Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حسن تقی زاده» روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره وضعیت بازار برنج افزود: امسال کاهش ۲۰ درصدی تولید برنج در برخی اقلام از جمله برنج طارم، هاشمی و کشت دوم داشته‌ایم، اما این میزان کاهش تولید نمی‌تواند موجب رشد قیمت انواع این محصول به ۴۰ تا ۷۰ هزارتومان در شمال کشور شود.

وی اضافه کرد: اکنون قیمت هر کیلوگرم برنج کشت دوم در شمال کشور ۶۷ هزارتومان شده که تا به بنکداری برسد قیمتی نزدیک ۸۰ هزارتومان پیدا می‌کند که غیرمنطقی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای تعیین‌کننده قیمت برنج

رئیس اتحادیه برنج‌فروشان بابل، فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ را تعیین‌کننده قیمت برنج در بازار دانست و اظهار داشت: طی سال‌های اخیر فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ در ابتدای فصل با خرید حجم بالای برنج در افزایش قیمت این محصول اثر می‌گذارند، زیرا این محصول را به صورت عمده و با قیمت‌های پایین از کشاورزان خریداری می‌کنند و بعد در طول سال با قیمت‌های متفاوت عرضه می‌کنند که سود کلانی را برایشان در پی دارد.

وی با اشاره به اینکه فروشگاه‌های زنجیره‌ای ۱۰۰ درصد بر قیمت برنج اثرگذارند اظهار داشت: همچنین این فروشگاه‌ها حجم بالایی از برنج را انبارداری می‌کنند بنابراین بیشترین حجم عرضه توسط این فروشگاه‌ها انجام می‌شود و تأثیر بسزایی در عرضه این محصول در بازار داخلی دارد.

به گفته وی، این فروشگاه‌ها در ابتدای سال هر کیلوگرم برنج را به طور میانگین ۳۰ هزارتومان از کشاورزان خریداری می‌کنند و بعد در طول سال با قیمت‌های بالا به فروش می‌رسانند در حالی که عرضه محصولات در فروشگاه‌های بزرگ باید با قیمت‌هایی پایین‌تر از قیمت بازار باشد.

تقی زاده افزود: حتی اگر بخشی از برنج توسط کشاورزان و کارخانجات شالی‌کوبی نگهداری شود تنها ۳۰ درصد برنج تولیدی کشور است و در واقع ۷۰ درصد محصول از استان‌های تولیدکننده خارج می‌شود زیرا کشاورز به دلیل بدهی‌هایی که دارد نمی‌تواند محصول را نگهداری کند.

وی اضافه کرد: کشاورزان و شالیکاران از گرانی برنج در بازار داخلی سود چندانی نمی‌برند و بخش عمده این سود نصیب دلالان و واسطه‌گران می‌شود. به طور مثال هر کیلوگرم برنج شیرودی با قیمت ۲۷ هزارتومان از کشاورزان خریداری‌شده اما در بازار نرخی نزدیک ۴۰ هزارتومان دارد که منطقی نیست.

بازار برنج شب عید تأمین است

رئیس اتحادیه برنج‌فروشان بابل گفت: اکنون برنج تولید داخل و وارداتی به وفور در کشور وجود دارد و برنج شب عید و ایام نوروز تأمین است اما اگر دولت بتواند اقدامی در متعادل‌سازی قیمت برنج کند به طور حتم این محصول با قیمت مناسب به دست مصرف‌کنندگان می‌رسد.

حذف ارز ترجیحی به نفع تولید داخلی است

تقی زاده در خصوص حذف ارز ترجیحی افزود: حذف این ارز که پیش از این رانت برای برخی سودجو ایجاد کرده بود می‌تواند علاوه بر کوتاه کردن دست سودجویان به نفع تولید داخلی تمام شود اما باید در نظر گرفت که ارز ترجیحی همانند مسکنی عمل می‌کرد که اکنون حذف این ارز می‌تواند باعث بهم ریختگی بازار شود.

وی اظهار داشت: به نظر می‌رسد حذف تدریجی ارز رسمی و مدیریت بازار می‌تواند کمک خوبی به تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان باشد که همه اینها مدیریت و راهکارهای دولتی را می‌طلبد.

طبق بررسی‌های میدانی خبرنگار ایرنا، اکنون قیمت هر کیلوگرم برنج تولید داخلی بین ۵۷ تا ۸۰ هزارتومان و برنج خارجی بین ۲۰ تا ۲۸ هزارتومان در بازار به فروش می‌رسد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی برنج سید جواد ساداتی نژاد شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی برنج سید جواد ساداتی نژاد وزارت جهاد کشاورزی برنج سید جواد ساداتی نژاد شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران فروشگاه های زنجیره ای کیلوگرم برنج فروشگاه ها قیمت برنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۹۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت باطری ماشین با دریافت باتری کهنه

باتری یک قطعه مصرفی است که بین دو تا سه سال (یا ۴۰ هزار کیلومتر) کار می‌کند و بعد از این باید به فکر تعویض باشید. - اخبار بازار -

اما چون این روزها قیمت باتری همزمان با افزایش نرخ دلار بالا رفته است، می‌توانید با تحویل باتری کهنه، مقداری از هزینه آن را کم کنید. اما قیمت خرید باتری کهنه ماشین و تعویض آن چقدر است و فروشگاه‌ها بر چه اساسی قیمت باتری اسقاطی ماشین را محاسبه می‌کنند؟ در ادامه با ما همراه باشید تا در این مورد با شما صحبت کنیم.

باتری فرسوده چیست؟

مشخص است که باتری فرسوده به قطعه‌ای اشاره دارد که دیگر توان لازم برای حرکت کردن و روشن کردن ماشین را ندارد و باید تعویض شود. وقتی یک باتری 40.000 کیلومتر کار کرده و یا بیش از سه سال از عمر آن می‌گذرد، قادر نیست خودرو را به راحتی روشن کند و مدام با خاموشی کامل خودروی خود مواجه می‌شوید. در این مواقع باتری فعلی فرسوده محسوب می‌شود که به آن داغی باتری یا باتری فرسوده می‌گویند.

قیمت باطری ماشین با دریافت باتری کهنه

این باتری‌ها اگر در طبیعت رها شوند، به محیط زیست آسیب می‌رسانند. در حالی که با جمع‌آوری و فروش باتری فرسوده می‌توان دوباره آن‌ها را بازیافت و استفاده کرد. 99 درصد از باتری‌های سرب اسیدی قابل بازیافت است و بنابراین در کاهش آلودگی محیط زیست و جلوگیری از افزایش هزینه‌ها موثر است.

قیمت باتری فرسوده ماشین بر روی قیمت کلی باتری جدید تاثیر می‌گذارد. شما می‌توانید با تحویل داغی باتری خود به فروشگاه مورد نظر، مقداری از هزینه خرید باتری جدید را کم کنید. فروشگاه‌های عرضه باتری با تحویل این باتری‌های کهنه به شرکت‌های تولید‌کننده می‌توانند مقداری از مواد اولیه آن‌ها برای تولید باتری‌های جدید را تأمین کنند. پس در آینده می‌توانید انتظار داشته باشید که قیمت باتری جدید ماشین را مناسب‌تر نیز دریافت کنید.

خرید  باتری پراید  با بهترین قیمت و گارانتی بلند مدت رسمی شرکتی

سرب موجود در باتری‌های فرسوده خطرات زیادی برای سلامت انسان و حیوان دارد، اما با بازیافت، بدون اینکه به طبیعت آسیب برساند، دوباره استفاده می‌شود. طبق آمارها 40% از سرب مورد استفاده در صنایع بزرگ از طریق بازیافت باتری‌های فرسوده بدست می‌آید.

 

تعویض باتری فرسوده ماشین

زمانی که به فروشگاه عرضه باتری مراجعه می‌کنید، می‌توانید باتری فعلی را نیز همراه خود ببرید و آن را به فروشگاه تحویل دهید. اگر به صورت اینترنتی باتری جدید سفارش داده‌اید، باز هم جای نگرانی نیست. برای مثال فروشگاه‌هایی مثل ایران باتری به شکل اینترنتی محصولات خود را به دست مشتریان می‌رسانند. برای اینکه بدانید قیمت باتری اسقاطی ماشین چقدر است و چطور نرخ آن محاسبه می‌شود، کافیست با پشتیبانی فروشگاه آنلاین مورد نظر خود تماس بگیرید و مشخصات باتری (ابعاد، آمپراژ، نوع باتری و ...) را بگویید تا قیمت آن برایتان محاسبه شود. پیشنهاد ما به شما تماس با کارشناسان خبره ایران باتری است.

قیمت باطری ماشین با دریافت باتری کهنه

خرید باتری فرسوده در تمامی شهرهای ایران انجام می‌شود و نمی‌توان گفت مختص به یک شهر یا استان است. شما در هر شهری که باشید و بخواهید از فروشگاه محل زندگی خود باتری جدید بخرید، می‌توانید داغی باتری را تحویل دهید و در ازای آن پول دریافت کنید و یا باتری جدید را ارزان‌تر بخرید. این یکی از خدماتی است که ایران باتری در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهد.

به طور کلی برای محاسبه قیمت باتری فرسوده ماشین چند معیار در نظر گرفته می‌شود:

نرخ دلار، قیمت سرب و شرایط بازار تا حدود زیادی می‌تواند تعیین کننده قیمت این قطعه مصرفی باشد. قیمت سرب جهانی است و روزانه تغییر می‌کند. بنابراین قیمت باتری‌های فرسوده هم روزانه مشخص می‌شوند.

هزینه حمل و نقل هم یکی دیگر از عواملی است که می‌تواند روی قیمت باتری اسقاطی ماشین تاثیر داشته باشد. اگر در شهرهایی زندگی می‌کنید که به شرکت‌های تولیدکننده یا بازیافت باتری فرسوده نزدیک هستند، هزینه حمل و نقل کمتر خواهد بود و در نتیجه باتری با قیمت بهتری از شما خریداری می‌شود.

اسیدی یا اتمی بودن باتری فرسوده هم در تعیین قیمت آن موثر است. باتری‌های اتمی برای استفاده مجدد به شارژ نیاز ندارند و با استفاده از تکنولوژی «اکسپند متال» تولید می‌شوند. به همین دلیل قیمت باتری کهنه اتمی نسبت به نوع اسیدی بیشتر است.

ظرفیت آمپراژ و وزن باتری اسیدی هم به عنوان دو فاکتور مهم برای تعیین قیمت این قطعه مصرفی است. به طور مثال یک باطری فروسوده 60 آمپری نسبت به یک باتری با ظرفیت 74 آمپر ارزانتر خواهد بود. قیمت هر آمپر باتری اسیدی فرسوده نیز مشخص شده است که باید در مورد آن با فروشگاه مورد نظر صحبت کنید.

یکی از بهترین باتری های مناسب خودروهای داخلی، باتری های شرکت  صبا باتری  است که مجموعه ایران باتری نمایندگی رسمی این شرکت را دارد.

در آخر

برای حفظ محیط زیست و جلوگیری از آسیب به طبیعت، سلامت انسان و حیوانات، باتری‌های فرسوده دوباره به چرخه تولید برمی‌گردند. از این باتری‌ها ممکن است در تولید باتری‌های جدید و یا در صنایع بزرگی که به سرب نیاز دارند، استفاده شود. قیمت باطری ماشین با دریافت باتری کهنه نیز براساس چند معیار مشخص می‌شود که در این مطلب به آن‌ها اشاره شد.

"این مطلب تبلیغاتی است"

دیگر خبرها

  • فروش نان بدون برچسب تولید و قیمت جریمه به دنبال دارد
  • مصرف روزانه ۸ هزارتن شکر در ۶ ماهه نخست سال
  • چهار محصول ایران خودرو گران شد
  • قیمت باطری ماشین با دریافت باتری کهنه
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • پایان شگرد گران‌فروشی «عجله» برای اسنپ و تپسی
  • قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال