Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، انتشار توئیتی از سوی وزیر تعاون و رفاه اجتماعی مبنی ارسال نامه‌ای به ریاست جمهوری برای در اختیار گرفتن دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خبر داده بود، با توضیحاتی از سوی صالحی عضو هیات مدیره نوآوری تعاون همراه شد. وی در این خصوص گفت: این نامه یک ماه قبل ارسال شده بود. واقعیت این است که بحث واگذاری استقلال و پرسپولیس به بخش تعاونی بحث جدیدی نیست و در اکوسیستم بخش تعاون بیش از ۱۰ سال است که این طرح کار علمی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دانشگاه تهران از سال ۹۰ کار جدی روی آن صورت می گیرد. از روی کار آمدن دولت سیزدهم با توجه به اینکه شعار آن حکمرانی مردم و واگذاری امور مردم به خود مردم بوده، در این وزارتخانه هم آقای دکتر عبدالملکی ماموریت ویژه ای را در خصوص باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس به معاونت امور تعاون داده اند. در معاونت تعاون هم تلاش کرده ایم با جمع آوری تمامی اطلاعاتی که تاکنون به دست آمده و ظرفیت های قانونی کل کشور، طرح جامعی را برای واگذاری دو باشگاه به مردم فراهم بیاوریم. 

وی ادامه داد: ما در کشور ظرفیت بخش تعاون در کنار بخش دولتی و خصوصی دیده شده. بخش دولتی تکلیف آن با بحث باشگاهداری مشخص است و متاسفانه مشکلی که گریبان این دو باشگاه را گرفته، در حال حاضر بحث دولتی بودن آنهاست. مشکلاتی که ناشی از ضعف بخش دولتی در طول سالیان سال در این دو باشگاه بروز و نمود داشته است. در خصوص بخش خصوصی هم ما در حوزه تعاون اعتقاد داریم که بخش خصوصی جاهایی که کارکرد خودش را دارد این است که ارزش آن از مردم آفریده نشده باشد. می دانید که ما در بخش خصوصی متاسفانه در بخش فوتبال یک تجربه ناموفق مثل تراکتورسازی را داریم. اما در بخش تعاون که ما برنامه جدی را برای آن داریم، بحث ساماندهی سه تعاون بزرگ در قالب تعاونی های پیشکسوتان و هواداران و حامیان را طراحی کرده ایم. باشگاه ها اصولا صرفا بنگاه های اقتصادی نیستند و احساسات و شور و شوق هواداران نباید دستخوش سفته بازی و سوددهی و سودآوری صرف باشد. قهرمانی برای باشگاه های ما اصولا اولویت اصلی خواهد بود. باشگاه ها و خصوصا دو باشگاه سرخابی در کشور ما تمام ارزش خود را مدیون هواداران خود هستند. از آماری که سازمان خصوصی سازی به طور مثال اعلام کرده، از نزدیک به ارزش ۱۸۰۰میلیارد تومان ارزش باشگاه پرسپولیس، ۱۳۰۰ میلیارد آن ارزش برند این باشگاه است و ارزش باشگاه استقلال هم اگر اشتباه نکنم، ۱۱۰۰ میلیارد تومان است. عمده ارزش این دو باشگاه برند آنهاست. برندی که طبیعتا اگر بر اساس محاسبات اقتصادی هم به آن نگاه کنیم به دلیل حضور هواداران و متعلق به مردم است. ما به دلیل این ریشه است که اعتقاد داریم این دو باشگاه که از آن مردم هستند باید به مردم واگذار شوند و قانونگذار هم در قانون اقتصادی و در اصل ۴۴ قانون اساسی، تعاونی و واگذاری بنگاه های بزرگ و کوچک را با اولویت تعاونی مدنظر قرار داده و ما هم به عنوان متولی حوزه تعاون، چه در معاونت محترم تعاون و چه مرکز نوآوری تعاون ایران، ماموریت خودمان را طراحی مدل هایی می دانیم که بتوانیم این دو باشگاه را در قالب تعاونی به مردم واگذار کنند. 

صالحی در خصوص اینکه آیا این موضوع شدنی است نیز اینطور توضیح داد: اگر فضای رسانه ای که در این چند وقتی که اصل واگذاری تعاونی این دو باشگاه مطرح شده رصد کرده باشند، ما در دنیا اتفاقا نمونه های مطرح تعاونی را مثل رئال مادرید، اوساسونا، بارسلونا، اتلتیکو بیلبائو و … در اسپانیا باشگاه هایی هستند که تحت قالب تعاونی ها مردم واگذار می شوند. 

وی دربراه اینکه چه زمانی این موضوع در قالب اجرایی خواهد بود گفت: شرایط اجتماعی و اقتصادی کشور ما با کشور اسپانیا قابل مقایسه نیست اما ما در معاونت تعاون و در وزارت کار و رفاه اجتماعی آمادگی این را داریم که بتوانیم از ابتدای سال ۱۴۰۱ با توجه به ظرفیت های فنی و قانونی که وجود دارد بحث واگذاری این دو باشگاه را در قالب تعاونی‌ها را وارد فضای عملیاتی کنیم و در قالب OTC بتوانیم از ظرفیت فرابورس استفاده کنیم و واگذاری تحت شکل تعاونی حقیقی را در قالب تعاونی هواداران، پیشکسوتان و حامیان داشته باشیم.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: استقلال و پرسپولیس قالب تعاونی دو باشگاه بخش تعاون باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۸۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری زمین رایگان به ۱۳۰ خانوار دلفانی در قالب طرح جوانی جمعیت

ارسلان مالکی در حاشیه واگذاری ۶۵ قطعه بالای ۲۰۰ متر به ۱۳۰ خانوار در قالب طرح جوانی جمعیت با اشاره به اینکه جمعیت است که به کشور بها و همین می‌بخشد، اظهار کرد: اگر کشوری پهناور باشد، اما خالی از سکنه ارزشی ندارد، در فرهنگ اقوام مختلف به ویژه قوم لر پرجمعیتی هم سابقه دیرینه دارد.
وی گفت: در شرایط اقتصادی کشور مسکن یکی از کالا‌هایی است که خانواده‌هایی که قصد فرزند آوری دارند را اذیت می‌کند، به همین دلیل دولت سعی کرد این نقیصه و مانع را از سر راه مردم بردارد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تصویب قانون جوانی جمعیت، بیان کرد: طبق این قانون به خانواده‌هایی که فرزند سوم آنها بعد از آبان ۱۴۰۰ به دنیا آمده باشد زمین واگذار می‌شود، حتی این قانون تبصره‌ای هم دارد که بر اساس آن ۵۰ درصد زمین به اسم مادر است.
مالکی گفت: نکته دیگر اینکه در استان‌ها زمین مورد نیاز متناسب با اقتضا فرهنگ زندگی واگذار شود، به عنوان نمونه در شهرستان دلفان زمین ۳۰۰ متری واگذار شده است.
وی با اشاره به طرح نهضت ملی مسکن هم افزود: در طرح نهضت ملی مسکن دولت در بحث تسهیلات، آماده‌سازی زمین و خدمات زیر بنایی ورود جدی دارد، چون نمی‌شود با تامین زمین بقیه کار‌ها را رها کرد.
به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی در طرح نهضت ملی مسکن از ۴ میلیون مسکنی که رئیس جمهور وعده داد بود تاکنون ۲ میلیون و ۴۵۸ هزار واحد شروع شده است.
مالکی با بیان اینکه در طرح نهضت ملی مسکن دو مدل انبوه سازی و یک مدل مردم سازی داریم، گفت: تجربه در استان‌های مختلف نشان داده است در نهضت ملی مسکن اگر مردم سازنده را انتخاب کنند کار‌ها سریع‌تر پیش می‌رود.
وی با بیان اینکه در طرح جوانی جمعیت ساخت به عهده دولت نیست، عنوان کرد: در لرستان متاسفانه وضعیت تامین زمین سخت‌تر است دیشب هم در جلسه شورای مسکن این موضوع مطرح شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: در بحث تامین زمین اگر شهرستان پای کار بیاید و مردم مشارکت کنند سرعت ساخت بیشتر می‌شود.
مالکی تاکید کرد: باید در خصوص تامین زمین مورد نیاز نهضت ملی مسکن در لرستان حرکت حدی اتفاق بیفتد تا فرصت از دست رفته جبران شود.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد
  • موضوع ناترازی بانک‌های خراسان شمالی در جلسه هیات دولت مطرح می‌شود
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • سال گذشته شاهد روند کاهشی نرخ بیکاری در کرمانشاه بودیم
  • واگذاری زمین رایگان به ۱۳۰ خانوار دلفانی در قالب طرح جوانی جمعیت
  • صادرات ۸۰ میلیون دلاری محصولات تعاونی ها در مازندران
  • زرنگ‌بازیِ سعید آقاخانی در نون‌خ ۵ که شاید متوجهش نشده‌اید
  • ۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند