Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان از آمادگی دفاتر تسهیل‌گری با هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی استان برای حمایت از فعالیت‌های قرآنی و ترویج آنها در سطح محلات حاشیه‌ای خبر داد.

مریم پورسرتیپ شنبه، ۲۵ دی در نشست با اعضای هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی لرستان که با موضوع «نقش بانوان در کاهش آسیب‌های اجتماعی» در استانداری لرستان برگزار شد، با اشاره به آسیب‌های اجتماعی استان و تأثیر آن بر زندگی و خانواده، اظهار کرد: ساماندهی، کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی یکی از مهمترین اولویت‌های استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه نیمی از جامعه ما را بانوان تشکیل می‌دهد و این قشر به صورت مستقیم یا غیر مستقیم در معرض این آسیب‌ها هستند که اثرات و تبعات فراوانی را بر روی این قشر عظیم و خانواده آنها می‌گذارد لذا ضرورت دارد کلیه متولیان و دستگاه‌های اجتماعی، فرهنگی و جامعه مدنی، سازمان‌های مردم‌نهاد، نیروهای جهادی و مردمی همراه و هماهنگ بوده و بدون موازی‌کاری، نسبت به کنترل و کاهش آسیب‌ها و ساماندهی آسیب‌دیدگان اجتماعی اقدام نمایند.

پورسرتیپ برای حمایت از فعالیت‌های قرآنی و ترویج آنها در سطح محلات حاشیه و همکاری دفاتر تسهیلگری با هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی استان اعلام آمادگی کرد.

خدیجه بیرانوند، رئیس هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی استان لرستان نیز در این نشست، ضمن پرداختن به اهمیت جایگاه زن در خانواده و اجتماع، گفت: یکی از اقدامات راهبردی هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی، تلاش در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی به‌ویژه در حوزه زنان و خانواده است.

وی با تأکید بر اهمیت تأثیر سبک زندگی قرآنی و اسلامی در سعادت فرد و جامعه، افزود: با توجه به اینکه راه‌اندازیِ جلسات قرآن خانگی طرح ملی نورالثقلین موجب تسریع در حرکت به سمت ایجاد محله‌های اسلامی و به تبع آن کاهش آسیب‌های اجتماعی مختلف در حوزه خانواده خواهد شد، لذا هم‌افزاییِ نهادهای مختلف در این خصوص، لازم و ضروری به نظر می‌رسد.

رئیس هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی لرستان با بیان اینکه یکی دیگر از اصلی‌ترین علل آسیب‌های اجتماعی مختلف در استان ما، مشکل اشتغال برای جوانان و نیز قشر آسیب‌پذیر بانوان بی‌سرپرست و بدسرپرست است که باید با همکاری مسئولان و مردم رفع گردد، اضافه کرد:  با توجه به ظرفیت بسیار بالای استان لرستان در زمینه گیاهان دارویی، در نظر است به زودی، کارگاه‌های آموزشی اشتغال‌زایی، درآمدزایی، کارآفرینی و نیز مشاغل خانگی مرتبط با گیاهان دارویی را با حضور اساتید برجسته برای علاقمندان برگزار کنیم تا بتوانیم  برای رفع بیکاری از زندگی این قشر گامی برداریم.

وی در خاتمه حمایت معاونت اجتماعی استانداری از گروه‌های جهادی فعال مردمی را که برای سازندگی و کمک‌های مؤمنانه تلاش می‌کنند را خواستار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری استان لرستان لرستان قرآن هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی کاهش آسیب های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۸۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در هفشجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛سرهنگ عسگری معاون فرهنگی و اجتماعی نیروی انتظامی استان گفت: آگاهی قشر جوان و والدین با آسیب‌های اجتماعی از اهداف برگزاری این همایش است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • پناهیان: رسالت امروز هیئتی‌ها ترویج فرهنگ زندگی تعاونی است
  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • همایش کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در هفشجان
  • توسعه فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برای مدد جویان کمیته امداد امام خمینی (ره)
  • ورود سامانه‌بارش‌زا به جنوب، شرق و شمال استان
  • معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند