Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@22:54:22 GMT

صنایع‌دستی وارد زندگی روزمره مردم شده است

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۳۹۹۲۳

صنایع‌دستی وارد زندگی روزمره مردم شده است

ایسنا/اردبیل معرق‌کار اردبیلی گفت: مردم همیشه از آثاری با سبک‌کار خاص وجدید استقبال فراوانی کرده‌اند و امروزه صنایع‌دستی مخصوصاً هنرهای چوبی وارد زندگی روزمره مردم شده است.

رضا یوسفخانی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: استقبال مردم مناسب است به‌گونه‌ای که امروزه از لوازم آشپزخانه گرفته تا مبلمان، دکوراسیون داخلی، ظروف چوبی، درب، پنجره، جعبه طلا و کفش و عینک و ساعت و تسبیح مزین به هنر معرق یا منبت می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هنرمند اردبیلی تشریح کرد: با معرق و منبت تلفیقی می‌توان کارهای خاصی را تولید و نسبت به نیاز مردم در بازار عرضه کرد تا چرخ اقتصاد این هنر بیشتر و با شتاب بالاتری بچرخد.

به گفته یوسفخانی، متولیان امور باید برای بهبود وضعیت اقتصادی هنرمندان کارهای فراوانی انجام دهند و این حمایت باعث می‌شود در استان اشتغال‌زایی ایجاد شود.

 به باور این معرق‌کار اردبیلی، برخورد مناسب و در شأن هنرمندان و تخصیص وام‌های کم‌بهره جهت تجهیز محل کارگاه حداقل‌های حمایت مسئولان می‌تواند باشد.

وی با بیان اینکه هنرمندان بایستی نسبت به نیاز مردم تولیدات خود را به مرحله اجرا برساند، ادامه داد: قیمت تمام شده آثار هم بایستی طوری باشد که مردم توانایی خرید آنها را داشته باشند.

به گفته یوسفخانی، در بعضی مواقع هنرمندانی در کشور هستند که آثار خاصی تولید می‌کنند و این آثار هم مشتریان خاص خود را دارد و حتی بعضی مواقع در کشور توانایی خرید این محصولات وجود ندارد .

وی با بیان اینکه هنرمندان معمولاً در دو بخش فعالیت می‌کنند، اضافه کرد: تولید آثار سفارشی و خاص نسبت به سلیقه سفارش‌دهنده با قیمت خاص و تولید آثار بازاری برای استفاده عموم و قیمت تمام شده پایین و تولید بیشتر با سود کمتر که در این نوع می‌توان در بازار کار رقابت کرد و حتی می‌توان به صادرات هم قدم گذاشت.

این معرق‌کار اردبیلی با بیان اینکه وضعیت اقتصادی در کنار تلاش، همت، سختی‌ها و کمبود امکانات قابل هضم نمی‌باشد، ادامه داد: امروز یک هنرمند اگر در بازار کار مشتریان ثابتی نداشته باشد توانایی نفس کشیدن در برابر خرج‌های روزانه را نخواهد داشت.

یوسفخانی اضافه کرد: هنرمندان همیشه سعی کرده‌اند در بدترین شرایط موجود با تولید بهترین آثار و ارزشمندترین کارها افتخارات فراوانی را به استان یا کشور خود ارمغان بیاورند ولی با لوح تقدیر، نشان ملی، ثبت جغرافیایی یک هنر، درجه هنری، کد مدرسی خبره و....نمی‌توان خرج و مخارج زندگی را تأمین کرد.

وی با بیان اینکه اکثر هنرمندان استان در خیلی مواقع برای تأمین هزینه مواد اولیه خود سراغ شغل‌های دیگر می‌روند، بیان کرد: این کار واقعاً در شأن جامعه هنری نیست که یک هنرمند بنام برای رفع هزینه‌های مواد اولیه کارگری بکند و با اندک مبلغی رفع نیاز کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری صنایع دستی معرق منبت کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۹۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی

سیدمجید پوراحمدی در جریان بازدید از نمایشگاه هنر جهانی دبی از حضور پررنگ و تاثیرگذار هنرمندان کشورمان در این نمایشگاه خبر داد و اظهار داشت: هنرمندانی از ۶۰ کشور دنیا با بیش از ۱۰ هزار اثر هنری در قالب ۴۰۰ غرفه در این نمایشگاه شرکت کردند و آثار متنوع و مقرون‌به‌صرفه‌ای را به نمایش گذاشتند.

به گزارش صدای ایران از ایرنا،وی تاکید کرد: یکی از اهداف صندوق اعتباری هنر در دولت مردمی، معرفی آثار هنرمندان ایرانی و حمایت از حضور آنها در رویداد‌های بین‌المللی است.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر تصریح کرد: اغلب شرکت‌کنندگان این رویداد هنری از هنرمندان نوظهور و میان رده هستند و آثار نیز با سطوح قیمتی متنوع ارائه می‌شود.

پوراحمدی گفت: نمایشگاه هنر دبی یک رویداد هنری بین‌المللی در منطقه است و اغلب هنرمندان ایرانی شرکت‌کننده در این نمایشگاه از اعضای صندوق هنر نیز هستند.

وی افزود: تلاش داریم با بررسی چالش‌ها و راهکار‌های ارتقای حضور هنرمندان در این رویداد، چگونگی معرفی هرچه بهتر آثار هنرمندان ایرانی در خارج از مرز‌های کشور و بررسی راهکار‌های ارتباط موثر هنرمندان و گالری‌های ایرانی با بازار جهانی اقتصاد را مورد ارزیابی قرار دهیم.

پوراحمدی بسترسازی برای شکوفایی استعداد‌های هنرمندان جوان و تقویت اقتصاد فرهنگ و هنر را یکی از اهداف مهم صندوق اعتباری هنر عنوان کرد و افزود: هنر ایران قدمت چندهزار ساله دارد و با توجه به ظرفیت بی نظیر این حوزه، طی دو سال گذشته اقدامات جدی در بسترسازی میان مدت و بلند مدت برای توسعه و رفع موانع اقتصاد هنر به عمل آوردیم.

وی ادامه داد: در این زمینه تلاش می‌کنیم با حمایت از حضور هنرمندان ایرانی در رویداد‌های بین‌المللی، شناساندن آثار ارزشمند هنری ایرانی در عرصه‌های بین‌المللی و جذب مشتریان نقش تسهیل‌گر را داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • یازدهمین جشنواره شکوفه‌های بهاری در رامسر برگزار می‌شود
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر
  • تقویت ارتباط هنرمندان صنایع‌دستی با پلتفرم‌های معروف چین