Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@18:46:43 GMT

ورزش در آب،روشی برای درمان کمردرد

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۳۹۱۷۲

محققان می‌گویند ورزش در آب نسبت به برخی از درمان‌های فیزیکی سنتی، می‌تواند برای کاهش کمردرد مفیدتر باشد. ناطقان: ورزش در آب، مانند راه رفتن در آب و استفاده از دستگاه‌های شناور، می‌تواند فشار بر روی برخی از ماهیچه‌ها را کاهش داده و آن‌ها را تقویت کند.

بر اساس یک مطالعه بر روی ۱۱۳ شرکت کننده مبتلا به کمردرد مزمن، بعد از ۳ ماه، مشخص شد که ورزش درمانی در آب تاثیر بیشتری نسبت به درمان‌های فیزیکی بر روی میزان درد، عملکرد، کیفیت زندگی، کیفیت خواب و وضعیت روحی - روانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



درمان‌های فیزیکی در این مطالعه شامل تحریک الکتریکی عصب اعمال شده در سراسر پوست (TENS) و درمان حرارتی اشعه مادون قرمز بود.

شرکت کنندگان این اقدامات را به مدت ۶۰ دقیقه دو بار در هفته انجام دادند. به گفته محققان، فواید این روش، تا ۱۲ ماه وجود داشت.

کریستوفر بیس، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه پیتزبورگ، گفت: افزایش شناوری و مقاومت ایجاد شده از طریق آب راهی برای تغییر بار در نواحی پردرد است.

محققان تاکید می‌کنند ورزش آبی برای همه مفید است؛ از ورزشکاران حرفه‌ای که پس از جراحی زانو بهبود می‌یابند تا افراد مسن که دچار درد روزانه هستند. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: ورزش ، آب ، درمان ، کمر درد

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ورزش آب درمان کمر درد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۹۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، ابوطالب شفقت دقایقی پیش با حضور در محل پروژه ساخت بیمارستان نیایش خرم‌آباد از روند ساخت آن بازدید کرد .

وی افزود: این پروژه از پروژه های بزرگ غرب است که در دولت قبل در سال ۹۳ کلنگ زنی و تا سال ۱۴۰۰ تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اما سال ۱۴۰۰ تا به امروز پیشرفت این پروژه به ۶۵ درصد رسیده و به اندازه ۱۰ سال گذشته در این پروژه کار عمرانی و ساخت و ساز صورت گرفته است.

استاندار لرستان ادامه داد : این پروژه با سرعت بسیار رضایت بخشی توسط قرارگاه خاتم با ۲۸۰ نفر پرسنل فعال با پرسنل و مهندسین مجرب و متخصص در حال ساخت است و سال ۱۴۰۴ قطعاً تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

دکتر دلفان رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این بازدید نیز از بیمارستان نیایش بعنوان بزرگترین مراکز درمانی غرب کشور نام برد و گفت : بیمارستان نیایش یک بیمارستان مدرن و با دارا بودن همه بخشهای پزشکی از جمله سوختگی خواهد بود که با افتتاح آن بخش زیادی از نیازهای آموزشی و درمانی استان مرتفع خواهد شد . ‌

وی افزود: انتظار می رود با حمایت استاندار و از طریق اعتبارات دولتی منابع مالی این پروژه تامین یابد تا سرعت ساخت پروژه نسبت به حال حاضر دوچندان شده و تلاش می کنیم در حوزه منابع مالی اعتبارات بموقع طرح تخصیص یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۵۰ پروژه با ۱۶۸ هزار مترمربع مساحت در سطح استان در حال اجراست که در صورت بهره‌برداری تحول کم سابقه‌ای در حوزه بهداشت و درمان استان ایجاد خواهد شد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901054

دیگر خبرها

  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • آموزش فر کردن مو با چنگال ؛ روشی فوری برای فر کردن موها | چگونه از موهای فر نگهداری کنیم؟
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • فاز اول پروژه جاده مرزی آستارا با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در حال تکمیل است
  • پروژه آبرسانی شهرستان بهمئی ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • تعرفه فیزیکی به شعب أخذ رأی کرمانشاه ارسال نمی‌شود
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • بازاندیشی نظری و روشی در شناخت کلان مفهوم عدالت اجتماعی
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد