش‌آمد گفت و سپس پیام تصویری محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای این رویداد به نمایش درآمد.

اسماعیلی در بخش‌هایی از سخنانش با اشاره به ارزش جایگاه طنز در جامعه ما گفت: طنز بیان واقعیت‌های تلخ جامعه به صورتی است که مخاطب را درگیر کند. طنزپرداز با خنده نشاندن روی لب آسیب را مطرح می‌کند. جامعه ما دچار مشکلات اقتصادی است و این جامعه را عبوس نشان می‌دهد و طنز می‌تواند اخم‌ها را از چهره جامعه باز می‌کند.

نارضایتی وزیر ارشاد از وضعیت روزنامه‌نگاران حوزه طنز

وی با اعلام این مسئله که طنز در ایران پس از گل‌آقا جایگاه خود را از دست داده دست، با انتقاد از مدیران رسانه‌ای وزارت ارشاد گفت: از تلاش دوستان معاونت رسانه‌ای در حوزه طنز راضی نیستم. باید از روزنامه‌نگاران این حوزه حمایت کنیم و تلاش کنیم به حوزه طنز به صورت جدی‌تر بپردازیم. این مسئله را به عنوان یک مطالبه مطرح می‌کنم و امیدوارم بتوانم گزارش‌های فصلی در راستای پیشرفت این حوزه در کشور داشته باشیم.

اسماعیلی در انتهای سخنانش گفت: ما در وزارت فرهنگ اماده پشتیبانی کامل از طنزپردازان و نویسندگان این حوزه است و از متخصصان این حوزه درخواست دارم که ما را برای ارتقای وضعیت فعلی یاری کنند.

در ادامه مراسم عباس حسین نژاد دبیر دو دوره اخیر جشنواره «طنزپهل»  پشت تریبون قرار گرفت و با ارائه آماری در مورد این رویداد گفت: امسال تعداد آثار رسیده از سال گذشته بسیار بیشتر بود و امسال ۱۱۲۹ اثر به جشنواره رسید و امروز از ۲۰ نفر این دوستان تقدیر می‌شود. سال گذشته ما برگزیده ای از استان گیلان داشتیم ولی امسال این اتفاق نیافتاد و گیلانی ها از نظر ارسال آثار در کل کشور در رتبه ششم قرار گرفت و تهرانی‌ها بیشترین آثار را ارسال کردند. امسال ۱۲۱ رسانه نیز در این رویداد شرکت کردند و در مجموع ۴۴۸ اثر از رسانه‌های رسمی و ۶۸۱ اثر از رسانه‌های شخصی به ما رسید. 

وی با اشاره به سخنان وزیر ارشاد و درخواست برای توجه بیشتر به طنز گفت: دفتر طنز حوزه هنری توافقاتی با معاونت مطبوعاتی داشت تا آموزش طنز نیز به آموزش‌های حوزه رسانه در کشور اضافه شود و امسال شاهد اجرای این طرح خواهیم بود.

شیرین شدن کام مدیران با طنزهای تلخ

اسدالله عباسی استاندار گیلان دیگر سخنران این مراسم بود و ضمن خوشامدگویی به حضار مراسم گفت: شالیزارهای فومن همه چیز در خود پرورانده است. آنچه که نعمت و زیبایی‌های خداوند بوده به این شهر داده شده و شخصیت هایی مثل صابری فومنی، شیون فومنی (شاعر) و آیت الله بهجت نعمت‌های معنوی این خطه است.

وی با استقبال از نقد عملکرد خود گفت: ما از نقد استقبال می‌کنیم چون نقد سازنده باعث اصلاح امور می‌شود. بعضی از رسانه‌های خبری در استان گیلان فضای خوبی ندارند و نیاز به کمک دارند. ما دوست داریم افراد صاحب قلم در این رسانه‌ها سواد رسانه داشته باشند، چارچوبی تعیین کنند و کار ماندگاری را به یادگار بگذارند، همانطور که مرحوم صابری فومنی انجام داد. وقتی می‌بینیم در عرصه‌های مختلف رسانه‌ها می‌توانند آنچه را که در کف جامعه رخ می‌دهد انعکاس دهند و زبان مردم باشند بسیار مهم است که به آن‌ها توجه نشان دهیم. رسانه‌ها گاهی نیاز نیست صد صفحه مطلب بنویسند و می‌توانند با یک جمله یا یک عکس پیام را به مخاطب برسانند و دریافت کننده پیام هم می‌فهمد که زیر نظر رسانه‌هاست و باید بداند کارش در مواردی اشکال دارد. 

استاندار گیلان ادامه داد: با نقد و طنز تلخ گاه کام مدیران شیرین می‌شود. نکته مهم این است که یک جمله و کلمه بتواند تحولی ایجاد کند، تحولی که می‌تواند در عملکرد یا رویکرد هر مدیری تغییر ایجاد کند. در حقیقت باید فضا به سمتی برود که آحاد جامعه بتوانند از نتایج آن استفاده کنند. ما باید به دنبال قلم متعهد باشیم و این باید در رسانه‌های ما خود را نشان دهد. کسانی که سالیان سال در این حوزه کار کردند باید سوادشان را به نسل جوان و امروزی منتقل کنند. ما باید به فکر افزایش نشاط اجتماعی باشیم. کنشگران اجتماعی باید خوراک مورد نیاز جامعه را بررسی و مشخص کنند و از رسانه‌ها بخواهند در آن مسیر حرکت کنند.

این خبر در حال تکمیل است....

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آماده باش سازمان مدیریت بحران در مناطق درگیر مداخلات جوی
  • بازگشت وضعیت نارنجی به یزد
  • نارضایتی وزیر ارشاد از وضعیت روزنامه‌نگاران حوزه طنز
  • اعلام آماده‌باش در اصفهان در پی صدور هشدار نارنجی
  • بارش‌های رگباری پنجشنبه دراصفهان می‌بارد/آماده باش نیروهای امدادی
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان
  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی
  • آماده‌باش دستگاه‌ها برای بارش‌های پیش رو
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • آماده‌باش هلال احمر در پی احتمال بارش شدید باران در ۱۳ استان