Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-28@18:09:56 GMT

بزرگترین و اصلی‌ترین خطر اُمیکرون

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۳۹۷۲۱

بزرگترین و اصلی‌ترین خطر اُمیکرون

مطالعات نشان می دهد که امیکرون شدتِ علائم بسیار پایینی دارد اما پزشکان هنوز هم هشدارهایی را به ما می‌ دهند، زیرا ظاهراً بیمارستان ها دوباره در حال پر شدن است.

به گزارش مشرق، سویه امیکرون کل جهان را درگیر کرده است. این عفونت جدید در آمریکا بیش از ۸۵ درصد افزایش داشته که این اتفاق مربوط به هفته اخیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه بسیاری از این عفونت ها خفیف هستند؛ مخصوصاً افرادی که واکسن و دوز بوستر را تزریق کرده‌اند؛ علائم بسیار خفیفی دارند. مطالعات نشان می دهد که امیکرون شدتِ علائم بسیار پایینی دارد اما پزشکانی مثل دکتر فاوسی هنوز هم هشدارهایی را به ما می‌ دهند، زیرا ظاهراً بیمارستان ها دوباره در حال پر شدن است.

پزشکان گفته اند که امیکرون همچنان در حال افزایش است‌. با وجود این که افراد واکسن زده اند اما این سویه جدید مدام پراکنده می شود. البته امیکرون بیماری خفیف تری را ایجاد می کند اما هنوز هم باید مراقب بود، زیرا خطرات زیادی مردم را تهدید می‌ کند و بیمارستان ها هنوز خالی نشده اند.

انتقال بشدت سریع، نگرانی اصلی اومیکرون است

سویه جدید امیکرون، انتقال دهی بسیار بالایی دارد و به همین دلیل بیماری آن حفیف تر است اما ممکن است کادر درمان را خسته کند. البته خبر ها در مورد امیکرون به اندازه اوایل پاندمی خیلی خبر های بدی نیستند اما کادر درمان هنوز هم درگیر هستند و هنوز به اکسیژن و دستگاه ونتیلاتور نیاز است.

نکته مثبت ماجرا اینجاست که نسبت به قبل، دارو هایی مثل استروئید یا دارو های ضد ویروس خوراکی بیشتر شده اند و پزشکان می توانند عملکرد بهتری داشته باشند.

درگیری بیشتر کادر درمان، خطر دیگر اومیکرون

پزشکان بر این عقیده هستند که میزان بالای افراد مبتلا به کرونا مخصوصاً در مورد امیکرون باعث می شود که کادر درمان هنوز هم درگیر باشند و مدام مشغول کار باشند. بسیاری از بیمارستان ها با بیماری کادر درمان خودشان مواجه هستند و بیش از ۸۱۹ هزار فرد مبتلا به کرونا در کادر درمان در ژانویه سال ۲۰۲۲ اعلام شده است.

جالب تر این که در کشورهای بزرگ ۱۵ درصد کادر درمان دچار مشکلات جبران ناپذیر شده اند و بسیاری از آن ها در دوران کرونا به خطر افتاده اند. پس هر چقدر که کادر درمان کم تری داشته باشیم، احتمال افزایش بیماری بیشتر است. زمانی که تعداد خدمات دهنده کم تر باشند، یعنی مردم باید صف‌ های طولانی تری را در بیمارستان تجربه کنند که همین اثرات جانبی بسیار زیادی دارد و ممکن است نتایج بدی را به وجود بیاورد.

پس درست است که امیکرون بیماری خفیف تری است اما از آن جایی که افراد بیشتری را درگیر می‌ کند، به همین دلیل باید بیشتر مراقب باشیم، زیرا بیمارستان ها شلوغ می شوند و احتمال این که کارمان زود راه بیفتد؛ کم تر است‌.

منبع:ایسکانیوز

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت کرونا ویروس کرونا امیکرون سلامت اخبار سلامتی خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت بیمارستان ها کادر درمان هنوز هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۹۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند

به گزارش خبرنگارسلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، هادی موسی‌خانی فوق تخصص آنکولوژی کودکان در نشست خبری کنگره دوسالانه بین‌المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» با بیان اینکه ۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرند، گفت:شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد که در محک به این موضوع توجه خاصی می‌شود.

وی با بیان اینکه اساتید حاضر در محک هیئت علمی‌های با سابقه دانشگاه هستند، گفت: در این بیمارستان پلن‌های درمانی خاصی برای درمان کودکان مبتلا به سرطان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه درصد درمان کودکان مبتلا به سرطان در کشور‌های توسعه یافته بین ۷۵ تا ۸۰ درصد است، گفت: در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان درمان می‌شوند، ما در محک تلاش می‌کنیم که این فاصله کاهش پیدا کند.
 
دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک نیز در این نشست تصریح کرد: کنگره کودکان ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد، این موضوع در کنگره مورد بحث قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه  بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

میترا قالیبان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان بیان کرد:هدف اول این کنگره این است که بگوییم که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحوه برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.


این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

روزسرخ جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها  کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودک سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند؛ ضمن اینکه از ابتدا تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است، گفت: حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود:مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درمان پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک برای نخستین بار در دنیا
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • حضور بیش از ۲۷۰ نفر از کادر پزشکی لرستان در بیمارستان تخصصی دلفان
  • کادر درمان آینده در لباس عروسی و دامادی
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد