Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

کانال تلگرامی خانه شجریان، نسبت به انتشار عکسی از حضور عزت‌الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی دولت سیزدهم بر مزار استاد آواز ایران، واکنش نشان داد.

در متن منتشر شده در این کانال آمده است:

«سال ۱۳۸۸، استاد شجریان در اعتراض به پخش آثارش در صدا و سیما ، در نامه‌ای به رئیس وقت این سازمان که از قضا همین آقای ضرغامی بود، ضمن اعتراض به این موضوع، از وی خواست تا دیگر آثارش از این رسانه پخش نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته استاد شجریان «ربنا» را استثنا قرار داد و پخش آن را به اختیار خود آن‌ها گذاشت.

اما ضرغامی و هم‌فکرانش در آن زمان، با لجبازی، در برخورد با استاد شجریان یک رویه خاص در پیش گرفتند؛ یا همه را پخش می‌کنیم یا هیچ‌کدام را!

و این‌گونه شد که ربنای شجریان، دیگر از صدا و سیما پخش نشد.

پخش نشدن ربنا از صدا و سیما، باعث اعتراض بسیاری شد و هجمه‌ زیادی علیه صدا و سیما شکل گرفت. در آن دوران آقای ضرغامی و هم‌فکرانش در مصاحبه‌ها و رسانه‌ها، در تلاش بودند که علت این موضوع را، درخواست خود استاد شجریان مبنی بر عدم پخش آثارش ازین سازمان اعلام کنند اما مصاحبه‌های متعدد استاد شجریان و هدیه کردن ربنا به مردم، دروغ بودن ادعای آن‌ها را مشخص کرد.

اما چندی پیش مصاحبه‌ای از علی جنتی وزیر وقت ارشاد در دولت حسن روحانی در مجله‌ «آگاهی نو» منتشر شد. در بخشی از این مصاحبه، جنتی از جلسه‌ای با حضور جمعی از مسئولان فرهنگی کشور می‌گوید که در آن جلسه درباره‌ دادن مجوز کنسرت به استاد شجریان مباحثی مطرح شده است. عزت‌الله ضرغامی نیز یکی از افراد حاضر در این جلسه بود. جنتی درباره‌ی این جلسه می‌گوید: «در آن جلسه من مطرح کردم که آقای شجریان شخصیت محبوبی است و مردم به صدای ایشان علاقه‌مند هستند و همه به ایشان سلطان آواز ایران لقب داده‌اند. او شخصیتی منحصر به‌فرد است. این که کار ایشان را ممنوع کردند، آن را پای حاکمیت می‌گذارند. معنایش است که عده‌ای از علاقه‌مندان وی نسبت به کل حاکمیت مسئله‌دار بشوند. چرا ما باید این کار را بکنیم؟ گفتند ایشان در بی‌بی‌سی صحبت کرده و حرف‌هایی زده است. گفتیم بالاخره بیش از این که الان فاصله گرفته ایشان را به سمت دیگری هل ندهید. اگر ما با ایشان صحبت کنیم و مصاحبه کند و بگوید که من با نظام مسئله‌ای ندارم و نظام را قبول دارم آیا اشکالی دارد که به کنسرت ایشان مجوز بدهیم؟ آن‌جا بحث‌های مختلفی صورت گرفت و نهایتاً به جز شخص آقای ضرغامی، بقیه اعلام موافقت کردند و گفتند اشکالی ندارد. آقای ضرغامی به طور جدی مخالفت داشت.»

این مسائل را مطرح کردیم تا به آقای ضرغامی و هم‌فکرانش بگوییم که ما کم‌حافظه نیستیم! فراموش نکرده‌ایم که بودید و چه کردید.»

منبع: آفتاب

کلیدواژه: شجریان ضرغامی میراث فرهنگی استاد شجریان آقای ضرغامی صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۲۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدرقه صدای خاطره‌انگیز رادیو به خانه ابدی

صبح امروز مراسم تشییع پیکر مسعود اسکویی گوینده و گزارشگر پیشکسوت رادیو در مسجد بلال برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، صبح امروز_یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ مراسم تشییع پیکر مسعود اسکویی گوینده و گزارشگر پیشکسوت رادیو در مسجد بلال برگزار شد؛ در این مراسم پیشکسوتان ورزش و رادیو همچون مریم نشیبا، علیرضا جاویدنیا، حمید استیلی، مهدی تاج، حمیدرضا افتخاری، پیمان یوسفی، مریم جلالی، شروین اسبقیان، مناف هاشمی، عبدالحمید احمدی، حسن طباطبایی، میلاد تقوی و… حضور داشتند.

این مراسم با تلاوت کلام الله مجید آغاز شد و علی بخشی‌زاده معاون صدا در ابتدای این مراسم اظهار کرد: امروز برای اهالی رسانه روز سختی است چون یکی از افراد خوشنام و کاربلد را تشییع می‌کنند.

وی با بیان اینکه مسعود اسکویی مهربان، بی تکلف و بی ریا بود، افزود: او استاد بود و به همه جوانان هر چیزی که از پروتکل‌های ورزشی می‌دانست را یاد می‌داد، او متواضعانه برای کسب اطلاعات جدید مشتاق بود.

معاون صدا اظهار کرد: رسانه یکی از معلمان خود را از دست داد؛ تمام شما را به آیه‌ای از سوره مریم دلالت می‌دهم که به درستی کسانی که پاک عمل کردند و پاک نیت بودند خدا آنها را محبوب قلب‌ها می‌کند؛ اسکویی مصداق این آیه قرآن بود

بخشی‌زاده بیان کرد: او در این سن پرکار بود، ما گاهی از او می‌خواستیم بیشتر به آموزش بپردازد و استراحت کند ولی او عاشق کار خود بود و اهل استراحت نبود.

در ادامه این مراسم شروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی شروع به سخنرانی کرد و گفت: از سمت خودم، رؤسای محترم کمیته‌های پارالمپیک و المپیک و کیومرث هاشمی وزیر ورزش درگذشت مسعود اسکویی اسطوره صداوسیما را تسلیت می‌گویم.

وی با بیان اینکه او از کسانی بود که به ورزشکاران انگیزه می‌داد، عنوان کرد: در دوره‌های جوانی و نوجوانی با صدای این اسطوره زندگی کردیم، متاسف هستم که دیگر نمی‌توانیم صدای اسکویی را به شکل زنده بشنویم، یاد و خاطره او همیشه در خاطر و قلب جامعه پر افتخار ورزش زنده خواهد ماند.

در بخش دیگری از این مراسم محمدرضا منصوریان مجری پیشکسوت اظهار کرد: من و اسکویی از معدود کسانی بودیم که از تلویزیون به رادیو آمدیم، آن زمان پیمان جبلی نیز تازه به صداوسیما آمده بود.

وی افزود: آن زمانی که من و اسکویی به رادیو آمدیم او گوینده خبر و من تهیه کننده آن بودم؛ اسکویی در وطن پرستی و نظم بی‌نظیر بود، اگر قرار بود آغاز برنامه‌ای ساعت ۸ باشد او ۷/۳۰ در استودیو بود.

این مجری پیشکسوت گفت: در اوج عظمت خیلی‌ها به دنبال اسکویی آمدند تا او را ببرند، اما او یک بار هم جواب آن‌ها را نداد، او می‌گفت من در این آب و خاک به دنیا آمدم و باید در اینجا نیز دفن شوم.

در ادامه این مراسم محمدرضا داورزنی رئیس سابق فدراسیون والیبال اظهار کرد: فکر نمی‌کنم در جامعه ورزش مدیری باشد که به مسعود اسکویی مهربانانه نگاه نکرده باشد یا نگاه این استاد به آن‌ها پدرانه نبوده باشد.

وی با بیان اینکه امیدوارم دیگران نیز از مسعود اسکویی که یک الگو بود عبرت بگیرند، افزود: این استاد فقید هیچ وقت کسی را تخریب نمی‌کرد؛ او الگوی خیلی خوبی برای افرادی که گزارشگر هستند بود و است.

رئیس سابق فدراسیون والیبال خاطرنشان کرد: اسکویی در شادی‌ها و غم کنار ما بود؛ این استاد در شادی مغرور و در شکست ناامید نمی‌شد.

پس از داورزنی محمد جهانی اولین مدیر رادیو ورزش شروع به سخنرانی کرد و گفت: حرف زدن درباره اسکویی سخت است؛ از ۱۳۶۹ که رادیو ورزش راه اندازی شد با او همراه بودم و از همان روزهای نخست جذب ادب این استاد شدم.

وی افزود: با کمک او و چند نفر دیگر توانستیم رادیو ورزش را تأسیس و پایه‌گذاری کنیم.

در ادامه این مراسم فاطمه نجفیان همسر این استاد فقید گفت: مسعود در تمام زندگی و کار خود از هیچ تلاشی برای آموزش و بالا بردن رتبه خود و شاگردانش اهمال کاری نکرد.

وی گفت: او به میزانی رادیو را دوست داشت که با کمترین توان و انرژی پشت میکروفن نشست و شروع سال ۱۴۰۳ را اعلام کرد.

این خبر در حال تکمیل است....

کد خبر 750768

دیگر خبرها

  • انزوای رژیم صهیونیستی در جشنواره‌ها/ از فرصت‌ها استفاده نکردیم
  • واکنش مطهری به ماجرای دختـر دف‌زن | خانم‌های مجلس به لاک غلیظش معترض بودنـد!
  • قدردانی از هنرمندان در یک پایگاه مهم موسیقی/ خاطراتی که زنده شد
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • علی مطهری: حاندان مطهری همه به یک گونه فکر می‌کنند
  • «داستان راستان» نردبانی برای خیزش‌های انقلابی بود
  • اعتراض برخی دانشجو معلمان به نحوه گزینش در آموزش و پرورش استان گیلان
  • واکنش جمشید مشایخی، علی حاتمی و بهمن فرمان‌آرا به احضار هنرمندان به دادگاه انقلاب در بهار ۵۹/ از شجریان تا کرم رضایی برای پاره‌ای توضیحات احضار شدند
  • بدرقه صدای خاطره‌انگیز رادیو به خانه ابدی